Mamici de martie - aprilie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 22
aiia spune:
In primul rand felicitari proaspetelor mamici.
Sa stiti ca asteptam cu mare nerabdare intalnirea cu printesa noastra FABIANA-MIHAELA.
Va multumim pentru incurajarii si va rog sa ne tinetii pumni.
Promit sa va tin la curent cu ce se va intampla maine.
Va urez nastere usoara si bb sanatosi si mancaciosi.
38+4zile
karra80 spune:

Pentru aiia maine...multa bafta 

Karra 37+
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
karra80 spune:
vai fetelor uitati am gasit povestea mirandolinei...prin ce a trecut la nastere si de ce a ajuns la cezariana...
M-am dus sa nasc normal, am stat 6 ore in travaliu - contractii la 5', dilatatie 2 cm. Dupa 6 ore, mi-au rupt membranele. A bagat mina moasa si a zis: E pelviana!!!! Dupa ce doctorita mea (si a elenei_mvl) daduse verdict de craniana... Care doctorita imi tot spunea ca vine la spital si... cind am sunat-o sa-i spunem ce descoperire am facut, a zis ca nu poate sa ajunga... Doctorul care m-a preluat i-a balacarit pe toti, de la ea pina la medicul de garda care m-a internat si nu s-a prins nici el ca e pelviana. M-a bagat in operatie de urgenta - macar am dormit, ca mi-au facut anestezie generala. Si la 15:15 au scos bebelina cu succes. M-a cusut frumos, poate doctorita mea n-ar fi facut-o la fel de bine cine stie ce putea sa-mi faca scirba naibii
Ei, si dupa ce m-au scos din postoperator alte nenorociri si o pediatra nebuna care mi-a zis ca bietul copil are displazie de sold - de fapt n-are - si sa-i faca ecografie. Ecografie la copil de 3 zile!!! Pediatra a innebunit cind i-am zis. Si din cauza lor am tinut copkilu o saptamina cracanat in doua scutece ca li s-a parut lor de nu putea da din piciorushe... Biata Maya si biata ma-sa Da acu suntem bine, dupa cum spuneam... Ma incap blugii dinainte de sarcina si am niste sini de moare al meu linga mine. Cele trei kg ramase pe mine or fi pe sini
Am citit din urma si mi-au dat lacrimile!!!!! Megbeng a anuntat pe forum ca nasc cu trei minute inainte sa se produca marele eveniment! M-am biziit de emotie, si voi toate ati fost minunate! Va pup muuuuuult!
Mirandolina
Karra 37+
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
loradin spune:
Buna seara tuturor mamicilor si viitoarelor mamici! Sunt sotul lui loradin si sunt delegat sa va anunt ca astazi,25.02.07, la ora 9am (fara sa respecte lista de programari)a venit pe lume ANA. (cezariana, 2,950kg, 50 cm) Mai multe o sa aflati de la ea cind vor veni acasa. Va doresc multa sanatate, voua si copilasilor vostri!
ANA
http://www.99poze.ro/ana_781378668/1/
loradin
ddana spune:

Felicitari, Loradin! Sa va traiasca micuta Ana si sa fie sanatoasa! Bine ai venit pe lume!
Dana
Mihaelaaa spune:

Felicitari LORADIN!!!
.
Sa va traiasca fetita ANA,sa aibe noroc in viata,si tie refacere rapida! Te asteptam cu vesti cand o sa poti!
Felicitari si tie taticule si multumim de vesti.
Galerie cu majorete pt fetele care urmeaza...

Mihaela
34+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
diana_jors spune:
Felicitari 
Loradin 

Sa creasca Ana mare si cuminte si sa va aduca numai bucurii!
Stiam eu ca trebuie puse la treaba majorete si pentru surprize ![]()

Diana
31+ cu
... Alexandru
roxanici spune:
Uau, FELICITARI Loradin!!!! uite ca majoretele puse preventiv au primit si cadoul pe ziua de azi
Sa fiti fericiti toti 3, iar Ana sa fie sanatoasa si sa va lumineze casa.
roxana
36+ cu Rares Teodor
lauramar spune:
FELICITARI LORADIN 
SA-TI TRAIASCA PRINTESA E O DULCE

Multa sanatate si refacere usoara!!!
laura
33+
arianna