Se apropie 8 martie si odata cu sarbatoarea apare si stresul aferent. Ce cadouri faceti doamnelor educatoare?
Parerea mea: un buchet frumos de flori este de bun simt si suficient! ca alti parinti duc ami mult sau si altceva pe langa flori, nu inseamna ca e musai sa facem la fel sau ca trebuie sa ne simtim aiurea....iar daca ne este teama ca d-na educatoare se uita ciudat ca de ce primeste doar un buchet de flori, atunci ea are o problema.
Pupicei, ma repet desi nu e frumos, aceasta este parerea mea, so no judgement!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
Eu pentru gradinita am luat mereu cutii de bomboane... pentru toate doamnele de acolo la fel, de la directoare pana la ingrijitoare.
Pentru doamnele de la activitatile extra... am luat niste seturi, cam la 15 lei, crema de fata si o masca, sau ceva de genul acesta.
Am ami incercat cu florile, dar nu toate femeile iubesc florile. Si aoricum un buchet cost tot undeva la 15 lei.
Dar ce facem, dam si de 1 martie si de 8 martie?Eu diseara am sedinta, si deja ma gandesc ca ne cheama sa ne mai "jumuleasca" nitel de bani!![]()
Pentru 1 martie am luat niste cutii de bomboane Ferrero de la Metro, in forma de inimioara, costa cca. 80.000 una. Si cate un martisor.
Eu nu sunt adepta florilor... la cat costa un buchet de flori, mai bine ii iau altceva, mai "consistent' ![]()
Ingrid si Cristi 3 ani si 11 luni
De 1 martie este ziua martisorului asa ca , cate un martisor simplu .
De 8 martie este ziua femeii asa ca , cate un buchet de flori ( cumparate de la Cosbuc de la piata de flori ).Am luat odata un buchet de lalele de acolo si erau bine ca pret asa ca le-am impartit in buchete mai mici si mi-au ajuns pt fiecare.Ma gandeam sa cumpar un tort sau niste mini prajituri dar m-am prins in 2 minute ca e o idee fff proasta din mai multe pcte de vedere.
de 1 martie - martisoare (pt toata lumea din gradinita)
de 8 martie - bomboane (tot la toata lumea) - ca florile mi se par prea scumpe, as cheltui o avere ![]()
1 Martie-martisoare la fetite si la doamne bomboane
8 Martie-ghiocei la fetite si la doamne zambile.
de 1 martie martisoare/ghiocei/zambile iar de 8 martie o sa dau comanda la Avon, au oferte bune ptr 8 martie
Roxana Lilea,mama de 2 ori :)