Durerea unei pierderi de sarcina (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirelush, sa nu razi de mine, dar noi nu am mai folosit prezervativ de vreo 10 ani. Am mers numai pe metoda lui Michelle.
Doar la inceputurile noastre mai foloseam, pe urma am zis ca si daca vine bebe intimplator, e binevenit, chiar daca nu eram casatoriti. Asa ca eu cred ca as fi mai mult decit stingace daca ar fi vorba sa-l folosim din nou. Nici nu stiu cit costa unul!
Asta v-am zis-o asa, ca fapt divers, sa vedeti ca mai sunt si specimene din astea ca mine!!!!

Cristina, 16+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirelush, ma faci sa rid!

cristina, pai nu e de ce sa-ti fie rusine, si eu ma gindeam ca exista de aceea ma gindeam c-o fi util!

fetelor, tocmai mi-am dat seama ca luni facem 9 ani de casnicie! uitasem complect si eu si sotul, si acuma mi-am amintit, sint atit de fericita, ca vom sarbatori weekendul asta, a zis sotul ca ne duce la restaurantul nostru preferat si ca vom face ceva special!!!sint tare bucuroasa si vroiam sa impartasesc cu voi!

Flavia 24+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Flavia, pai cum sa uiti tocmai un asemenea eveniment important!!!???? Felicitari pentru cei noua ani, sunteti o familie minunata si va doresc sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu la fel de mult ca acum!

Cristina, 16+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irlandeza nu-mi vine sa cred prin cate te fac tampitii aia sa treci ! Niste incompetenti ! Mergi la un cabinet particular !

Kalosalina imi pare rau ca ai pierdut sarcina si sper sa te refaci cat mai repede. Doctorul tau cred ca traieste pe alta planeta ! Daca nu ai facut chiuretaj poti sa incerci sa ramai chiar inainte de primul CM. Dar, ca sa fii tu linstita, fa-ti analizele si apoi da-i bice ! Si eu mi-am facut analizele (inclusiv toxo) la 1 sapt si1/2 , asa ca e bine. Daca iti iese IgG pozitiv si IgM negativ e bine, inseamna ca ai avut candva toxo si acum ai anticorpi. Iti tin pumnii sa iasa bine toate analizele.

Mccrisa sunt in ceatza, total! Imi pare foarte rau, dar nu stiu nika despre analiza asta! Suna la dr tau inainte sa mergi la ctrl! Ce are daca-l suni acum? Si-l intrebi la telefon !

Michelle iubita nu te impacienta ! Daca ai folosit sortul ala e bine., ai vazut ce ti-au zis si fetele! Te pup si-ti doresc tot binele din lume!

Cristina Ana misca bebe, misca ? Inca nu-ti da ghionturi serioase, nu?

Flavia felicitari pentru cei 9 ani de casatorie! Sa fiti fericiti multi ani de acum incolo, alatrui de copilasii vostri (si, mai incolo, de nepoti) Distractie placuta

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia felicitari!!!Multi ani inainte fericiti,sa va bucurati de copii vostri si sa aveti numai bucurii!Petrecere frumoasa!
Sper ca nu te-ai suparat ca am facut acel comentariu,imi pare rau daca este asa! Mie mi s-a parut doar haios!A fost o remarca nevinovata!

Cristina nu-mi permit eu sa rad de tine sau de altcineva,repet,mi s-a parut doar haios!
Si noi am folosit aceiasi metoda foarte mult timp pana cand ne-am hotarat sa avem un bebe.Dupa ce am pierdut sarcina am folosit prezervativul timp de 6 luni pentru ca nu vroiam sa iau anticonceptionale si nu trebuia sa raman insarcinata.
Va !Noapte buna!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Flavia, petrecere frumoasa! Felicitri!
Cristina se vede ca nu ai folosit prezervativul de ceva timp.
Va pup dulce pe toate. Ma duc sa ma culc ca s-a facut tarziu si la mine.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

18+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Mirelush cea scumpa, stai linistita ca nu s-a suparat nimeni pe tine!!!!! Ia uite ce-a crezut ea, ca ne-am suparat! Eu v-am povestit de mine asa, ca sa va distrati ca mai e cineva care nu prea stie sa foloseasca acel "obiect". Adica eu de faza aia ca trebuie sa golesti aerul din virf nici nu stiam, pe bune!!!! Nu prea sunt sanatoasa la cap!!!
Si ca sa vedeti ca chiar nu sunt sanatoasa la cap trebuie sa va spun ca nu stiu unde m-a mancat si m-am inscris la scoala de soferi!!! Si astazi am prima ora. Sunt paralizata de frica, deja simt ca-mi transpira mainile de emotii. Acum vreau sa renunt, dar am platit deja si nu ma mai lasa sotul sa dau inapoi. Eu nu am pus mana pe volan in viata mea, si instructorul mi-a zis ca vrea din prima sa ma bage in trafic!!! Asta nu o fi normal la cap???? Nu stiu ce mi-o fi venit tocmai acum, zau asa!!!!!
Laura, bebe al meu misca de zor. Deja se vede si cu ochiul liber cum salta burtica, si l-a simtit si sotul. Cred ca o sa am un super bebe, ca eu din sapt. 14 il tot simt zilnic, si pana atunci il simteam asa, o data la citeva zile. Cred ca are cam multa energie. Sa-l vad cum reactioneaza azi, la sofat, hi,hi, ca asta mic atunci cind sunt eu emotionata mai tare misca si el!!!!
Cristina26, pupici multi la fetita ta!!!! Mama, ce mandru o sa fie taticul de doua fete asa frumoase ca voi!!!!
Flavia, distractie placuta la restaurant! Si pofta buna!
Fetelor, va las, ca pana plec vreau sa mai citesc si eu dintr-o carte cu semnele de circulatie, ca nici pe astea nu le stiu!!

Cristina, 16+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Michelle , eu zic sa stai linistita, la fel cum zic si fetele. In primul rand ai fost protejata de sort iar in al doliea rand e mult prea devreme ca sa apara semne de sarcina (dupa parerea mea...). Eu cititsem undeva ca in primele 11 zile de la conceptie bebe nu este afectat de medicamentele care le ia mama sau alte proceduri. Daca ceva nu este in regula, sarcina este eliminata de organism. Tin pumnii sa fie cum vrei tu!
Cristina Ana, succes la scoala! Zici ca instructorul vrea sa te bage din prima zi in trafic? In traficul din Bucuresti? E nebun! Eu am permis de 12 ani dar n-as avea curajul sa circul prin Bucuresti! Cand am fost in noiembrie la Tutunaru, mi-era frica si sa trec pe trecerea de pietoni! Atat de agresivi sunt soferii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Flavia, aniversare frumoasa si multi multi ani impreuna de-acum inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Cristina succes la scoala de soferi.
Cred ca sotul tau e in al 9 cer sa stie ca o sa il aiba pe baiatul lui tata. Ce fain trebuie sa fie ca il simti cum misca toata ziua. Pupici la printisor. Fetita mea este putin mai comoda (asa ca mama ei), misca si ea doar din cand in cand.
Mina felicitari pentru II. Iti doresc din tot sufletul un bebe sanatos, o sarcina si o nastere usoara.
Mariana ai nascut deja. Ce fain, abea astpt eu si Cristina_Ana sa vina iulie pe la sfarsit sa nastem si noi. Pupici si la printesa Magda.
Iar pe tine Michelle te asteptam sa ne spui ca vrei si tu . Tot timpul cand ai probleme sansa ta sa se repete problema respectiva e mai mare decat la cineva care nu a avut-o. Eu am sanse sa am copil cu sd ca o mama la 40 de ani. (Dar dupa toate analizele facute se pare ca o sa am copil sanatos.) Ma bucur mult ca sunt graviduta. Sarcina asta e sarcina #4 la mine. Primele doua le-am pierdut, Paul a fost foarte bolnav... ma sperie si pe mine de fiecare data cand ma gandesc, dar de data asta sper ca va fi bine. Daca nu incercam nu afalm niciodata daca o sa fie bine sau nu, asa ca o sa aflu. Te pup dulce si mult curaj!!!
Va pup dulce pe toate si sper sa ne dea Dumnezeu foarte curand gravidute multe: Chantel, Laura, Elaa, Andreea16, Veronica, Beatrice, Mirela, Mcrissa

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

18+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput