Durerea unei pierderi de sarcina (18)
Raspunsuri - Pagina 9
ladymina77 spune:
Cristi multumesc si un pupic si de la mine,admir mult de tot curajul tau,asa ar trebui sa fim toate dar din pacate unele suntem mai slabe din fire.Dar cu speranta in Cel de Sus totul va fi bine.Am intrat scurt sa va citesc,azi toata ziua am lenevit,in afara de o tura de haine la spalat n-am facut nimic,am dormit ca o musca :)).Sunt un pic suparata ca n-am mai gasit un Sure,il trimit pe sot dimineata sa mai caute,maine e Z28:)) sper sa fie ok,in rest n-am nimic decat sanii un pic mariti si TB tot ridicata.Mai vedem maine ce si cum,o seara frumoasa va doresc .
mina
mcrissa spune:
cristina26 iti multumesc din suflet pentru raspuns.acum sunt mai linistita si sper sa fii avut boala candva si acum sa am doar anticorpii.
sper sa am voie si eu cat mai repede sa raman din nou insarcinata.azi l-am avut in grija pe nepotelul meu de 3 ani si am fost atat de fericita.sotul meu a vazut ca radiam de bucurie toata ziua si m-a intrebat "Esti fericita ca esti si tu mamica pentru o zi?"
Mcrissa in asteptarea mormolocului
irlandeza spune:
Pepsi, poate nu trebuia sa ma treci inca pe listuta, pt. ca nu-i sigur nimic deocamdata. Oricum mersi. Dar te rog modifica , sarcina trebuia sa fie de 9+, dar dr. zice ca e doar de 7+.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Pepsi, sa-ti mai spun ceva. Acolo in listuta la sarcina pierduta trece ca aveam 6 sapt. , pierduta pe 01.02.2006, motiv necunoscut, pt.ca cea care apare acum acolo ( cu uter in forma de inima) e aceeasi sarcina pe care o am acum , deci nu am pierdut-o pana la urma, deocamdata.
Scuze ca te tot innebunesc.
Noi 2 singurei
Pepsi spune:
cristina, daca vrei sa ma crezi chiar am uitat!, si in sarcina cu Dominic uitam frecvent, ma consolez cu ideea ca nu sint singura!merci mult de urari, la fel si voua va doresc, bafta multa la scoala de soferi, mama mea a facut-o cind era gravi cu mine, si uite ce super sofer a iesit!, si mai ales ca o sa ai baiat e bine sa invete sa conduca cit mai devreme!
laura, merci mult si voua la fel!
mirelush, scumpa mi-ar fi tare greu sa ma supar pe tine, si mai ales ca nu inteleg de ce!nu-mi dau seama de ce vorbesti!merci mult de urari si tie iti doresc la fel!
cristina26, merci mult de urari, voua la fel, si sa aveti parte de o fetita sanatoasa!tare mult imi place ce i-ai spus lui michelle, nu stiu cum ai ajuns sa gindesti asa, dar imi place!
chantal, merci mult si voua la fel, si am uitat sa-ti zic ca mie imi place culoarea ce-o ai la nume, e tare originala!
irlandeza, te-am pus ca sa-ti poarte noroc, dar daca vrei am sa sterg, am modificat saptaminile, miine iti pun pozele cu zapada cum am promis!
mina, e bine ca ti-e somn, odihneste-te!
fetelor am fost la restaurantul nostru preferat, era putin cam multa lume, am prins si un botez de romani!dar am mincat ff bine, a fost o zi tare frumoasa azi, desi frig a fost soare, gheata parca incepe sa se topeasca, am vorbit azi la tel cu parintii mei, care vroiau si ei sa ne felicite, si ziceau ca la ei sint +13C, ca au dat ghioceii, vai ce frumos, aici nu se serbeaza nici 1 martie, nici 8 martie, dar i-am amintit eu sotului , desi de cind sta cumnatul meu la noi e cam tensiune in casa, noroc ca in weekend mergem la casa!abia astept sa vina vara, gata am si gasit cum vreau sa ornez camera celui de-al doilea!i-am luat lui Dominic niste perdele tare frumoase!si niste flurturasi de pus pe perete!si am sortat hainele pe virste ca sa vad ce mai am de luat, asa ca ma simt mai bine acuma!miine ma duc la un curs de prim ajutor ptr copii de la 1-8 ani!de la 9-17, sper ca o sa-mi aduca ceea ce ma astept!
va pup pe toate, o seara buna, ma duc sa ma bag in vana!
Flavia 24+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
ladymina77 spune:
Buna dimineata,
Flavia ,frumoasa treaba cu restaurantul,zilele astea mergem si noi sa sarbatorim Z28:)).Si la noi e frig rau -10 ,dar e soare totusi care te ademeneste sa iesi afara.Azi cred ca mergem si noi sa dam o raita prin magazine si apoi m-am gandit ca si tine sa sortez hainutele de bebelus,am o multime de la Bogdan ,insa de data asta as vrea sa fie roz,portocalii ,etc:)O duminica placuta sa aveti alaturi de familia voastra.
mina
Chantal spune:
Cristina 26 . Ma bucur pentru tine ca incerci sa gandesti pozitiv. Asa e, daca nu incerci n-ai de unde sa stii cum ar fi fost, bine sau rau. Te admir pentru curajul tau si-ti doresc din tot sufletul ca de data asta sa fie totul bine.
Flavia multumesc pentru urare! Ce frumos ca vi-ati sarbatorit aniversarea la restaurant numai voi!
Ladymina, eu nu am gasit Surecheck decat la Sensiblu. Acolo aveau si Clear Blue. Se pare ca farmaciile mici de cartier aduc numai teste ieftine care nu sunt intotdeaunea prea sigure...
ladymina77 spune:
Chantal ,habar n-am unde sa mai caut ,la Sensiblue de cate ori am intrebat aveau numai O-zone,spre surprinderea mea ,sapt trecuta la o farm mica din cartier am gasit sure,am fost ieri acolo si mi-a zis ca nu mai are dar daca vreau comanda iarasi:)).Habar n-avea vanzatoarea ca eu nu mai am rabdare,oricum pe la 2-3 mergem la Real si sper sa gasesc in incinta la ei vreo farmacie cu teste:).Treaba pana la ora asta e 99.9% sigura ,inca nici urma de urati,doar o scurgere alba ,mai abundenta decat zilele trecute.Pupici si vb mai tarziu.
mina
Chantal spune:
Ladymina, iti tin pumnii sa gasesti testul. Oricum, daca zici tu ca e 99,99% n-ai de ce sa-ti mai faci ganduri. Sa stii ca eu la sarcina trecuta habar nu am avut de Sure sau Clear Blue si am folosit Barza si Ozone. Ozone era negativ si in ziua 32 pe cand Barza s-a pozitivat din ziua 26! Sa nu mai aud de Ozone!
lariana spune:
Draga MIchelle nu fii trista poate nu esti si daca ai fii gindestete ca poate DD ti-a trimis un suflet care sa-ti aline durerea.Parerea mea e ca o radiografie dentara nu e asa de puternica incit sa afecteze bb.DE cind l-am pirdut pe Bogdanel am tot intrebat in stinga si-n dreapta de malformatiile lui si m-i s-a spus ca singura cauza ar fii o iradiere si dupa ceva timp mi-am adus aminte ca ,inainte de a ramine insarcinata cu o saptamina i-am facut o tomografie Anei si binenteles ca am stat linga ea in sala de iradiere.Dar am o prietena careia i s-a facut o radiografie dentara cind era insarcinata in aproape 2 luni si copilul este perfect sanatos.Asa ca totul sta in miinile Domnului.Va doresc din suflet numai bine tuturor.