Mamici de martie - aprilie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Uitasem majorete pentru Andreea

Andreea nastere usoara

si pentru fetele care ne ia prin surprindere

Diana 32+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Am uitat de semnatura...s-a mai dus o saptamana...mai avem putin

Diana 33+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Felicitari GibuAdina sa te bucuri de comoara Alexia!!!

Andreea iti tin pumnii sa te ajute D-zeu sa treci cu bine peste aceasta incercare!!!
33+ARTHUR

wolf elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza ,

eu parca am ceva pioneze in gat, o sa dau cu ceai si miere, sper sa treaca repede

roxygeo: pe mine m-a programat la ecografie in sapt 32-33, asta ar fi a patra eco pentru al meu... si mie mi-e dor sa il vad, ultima a fost la inceputul lui ianuarie...

Ma ofer si eu voluntar pentru SMS-uri de la fetele care nasteti, sunt si eu printre ultimele in lista, si am si net toata ziua (si la munca, si acasa). Doar ca nu stiu sa adaug in listuta... dar cumva o rezolvam si pe asta

Andreea

Va , ma pun sa lenevesc la pana mai doarme tati, ca dup-aceea am program de smotru azi...

Va astept si pe voi la ceai

Diana 31+ cu ... Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

La multi ani Carmenfr si Dallina !!! sa fiti sanatoase si fericite sa aveti bebici sanatosi si mancaciosi!!!

si pentru Andreea20 curaj, sa dea DD sa fie bine sa va refaceti repede si sa veniti acasa cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata fetele!

In primul rand, la multi ani carmenfr si dallina! Nastere usoara si bebei sanatosi!

andreea20, curaj! Sper sa decurga totul cu bine!

Eu am avut o noapte proasta, dar asta nu ar fi nici o noutate. M-am trezit pe la 7.30 pentru ca trebuia sa ajung la cabinet pentru a doua doza de vaccin antitetanos. In rest, toate bune, pe cat se poata sa fie de bune in perioada asta.

37 + Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna dimineata!

Felicitari Adina pentru Alexia! Sa va dea Doamne-Doamne sanatate si fericire! Ce surpriza ne-ai facut!

fetelor care-si serbeaza ziua astazi, de Dragobete, ce frumos! Numai bine si nastere usoara!

Punem majoretele la treaba pentru Andreea! Bafta!

Si alta galerie pentru bebeii care se hotarasc sa vina pe nepregatite! Succes si sanatate tuturor!

Si pentru noi toate o frumoasa zi de Dragobete va doresc! La multi ani alaturi de cei iubiti!

[b] Ela in 35s+6z cu Thea Ioana

http://bd.lilypie.com/92Plp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Fetelor,
am intrat doar sa-i urez bafta Andreei si sa va spun ca azi noapte m-a durut burta rau. Vreo doua ore in continuu, am luat si medicamente si nimic.Mi-a trecut apoi de la sine. Ma duc la dr, sa vedem ce zice.
Pupe
Bafta Andreea, sa-ti fie usor, usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!
ANDREEA20- ce faci? Esti bine? Sper sa fie totul ok si sa te refaci f repede, sa ai un bebe sanatos si mancacios.

DANUTA_T-nici eu nu am bubite pentru ca ma abtin de la scarpinat. Daca isa te scarpini tot timpul mi-a zis medicul ca iti apar bubite si rani si ca se pot si infecta. Deci incerc sa ma abtin cat pot. Sau ma scarpin putin si apoi ma dau cu alcool sau ulei de catina.

KRISSY- multumim de incurajari.

ROXANICI- eu cred ca am contractii nedureroase atunci cand mi s eintareste toata burta pentru cateva secunde si apoi isi revine la normal. Uneori sa intareste si pe jumatate cand se misca bebe (care e pozitionat pe partea dreapta). Atunci nu cred ca sunt contractii ci e din cauza ca nu mai are loc. Zic si eu... Habar n-am ca sunt la prima sarcina.

LAURAMAR- eu folosesc garmastan de vreo 3 saptamani desi-mi curs sanii din luna a 6-a (nu-mi curg tare ci f putin si nu continuu). Dar eu folosesc crema deoarece am sfarcurile mici si am pielea mai uscata si am inteles ca o face mai elastica si poti evita fisyurile alea dupa ce suge bebe. Acum vedem dupa ce nasc daca a avut efect.

ROXYGEO- eu am facut ultima eco in sapt 32 si a fost 2D si l-au masurat bine pe bebe. Nu stiu daca mai fac alta ecografie pana nasc. Eu as vrea sa mai fac una la internare si daca am cum voi da bani sa-mi faca. Vreau sa stiu exact ca e bebe bine si nu e f mare sa nu poata trece prin bazinul meu.

LA MULTI ANI! Carmenfr si Dallina

Eu sunt bine. M-am trezit la ora 5 din cauza scarpinatului si cum sotul lucreaza si azi m-am refugiat in sufragerie sa nu-l trezesc. Aseara m-au incercat si pe mine niste dureri de burta ca la ciclu. Initial ziceam ca au inceput contractiile dar apoi am vazut ca nu sunt regulate iar la un moment dat mai simteam numai o apasare (poate a mai coborat bebe) si dupa dus a disparut orice disconfort. Acum mai am o problema- mi-e frica sa nu intru in travaliu marti ca e greva la metrou si se va circula infernal in Bucuresti. Si asa sotul are nevoie de 1 ora si un pic sa vina de la lucru dar marti va fi si mai si.
Ieri am facut mazare ca tot nu voi mai manca dupa ce nasc. Si probabil saptamana viitoare fac si varza din aceleasi motive. A si am mai incercat o chestie usoara aseara de care sotul meu a fost f incantat. Cartofi cu branza burduf, ochiuri si salata verde.

pentru ANDREEA si cine mai are de gand sa nasca.

37+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

‘Neata fetele.
Ce matinale sunteti?!?!? Si noi ne-am trezit de dimineata, dar am stat sa vedem documentarul de pe NG ca aseara am adormit. Am plans in hohote, oare asa o sa fac si cand o sa nasc eu???

FELICITARI ADINA, SA-TI TRAIASCA ALEXIA SI SA VA BUCURATI DE EA.
andreea20 – mult curaj, toate fetele sunt alaturi de tine sit-I tinem pumnii.

Eu ca de obicei vin dupa o noapte partial dormita, datorita deselor plimbari la baie (aproape la fiecare ora). Incerc sa ma abtin sa nu mai beau apa si pe parcursul noptii dar nu pot, asa ca trebuie sa ma duc des la baie. Dar ne-am obisnuit... merg cu okii inchisi si ma intorc in pat la fel. Mai greu este cu ridicatul si datul jos din pat. Ma dor oasele.....

De ce mi-e frica? wow... buna intrebare. Pana acum imi era frica doar ca nu-mi dau seama cand sa plec de acasa sa ajung la spital in timp util. Ma tot gandeam ca mai am mult pana acolo, dar dupa ce am vazut ca Adina a nascut la 34 de saptamani, ma cam apuca frica. Apoi e marea teama de necunoscut. Oare o sa ma descurc la nastere, o sa stiu cum sa imping, o sa fie bebelina bine???? Apoi ma gandesc ca mama a nascut de 4 ori si din ce mi-a spus ea nu a avut nasteri f. grele. La mine (sunt primul ei copil) a dus-o tata la spital la 5 dimineata si la 7 era in salon gata nascuta. Da dea DD sa am si eu o nastere la fel de usoara. Si sora mea a nascut relativ usor, asa ca de ce sa nu seman si eu cu ele??? Dupa ce ne vedem acasa, ne-om descurca noi cumva. Eu o sa o iau la inceput pe mama la mine, pentru o saptamana doua, apoi eu si sotul trebuie sa ne descurcam. Mai teama-mi e de saptamana in care sotul meu e schimbul 2 (ajunge acasa la 23:30) si trebuie sa ma descurc singura cu baita, dar om vedea noi. daca nu ma descurc, mama o sa faca naveta Rucar (unde locuieste ea) – Mioveni (la noi). Tata spera sa ma convinga sa ma duc la Rucar, macar primele luni, dar eu vreau la mine acasa. De ce munim noi sa ne aranjam apartamentul si camera bebelinei?????
Si mai sper din tot sufletul sa am piept si sa alaptez cat mai mult (macar 6 luni, sunt optimista nu???). De saptamana viitoare am zis sa incep sa folosesc si eu Garmastan, sper sa ajute. La mine nu-mi curge colostru deocamdata, dar am inteles ca nu e o regula. Eu credeam ca garmastanul ajuta si la desfundarea canalelor, dar am vazut ca una din fete ne-a spus ce scrie pe prospect si nici vb. de asa ceva... in situatia asta, ma mai gandesc, mai caut si vad eu daca o sa folosesc sau nu. Numai pentru hidratere mi se pare suficienta crema de corp pe acre o folosesc si dimineata si seara. Si apropo de asta, eu am continuat sa folosesc pe toata sarcina laptele de corp Dove, ca citisem sau auzisem eu (nici eu nu mai stiu bine, deh... se duc neuronii...) pe la inceputul sarcinii ca nu ar fi indicat sa folosim crema antivergeturi. Deocamdata nu mi-a aparut nici una si sper sa nu apara. cred ca e f. important ca pielea sa fie f. bine hidratata ca sa nu-si piarda elasticitatea.
Apropo de alaptat si pompe de muls o prietena m-a sfatuit sa-mi iau pentru orice eventualitate o pompa manuala e ieftina si nu te oftici daca nu ai nevoie de ea. Ea a nascut anul trecut si pentru ca nu avea mameloanele formate a folosit-o. I-a dat bebelusului ei piept (dar muls si pus in biberon) 6 luni. Mi se pare inutil sa dau nu stiu cate milioane pe o pompa electrica, pe care o sa o folosesc sau nu. Mai bine de banii astia iau ceva util pentru bebe.

Referitor la intrebarea despre ecografie pusa de roxygeo, eu am facut la fiecare control (~ din 5 in 5 saptamani pana acum) 2d. Medicul are suficienta rabdare, zic eu, si se uita cu atentie la bebelina mea si o masoara. Plus ca e intotdeauna insotita de o doctorita mai tanara, tare draguta. Asta ma linisteste asa mult, ca ma gandesc ca 4 oki vad mai bine daca ceva ar fi in neregula. Si slava domnului pana acum a fost ok. Asa ca eu zis ca e suficient o ecografie 2d ca sa te asiguri ca bebe creste bine si totul e ok cu el. Daca in schimb vrei mai mult “spectacol” te duci la una 3d, acolo-ti da si filmulet cu bebe.
Si daca tot mi-am adus aminte de controale, eu pana cum nu am facut control ginecologic pe masa, o fi bine??? Dar daca dr. Meu asa a considerat sper sa fie bine. Si cand ma gandesc cat m-am chinuit sa ma pregatesc si ptr. control pe masa (cu dansa), ca de, nu se stie niciodata...... De acum nu ma mai descurc singura, sper ca sotul o sa ma ajute. Urmatprul control il am pe 21 martie (cand implinescu 8 luni!!!!!!!!!!!!!)

hai ca m-am intins ....
va pup
Crina31+Maria Stefania

Mergi la inceput