Cum va place cafeaua ?

Cum va place cafeaua ? | Autor: florentza

Link direct la acest mesaj

Cum va place sa beti cafeaua : rece sau mai fierbinte ,simpla sau cu ciocolata alaturi ? In timp ce o savurati va relaxati la TV,internet etc. sau mai faceti si treaba ? Folositi reteta clasica sau alta reteta care merita incercata si de noi ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

nu-mi place... sunt o specie rara, stiu...:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Rece, fara zahar, amara ca viatza , asta intre ghilimele si cu laptic in ea, fara . O beau in pat unde mi-o aduce sotzul dimineatza, iar urmatoareleeeeee... in fatza calculatorului, la calcat rufe, unde ma prinde vremea

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

Mie imi place mai fierbinte (o beau la putin timp dupa ce am facut-o)si sa fie espresso ; pt. mine cafeaua e un moment de rasfat si deci imi place sa stau in timp ce o beau.Stiu ca nu este bine sa fie consumata asa deoarece se zice ca nu-i mai simti gustul (ataca papilele gustative ), doar mirosul.Insa mie asa imi place...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

caldutza,dulce si cu lapte.imi place sa o beau imediat dupa trezire(dar nu mereu se poate,intai nevoile fetei si apoi dorintzele mele).beau zilnic,macar una ptr ca mi place.culmea e ca pe perioada sarcinii nu am putut sa inghit,pur si simplu imi venea inapoi.noroc ca dupa alaptare mi am revenitandreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Ia uitati aici cate preferinte la :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84067

Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2006 spune:

Mie imi place sa fie ness cu lapte.Prima o beau dimineata cand ma trezesc iar urmatoarele 3-4 cand apuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Continuati discutiile la link-ul indicat de strumfi, va rog.

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput