Mamici de martie - aprilie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 21
kmi78 spune:
Buna fetelor!!!
Eu sunt tot acasa cu bebe la purtator, nu are ganduri sa iasa inca, va fi o puturoasaaa.... se lasa rugata, pana acum vroiam eu sa mai stea, iar acum se incapataneaza ea; asa ca asteptam; mersi si pt galerie fetele...
Ma bucur ca va place si camera verde, a fost ideea mea sa schimbam culoarea cu toate ca nici cealalta nu arata rau; asa ca l-am inebunit pe sot si ii place si lui binenteles;
Roxana ai obervat tu bine ca nu e uniforma culoarea, peste culoarea de baza verde, uniforma s-a mai dat o mana dar nu cu rola ci cu o perie in diferite directii si asa s-a format culoarea neuniforma care are prin ea si niste picatele albe dar care nu cred ca se observa; de la Ambient este vopseaua;
oare mamicile noastre ce mai fac? cum s-or descurca, nu mai au timp deloc sa intre pe la noi?? haideti fetele cu detalii si cu poze!!!
Bebe de AMMA, intoarce-te, n-o mai supara pe mami!!!
Bafta Claudi@, sa mai stea bebe la caldurica sa nu se grabeasca!!! tinem pumnii
asa e unii vor mai repede afara altii nu mai vor...
ionelac spune:
tot eu sunt ,am uitat sa intreb cum se posteza pozele.am si eu cateva si poate vrea cineva sa le vada,dar nu ma pricem cum anume...le transfer in yahooo.
poate imi exxplica si mie cineva daca are timp.multam.
ionela 33 w
kmi78 spune:
IONELA in leg cu paturicile absorbante eu am gasit de Happy si Seni 5 buc la 7.4 dar la un supermarket de aici, Alba,
cine mai naste azi???
39+4
ralualexandrei spune:
Ionelac te loghezi pe mamici de martie_aprilie_2007 bagi parola (Daca nu o stii ti-o dau eu)intri in photos si de acolo in My albums iti cauti albumul sau iti faci tu unul si dupa aceea dai upload photos in albumul tau,daca nu te descurci mai intreaba-ma sau imi dai id-ul tau de yahoo si mi le trimiti mie si ti le bag eu in album.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
36+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
tzuna spune:
Buna fetelor!
Am fost dimineata pana la biserica si apoi in Auchan. Pe langa mancare am cumparat si un pachet de scutece de la Happy. Sunt 5 bucati de 90 pe 60 parca si au costat 6.83 ron. Informatie speciala pentru IONELAC 9ca eu in Cora n-am ajuns si nu stiu nimic de alea de care intreba-i tu).
Dupa ce am venit acasa si am mancat ce credeti ca am facut? Ca acum sunt suparata pe mine. Dar de ieri puiutii de porumbel sunt f zburliti si infrigurati asa ca il rog pe sot sa le facem o casuta (ca ei venisera azi si se inghesuisera intre niste borcane care le aveam eu pe geam) si le-o punem mai departe si vedem dc nu vor sa intre in ea ca e mai dos. Facem noi casuta si cand sa le-o pun pe geam (eu le-am tot dat mancare si nu s-au speriat niciodata) un puiut zboara. Am crezut ca-mi sare inima din piept. Eu nu stiam ca stie sa zboare si am crezut ca va cadea in gol de la etajul 5. In clipa urmatoare isi iau zborul si porumbita si puiul nr. 2. Cum nu mai aveam pe cine sa feresc de pe geam m-am uitat bine dupa ei si am vazut ca puiutii zburau destul de bine. Dar eu tot vinovata ma simteam asa ca am coborat din casa sa-i caut prin gradinile din fata blocului. I-am gasit intr-un copac. Stau acolo cuminti si sper sa se intoarca. Imi pare asa au ca au plecat... Dar nu stiu cum au invatat puiutii sa zboare ca ei n-au plecat niciodata din cuib pana acum. Si de ce s-or fi speriat de mine daca eu mai deschisesem geamul de nenumarate ori? Cred ca s-au speriat de cutie si de asta ma simt vinovata. Ziceti si voi ce treaba am eu ziua... Se vede ca nu mai am alti copii ca as fi fost ocupata cu ei.
A, dupa episodul cu puiutii m-am gandit sa ma epilez cu crema. M-a ajutat putin si sotul ca nu prea ma descurcam si ce credeti? Nici un efect. parul a ramas intact asa ca am trecut la lama. Maine ma duc la control si sper sa-mi spuna ca urmeaza sa nasc daca tot sunt pregatita.
GABDYD- si eu as naste acasa in cada daca as sti ca nu se intampla nimic rau. Chiar citeam pe net niste povesti cu nascutul acasa in Olanda (ca ei chiar incurajeaza asta). oricum daca ma apuca numai contractiile si sunt destul de rare, nu sangerez si nu s-au rupt membranele eu mi-am propus sa stau putin in cada sa ma relaxez inainte sa inceapa toata nebunia.
CAMITU- nu-ti fa griji ca bebe nu pateste nimic daca iei avionul. Singura problema era sa te primeasca in avion dar daca ai hartia de la medic va fi ok.
ELYANNE- te felicit pentru cat de linistita stai si-i tii pe bebei la caldurica.Vor fi mandri cu asa mamica.
Legat de nasteri in viteza...Bunica mea l-a nascut pe unchiul meu (acum 45 de ani) in gradina , langa un copac ajutata de fratele ei. Era la al 4-lea copil si pe toti ii nascuse destul de usor.
Iar o matusa de-a mea a nascut in luna a 7-a o fetita sanatoasa, la o casa de langa linia ferata. Au apucat-o durerile in tren. A reusit sa reziste pana la destinatie dar cum mergea la parinti la tara gara era f mica si intr-o zona retrasa, la 7 km de satul parintilor. A crezut ca rezista sa mearga pana acolo dar s-au oprit la prima casa. Acolo locuia o dna in varsta. Ea si unchiul meu (chiar cel nascul in gradina) au ajutat-o sa nasca. Apoi au chemat salvarea care a dus-o la spitalul din Husi unde a stat pe antibiotice vreo luna, iar fetita la incubator. Sunt bine amandoua dar nu a mai facut alti copii. Totul se intampla acum 18 ani.
Cam asta e tot pe azi. Vb si maine. dar puneti niste majorete si pt mine, poate ma opreste medicul la maternitate ca tot intru acusi in 39 saptamani.
38s
MARIA
elyanne spune:
Am reusit... am fost si m-am tuns scurt-scurt si mi-am facut suvite... Poate fac si poze zilele astea...
Acum nu ma simt bine... nu stiu de ce... ma doare capul, mi-e frig si nu ma mai incalzesc (am cam tremurat de la masina la coafor si invers... si doar m-a lasat al meu sot in usa coaforului, a fost suficient). Sper sa nu ma apuce vreo raceala tocmai acum.
Ionelac eu luam din Cora pantelimon... Cele Seni erau in partea unde sunt detergenti, absorbante, scutece de oameni mari. Cele Fixies erau la bebelusi, pe raftul unde sunt si servetelele umede, undeva jos de tot. Daca nu esti f. atenta nu le observi... parca le ascund acolo.
Nasteri rapide... pe-aia cu 2 minute jumate mi-e greu s-o cred... Poate doar expuzia bb-lui... Cu tot cu travaliu nu prea cred ![]()
La mine a inceput prima contractie pe la 10 jumate - 11 si am nascut la 3:15. Pana pe la ora 1 nu eram convinsa ca nasc, asa ca am stat linistita acasa. Contractiile au fost tot timpul neregulate, pana am nascut... la 10 minute, la 3 minute, la 5 minute si tot asa... deci la mine asta n-a fost un semn... si eu asta asteptam, ca sa plec la spital.
Cand am vazut ca nu se mai potolesc si doare cam tare, am pierdut si putin sange, am plecat la spital. Apoi juma' de ora drumul, juma' de ora toate cele pt. internare... si de cand am urcat in sala de travaliu a mai durat jumatate de ora pana am nascut.
Expulzia bb-lui cred ca a durat max. 5 minute. Am impins de 4-5 ori si a iesit. Mai mult a durat cusutul...
Eliana (35 sapt.) cu
Mihai &
Andrei
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)
elyanne spune:
Tzuna
... azi n-am mai stat cuminte
Dar vad ca ei nu s-au suparat ca am stat aproape 2 ore numai in fund.
Nu mai fii suparata ... se intorc puiutii. Poate ar fi bine sa iei casuta de acolo. Sigur de-aia s-au speriat. Nu stiu cum sa-ti zic sa-i protejezi...
Punem majoretele la treaba si pentru tine si pentru Aiia! Bafta maine!
Tzuna

Aiia

Eliana (35 sapt.) cu
Mihai &
Andrei
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)
roxanici spune:
Seara buna si de la mine
am gasit niste filmulete care mie mi s-au parut f interesante si nu horror, cine vrea sa se uite...vizionare placuta
www.babycenter.com/videos/" target="_blank">filme despre nastere si nu numai In partea dreapta e o lista cu linkuri despre multe lucruri ce ar putea fi interesante, si acolo sunt filmulete....
Kmi, fetita nu e lenesa, doar nu a venit clipa sa vina pe lume.
Tzuna, multa bafta maine la dr.
Hai Aiia!!!

si inca un rand de 

ptr eventualele surprize.
roxana
36+ cu Rares Teodor
suzy78 spune:
Buna seara
-telor si proaspetelor mamici,
Vin si eu cu urari de nastere usoara si mult curaj pt AIIA, deci majoretele sa-si faca treaba

Noutati nu am....astept cu emotie ziua de marti sa fac cunoastinta cu bebe
Suzy78
39+4,mami de
Nicolas Mihai
AMR 2 ZILE
arissa spune:
Seara buna, fetele!
Sunt la Constanta la sora mea si am intrat pe fuga sa va spun ca sunt foarte fericita: sora mea este insarcinata in sapte saptamani! Nu-mi vine sa cred ca o sa fiu si mamica si matusica in acelasi an.
Va pup, revin maine sa citesc ce ati mai scris.
Si in caz ca mai avem vreo nastere surpriza: 

37 +
Maya