Miresele anului 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 14
ooana spune:
Neata si de la mine
...si daca tot vorbim de concedii...saptamana viitoare vine sotul la mine sa ne sarbatorim de 6 ani de cand ne stim si cadou am vrut sa cumpar bilete de avion pentru Paris, apoi m-am gandit la Milano...si ieri le-am cumparat pentru Londra
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
Neatza!!!
Alina asa o fi cum zici tu. eu nu am fost si nu pot zice mai multe.
Kitzy e nasol daca nu au plaje ca lumea. nu au nici hotelurile, plaja lor?
Oana ce fain, super!! Sper sa va distrati.
Cand o sa vedem daca vom dispune de un buget si de cat va mai cer pareri, pana atunci n-are rost sa va pun sa scrieti cu carul si sa nu mergem nici unde.
am DVD-urile de la nunta.
Chestia e ca intro romantic si rezumatul nunti sunt la inceputul filmatului. si cum e facut sa se vada pe DVD, nu pot sa-l tai, ca sa pun cele 2 videoclipuri.
Cum naiba sa fac?
Clau mi-a zis ca nu am cum, numai sa le cer lor sa mi le dea separat.
Poate aveti voi o idee...ceva?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Alynutza spune:
Oana ce cadouri super de super va faceti voi, bravo! Sa va petreceti frumos!
Gio exact asa am patit si eu. Este un program, virtual dub, cu care poti sa tai, sa convertesti in avi, ca banui ca nu-i format avi si sa micsorezi dimensiunea. M-am chinuit si eu cu el dupa nunta ca sa pot pune videoclipurile pe youtube.
Giova spune:
Aly mersi. e clar ca nu voi reusi.
am gasit pe DC++ o groaza de virtual dub. dar nu stiu care o fi bun sa-l descarc.
Poate ma ajuta sotul deseara.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Oana ce cadouri super de super va faceti voi, bravo! Sa va petreceti frumos!
[Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.[red]Recently become Mrs. Perfect
...asta e hobby-ul meu si incerc sa profit de companiile low cost...biletele au fost 65,60 euro dus-intors pentru 2 persoane...dar lasa ca o sa ne arda cazarea acolo
...dar mergem doar la sfarsitul lui aprilie 5 zile asa ca trebuie sa ma asteptam
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
kitzy spune:
Giova, banuiesc ca hotelurile au plajele lor, nush, pt ca eu n-am stat la hotel. Dar oricum, Malta e destul de stancoasa si poate de la unele hoteluri ai ce merge pana la plaja. Dar poti sa dai un search pe Google cu Malta si poate gaseseti ceva interesant, macar sa-ti faci o idee.
Oana, nu-mi ramane decat sa va urez distractie placuta si sa ne aduci si noua niste poze de pe acolo sa ne clatim un pic ochii.....
Alynutza spune:
Gio uite aici subiectul postat atunci de mine, poate te mai lamureste putin.
Oana deci va petreceti Pastele la Londra? Fain de tot. Super si costul biletelor. Tu zbori mult cu companiile astea low-cost? Cum e?
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Oana deci va petreceti Pastele la Londra? Fain de tot. Super si costul biletelor. Tu zbori mult cu companiile astea low-cost? Cum e?Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect[/red]
Pastele e la inceputul lui aprilie ...noi mergem la sfarsitul lui aprilie din 28 aprilie pana in 3 mai...asa ca de Paste voi fi acasa!
Acum va fi primul meu zbor cu o companie low cost, am inteles ca nu dau de mancare care oricum pe mine nu ma intereseaza...
...de obicei eu zbor cu Lufthansa sau cu Austrian Airlines care sunt foarte scumpe dar nu am surprize...si cum vin acasa doar pentru 2 zile prefer fara surprize
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Oana scuze, nu stiu cum am citit, de ieri de cand mi-am primit ochelarii noi sunt ca o zuza ametita, cum imi pun ochelarii parca ametesc instant. Austrian Airlines mi-au placut si mie teribil, cu ei am zburat la NY, au fost un pic mai scumpi e drept, dar de diferenta de pret nu-mi acopeream bilet dus-intors de la Bucuresti la Cluj, asa ca a fost super ca ei aveau legatura directa la Cluj. Plus ca au fost foarte atenti, seriosi, bagajele mi-au ajuns toate si in buna stare. Asa-i la low cost nu-ti da nimic, nici mancare, nici apa, dar astea ti le poti lua tu. Oricum, astept impresiile.
Giova spune:
Alynutza mersi, ma uit imediat.
Kitzy pai am cautat anul trecut pe net despre malta. am vazut poze misto, dar vorba ta...cam multe stanci. Chiar in Grecia imi zicea o tipa ca a fosty super fain in Malta si ca nu se compara conditiile cu Creta, unde am mers noi. acum...totul e de vazut.
Oana eu tot cu low cost am zburat. e super ok, la fel ca si celelalte caci am zburat si cu dintr-astea scumpe.
Problema e la bagaje ca ai mai putine kg si ca nu-ti da de mancare in avion. dar mai bine asa, decat sa mananci prostiile care ti le da..cum ne-a dat taromul/....
_
nunta noastra