Mamici de martie - aprilie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza , si ,

eu raportez o noapte urata, cred ca am facut bronsita, noroc ca am sarit etapa tusitului sec... deci sper ca maine sa fiu ok... pana atunci stau cuminte in casa, beau ceai si mananc miere... desi daca mai vad ceva dulce in fata ochilor mai ca mi se face rau Daca aveti alta idee de expectorant natural altul decat mierea va rog sa-mi spuneti, sunt deschisa la sugestii

Pana una-alta va sfatuiesc sa aveti grija ci iesitul afara

O sa stau cu refreshul asteptand vesti despre aiia, desi sunt sigura ca e bine si ea si bebelul ei...

Va , ma duc sa mai fac un ceai...

Diana 31+ cu ... Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Felicitari Loradin sa-ti traiasca fetitza si sa va bucurati de ea!

Ana bine ai venit pe lume sa ai o viata lunga, frumoasa si lipsita de griji si sa le aduci parintilor tai numai bucurii!

Aiia astea sunt ptr tine,sa ai nastere usoara si refacere rapida!

Eu raportez in sfarsit o noapte cu somn odihnitor,contractii nu am mai avut,maine abia astept sa merg la dr sa-mi vad bebicul,ieri am reusit sa-mi comand pompa de san si astazi m-au anuntat ca mi-o livreaza acasa,si a costat la fel ca in Carrefour (100ron) numai ca am scutit deplasarea.

Aseara baietii au pus parchetul asa ca saptamana asta sper sa le cumparam patul ptr cei mari si patutul ptr cel mic.Sunt tare multumita ca in sfarit vad lucrurile aranjandu-se.

la burtici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 36+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

a, si inca ceva. eu astazi am inceput sa-i spal lui bebe din lucrusoarele pe care i le-am cumparat. e drept ca nu prea aveam ce face si tot aman de ceva timp lucrul asta. sper sa nu fie prea devreme si sa fiu nevoita sa le mai spal odata, avand in vedere ca dr. imi va scoate firul pe 20 martie si de atunci am "verde" la nascare.cu colul meu mic si moale sper sa nu astept prea mult.

voi unde o sa-i culcati pe bebei?
am vazut ieri pt. prima oara pozele postate pe site cu mamicile de martie aprilie si am vazut ca unele dintre voi le-ati pregatit camera.
si eu cu sotul meu am fi vrut la fel, dar cu doua zile inainta sa aflu ca sunt insarcinata, ne-a sosit dressing-ul de la mobexpert pe care am dat o caruta de bani, asa ca dormitorul e ocupat si astfel il vom culca pe bebe in camera noastra.
oricum, cred ca e mai bine asa, cel putin cand aste mic. pana va creste speram sa ne mutam la casa...eheee, mai e pana atunci.
poate postez si eu niste poze cu mine, desi calculatorul meu e puturos rau si din pacate nu prea m-am agitat sa-mi fac poze cu burtica (sa-mi fie rusine)...

violeta patrichi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata! Oricum sa fie mai buna decat noaptea mea.
Ieri si alaltaieri m-am agitat mai mult si aseara nu ma simteam prea bine ,nici nu aveam aer, mi-era cald, ma dureau toate.. am tras un plans de am speriat sotul din dotare. Pe cand m-am mai potolit s-a trezit Raul. Seara nu avea nimic, de pe la miezul noptii a inceput sa tuseasca, dar urat de tot, parca ar fi facut laringita. Toata noaptea l-am pazit sa nu faca febra si binenteles ca n-am putut sa dorm ca m-am tot gandit ce se intampla daca eu tocmai nasc si el e bolnav.

Ddana, si eu visez urat (cand reusesc sa dorm) si am tot felul de ganduri negre, ma gandesc ca sunt si de la hormoni, mi-e frica doar sa nu fac o depresie dupa ce nasc, ca numai asta mi-ar mai lipsi!
Si pe Raul l-am nascut la Maternitatea veche, cu altcineva, nu cu acelasi dr., am fost multumita de personal si atunci. Altfel conditiile.. ce sa spun... sa nu trebuiasca sa mergi la toaleta si la dus ....ca e jale , si sa-ti aduca cineva de mancare ca nu prea e de stat cu ce ti se da de acolo. Dar asta cred ca e cam peste tot.

Vad ca in ultimele 4 zile au venit 4 bebei. Sa fie sanatosi si sa se bucure parintii de ei!!

37+

Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am venit si eu de la control. Concluzii: col dilatat 2 cm, acum sangerez putin si cica pot sa nasc in noaptea asta sau maine. Doctorita chiar era convinsa de asta , eu nu prea ca mi-a zis ca sigur incep contractiile in curand si eu am ajuns acasa (am facut 45 min cu metroul) si nimic. Ma apuc sa pregatesc bagajul adica sa-l regrupez ca scria la maternitate ca tb sa avem un bagajel mic. Ba era mentionat pe usa camerei de garda ca nu tb sa avem la noi multi bani si tel mobil. Imi vine sa rad. Pai ei cum si-ar mai lua spaga in cazul asta? Asa ca ma gandeam sa-mi reorganizez bagajul si sa iau initial cu mine numai ce-mi tn pt travaliu si imediat dupa urmand ca sotul sa aduca dupa restul lucrurilor.
Oricum astea sunt concluziile deci puneti majoretele in cazul in care dr a avut dreptate. Eu sunt f vesela si abia astept sa-mi vad bebelina. Si chiar as vrea sa nasc. Era acolo o alta graviduta venita la control. Avea 41 d e saptamani si nici un simptom ca ar urma sa nasca. Nu vreau sa ajung asa. Sa vina bebelina zilele astea. Plus ca dr mea pleaca sambata din Bucuresti deci tb sa nasc pana atunci.
Mai fetelor eu m-am inspaimantat ce fel de femei vin la camera de garda (de obicei ma duc la control numai la cabinetul dr.). Una avea nu stiu ce bagat in vagin, vreo 3-4 femei, una de 18 ani vroiau sa li se faca avort in luna a 5-a sau chiar a 6-a... Nebunie mare.Intr-un fel ar fi si bine sa ma apuce in noaptea asta ca ar fi mai liber la camera de garda ca dimineata din ce-am vazut eu e jale.

MIRANDOLINA- prin ce ai trecut si tu... Bine ca sunteti bine si tu si copilul....

LORADIN- felicitari. Sa fii sanatoasa si tu si bebe, sa te refaci repede. Iar bebelina, ce sa spun... E adorabila. Poza e facuta la 30 min de la nastere? Ca fetita arata f bine.

SHERBI- sigur bebe nu a patit nimic in urma cazaturii tale trebuie insa sa ai grija ca te-ai fi putut rani rau de tot.

Cam asta e tot pentru moment. Ma duc sa termin cu bagajul si apoi sa mananc ceva. Daca plec la spital va anunt. Deocamdata chiar e totul ok. Dar eu tot vreau sa nasc azi sau maine. Cred ca nu stiu ce ma asteapta si de asta zic asa.

38s MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

TZUNA - eu nasc maine....poate o sa avem bebei nascuti in aceeasi zi.....

De incurajare sa incepem cu niste majorete.....

Suzy78, 39+5, Mihai Nicolas

AMR 1 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Tzuna dar la tine e chiar cum zici?! ieri te gandeai ca mergi la dr si poate si nasti, si uite ca asa e.

Hai Tzuna!!!

Hai Suzy!!!

Eu, fara sa intreb pe nimeni , am facut un album dedicat bebelusilor nostri, tot pe yahoo.photos si am pus linkul pe prima pagina sub titlul cu mamici si bebelusi. Daca vi se pare o idee buna, cele care vreti sa ne aratati bebelusul sa puneti si acolo cate o poza, sa ii avem pe toti copii la un loc.
Nu dati cu rosii daca nu va place ideea.

Noi suntem lafel...bine, sanatosi, mi se pare ca burta mea a inceput sa ia proportii. Despre vise....cosmaruri nu am mai mult decat de obicei, dar as'noapte am visat ca bebe al meu avea ochii albastri albastri albastri si m-am trezit asa....incantata, oare o fi cu ochi albastri?!? (la noi e batalie intre gene ca io is mai blonduta cu ochi verzi si sotul e brunet cu ochi negri)... am la ce ma gandi azi[:d]

roxana 36+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Roxana super ideea...asa o sa-i vedem mai usor pe bebei...si poate mamicile noastre au timp sa ne faca si noua ncunostita cu bebelusii lor

Hai Tzuna !

Hai Suzy !

Diana 33+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Fetelor acum am fost anuntata ,a nascut AIIA
, a nascut o fetita de 3300 kg si seamana cu taticul.Mai multe nu stiu,acum astept sa ma anunte cum se simte AIIA.
Sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea,refacere usoara si mult laptic pt.Fabiana

38+briana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Roxanici,

Unde pot vedea nr. tau de tel ......daca se poate sa-ti trimit maine sms dupa ce nasc.....

O sa-i trimit sms si lui Paula....dar nu stiu daca a iesit din spital si daca are timp sa intre pe net
eu sunt acum pe mes....daca poti te rog ssa ma apelezi....

nora_c78@yahoo.com

Suzy78, 39+5, mami de [baiat] Mihai Nicolas

AMR 1 ZILE

Mergi la inceput