Mamici de martie - aprilie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 20
doina.todor spune:
Neata fetelor daca mai pot spune ca e dimineata
Acu m-am trezit si eu, mi s-a facut foame ca altfel nu ma ridicam din pat.
Am dormit bustean si bebele a fost cuminte si m-a lasat sa dorm.
Recunosc ca si eu ma gandesc la lucruri neplacute cateodata dar incerc imediat sa vad partea buna a minunii care o traiesc, voi face un copil si cred ca partea cea mai grea este sa faci om din el si sa ii oferi un start bun in viata.
Tzuna tu ai avut de asteptat ca sa poti sa ai un bebe si DD te-a ajutat, eu nu pot sa spun ca eram pregatita sau ca mi-am dorit sa fac bebe dar cred ca tot DD a facut minunea si sunt absolut convinsa ca la mine era cam ultimul tren din cauza ca am un fibrom pe uter de care nu stiam (fostul meu doctor nu l-a observat sau nu l-a interesat foarte tare, mergeam regulat la dr pentru ca acu 10 ani am fost operata la un san de o tumoara si trebuia sa imi fac control macar o data la 6 luni), cand am aflat ca astept un copil m-am panicat putin si eu si sotul meu dar am ales sa il avem si acum suntem foarte fericiti si deja ne gandim ca ar fi foarte frumos daca am mai putea sa facem unul mai incolo.
Asa ca eu sunt convinsa ca DD ne va ajuta pe toate sa facem fata si sa ne crestem noi copilasii ca de aceea ne-a ajutat sa ii facem si oricum suntem in spitale destul de binre dotate.
Sa va spun cum s-a nascut mama mea. Bunica mea era la seceratul graului (activitate care este destul grea si daca nu esti gravida), au apucat-o durerile nasterii, bunicu a chemat-o pe maoasa satului care si ea era la camp in aceeasi zona si a nacut sub un pom pe o patura care cred ca numa curata nu era, au invelit copilul cu un batic al strabunicii mele si i-au trimis in sat cu caruta. Nici bunica nici mama nu au patit nimic.
Asa ca si noi putem sa nastem cu sau fara cezariana si sa fie totul inregula.
Curaj fetelor ca sigur totul o sa fie bine si nici nu mai avem mult pana ii vedem pe bebelusii nostrii.(probabil vom suferi un pic dar sigur se merita!)
Va pup pe toate
Doina
roxygeo spune:
buna ziua la burtici!
Acum pe Zone Reality e doc Amazing Birth!
pupici
revin mai tirziu
roxygeo
31+
karra80 spune:
Buna dimineatza la burtici .....
Ne-am trezit si noi mai tarziu ca azi=noapte am cam defilat la baie, la bucatarie ca ne era foame...si iar la baie....acuma lenevim savuram un ceiut fierbinte si asteptam sa plecam la socrii la masa...
tzuna si pe mine ma streseaza toata lumea cu burta tuguiata, sotzul asa de urat se uita la cine-i zice ca va fi baiat de ma intreb uneori ce va face daca asa va fi... a zis ca atunci cand o sa aiba copilul in brate numia conteaza da cine stie ...el e innebunit de ideea ca e fata de cand am ramas
a zis ca e fata desi eu am zis ca e baiat....si inca-l mai tachinez....desi acuma dupa ce am luat hainutzele roz unele imi imaginez cu greu ca ar fi altceva.....dar pana la urma sanatos sa fie ca tot puiul meu e ori baiat ori fetiza.....desi la eco am vaz clar pasarica de fetiza.....
Karra 37+
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
karra80 spune:
multumim roxygeo
Karra 37+
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
ralualexandrei spune:
Buna si de la mine,eu ma delectez cu o cafelutza mica si un suc de grepfruit,pt cine vrea am destul.Astazi cred ca o sa stam in cuib si eu si puii mei ca e tare frig afara.
Am de gand sa fac o ciorbita de afumatura,ca mi-ati facut pofta,si niste cartofi cu branza la cuptor si cu kaiser si daca ma tin puterile poate fac si ceva dulce.
Bebe se tot impinge insa mai are de stat ca nici noi nu am luat patutz insa sper ca de saptamana viitoare sa fie totul gata.Cateodata simt asa o tensiune si o presiune in partea de jos.Marti ma duc la control asa ca luni as vrea sa ma duc la epilat,insa cine stie daca reusesc sa ajung?!
Roxigeo multumim ptr informatie,ma duc sa ma uit si eu.
la burtici.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
36+ Eduard Ionutzalbum no1 album no2 albumul no3
gabdyd spune:
Da, multumim Roxy_geo , am mai prins si eu ceva, emisiunea e super si tocmai ii spuneam sotului ca daca eu voi avea impresia ca nu am timp sa ajung la spital, am sa refuz sa plec de acasa. Am niste iluzii de nascut acasa, frumos, in liniste si eventual in cada. Daca totul ar merge foarte repede, tot ce se poate. Mi-e teama ca am sa sperii vecinii cu tipetele mele.
Chiar asa, ia sa discutam despre cele mai rapide nasteri de care ati auzit sau prin care ati trecut.
Eu pana acum am auzit de doua cazuri, o femeie care a nascut in timp ce facea dus, pentru a pleca la spital, si alta care a nascut in 2 minute si jumatate.
Roxanici acela era subiectul, mersic, nu mai tineam minte exact toate detaliile masajului.
Kiss multumim pentru link, l-am trecut la favorite.
Diana_jors multumesc pentru incurajari, asa sunt eu, cateodata pun raul inainte. Sper sa fie totul bine, asa cum spui tu. Impresionanta nasterea ta... nu prea am cuvinte sa ma exprim.
V-am lasat ca trebuie sa ma apuc de lucru si am si o tona de vase de spalat.
Diana
30+, mami de Julie
, 14.11.2003
ralualexandrei spune:
Ahhh tocmai ce am experimentat o contractie luuuunga si dureroasa,sper sa fie singura pe ziua de azi,am luat repede un No-spa si om vedea ce o mai fi,oricum daca e ceva va anuntz.
Pana acum am mai avut contractii insa asta a fost deosebita.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
36+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Camitu spune:
Buna fetelor,
Nu am mai intrat de mult la raport pentru ca ne-am apucat de renovat
casuta mamei unde va sta si bebe impreuna cu noi pana mai creste.
Asa ca ieri am pus toata ziua termopane.Adica am facut curat dupa cei
ce au pus termopane.
Si acum si eu si sotul meu stam in pat pt ca nu putem sa ne micam.
M-am uitat si eu la Amazing Birth si am incremenit pt ca noi plecam
vinerea viitoare la Londra.Trebuie neaparat sa ajungem acolo pentru o discutie cu patronii firmei unde lucram si eu si sotul meu.
Frica de avion nu am avut niciodata dar sper sa nu-i faca rau lui bebe.
Eu am intrebat-o pe d-na dr si a zis ca nu e problema dar cele trei ore sa ma si ridic, sa nu stau numai jos si sa beau multe lichide.
Imi da si o scrisoare la mana precum nu exista riscuri de nastere prematura pt ca cei de la compania de zbor sa ma primeasca la bord.
Vineri cand plecam am sa am 33 w si 5 zile.Deci cand ma voi intoarce
voi avea 34w si 3 zile.
Sper sa fie totul ok.AM niste emotii si saptamana asta am asa multa treaba la servici .........cu plecarea asta.Dar trec eu si peste asta.
Raportam si ultimile achizitii ale lui bebe: cadita cu forma pt copil, suport pt cadita unde pot pune si masa de infasat,pompita pt nasuc, iar pt mamica lui pompa de mult manuala de la Chicco (78 lei)9mi-a fost recomandata de o alta mamica), tampoane pt san, sutien pt alaptat, comprese sterile SANA, tampoane, vata, 2 camasi de noapte
speciale pt mamaici care au nascut, un halat haios si cam atat.
O sa vedem ce mai avem si mai cumparam.......
Hai ca m-am intins.
Va uram o duminica cat mai placuta si pacat ca nu putem iesi la o plimbarica.
Pupici
Cami +32 w Ana Maria
Camitu spune:
A....era sa uit.
Felicitari Adinei si Andreei pt bebei.Sa fie sanatosi si sa creasca
mari iar mamicile lor sa aiba parte de orefacere usoara.

Din ce in ce se paropie clipa minunata pt fiecare dintre noi de pe acest forum.
Pt mine ati fost de mare ajutor pt ca sunt la prima nastere si pt
ca nici nu prea ma interesasem la alte mamici pana acum .
Sa tinem pumnii pt urmatoarele mamici de saptamana care urmeaza.
Sa aveti nasteri usoare!!!!!si majoreteleeeeeeeeee:

Cami +32W
ionelac spune:
buna fetelor,tare harnicute mai sunteti,felicitari in primul rand celor care au nascut,si celor care se pregatsc.
am si eu o intrebare,a-ti spus ca a-ti gasit paturele absorbante in cora chiar si pretul l-ati dat la 10 buc in jur de 10 ron(asta mai putin conteza)dar eu am fost ieri in cora si nu am gasit asa ceva.m-am uitat cu lux de amanunt la raionul de bebei si n-am vazut nimic.imi poate spune si mie cinevaunde anume erau asezate?
vreau neaparat si eu si n-am gasit nicaieri.