Mamici si bebici din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mirela pune mana si fa lucrarea!
Olga bine ai venit si sa ai nastere usoara!
Fetelor voi ce pediatrii aveti?
Eu ma duc la medicul de familie, dar am fost si la dr. Hotaran!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Eu ma duc la Dr. Vorovenci(din clinica Dr.Necula),nu pot spune mare lucru de ea,am fost doar o data dat e singurul doctor la care Gwendoline nu a plans.Deoarece cand mergea la doctor era o catastrofa plangea si cand se uita la ea,de atins nu va mai spun!

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Darianaeu zic sa-i ceri parerea sotului tau cat mai repede despre al doilea copil...asa puteti sta fiecare asteptand propunerea celuilalt!Daca nu e de acord ai rabdare, incearca sa-i aduci argumente! Eu am avut probleme la primul copil cu sotul, niciodata nu era timpul potrivit pentru un copil...ne trebuiau casa, masina, servicii mai bune etc...cum am aflat ca sunt insarcinata ne-am mobilizat si acum avem si casa si masina serviciile aceleasi dar sunt bune...insa ne trebuia un imbold!
Eu merg la Carmen Popescu pe Smardan e super de treaba! O pot suna la orice ora din zi si din noapte pentru toate tampeniile care imi trec prin cap in legatura cu copilu si mereu imi raspunde foarte dragutza, vine acasa de cate ori o kem...sunt multumita!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor!
nu am mai intrat zilele astea pt ca m-am pus pe treaba! din pacate nici spor nu am, nici noroc. degeaba incerc eu ca nu imi iese referatul ala cum vreau. nu am materiale adecvate pt tema aia nenorocita. simt ca imi ies peri albi de nervi!!! si colac peste pupaza sotul ma intreaba de 2-3 ori pe zi in ce stadiu mai sunt...
si pt ca tot ziceam ca nimic nu imi iese bine rares se tot maraie noaptea. de cand i-au iesit dintishorii se tot trezeste tipand in somn de 3-4 ori pe noapte. nu stiu ce sa mai cred ca ii trecusera fazele astea de ceva timp. nici de mancat nu mai manaca cine stie ce... nici macar fructele. trebuie sa ii desclestez maxilarul cu lingurita, sa il pacalesc in fel si chip. de scuipat nu scuipa, dar scoate niste sunete de maraiala de zici ca manaca otrava! i-am bagat dovlecelul. nu se omoara deloc dupa el. nici piureul cu ficat sau piept nu ii mai place. singurul pe care il mananca cat de cat e cel cu ou. de maine m-am hotarat sa ii dau iaurt. si ii voi face si branzica calcica de saptamana viitoare.
dariana, alexuta mai invatati-ma si pe mine trucuri sa il pacalesc pe rares sa manance.si voi tot asa ati patit cu fetitele? acum cum mananca? ce le place? ma gandesc ca poate nu am nimerit eu combinatia de alimete cum trebuie... nu stiu ce sa mai zic ca ma simt epuizata psihic. dupa ce ca ma stresa examenul asta ma mai streseaza si rares ca nu manaca si plange in somn...
ah, am incercat sa ii dau cate o lingurita de ulei de masline extra virgin in supa si nu ii place. nici in piure nu accepta. sa incerc ulei de porumb? sau sa renunt de tot la ideea de ulei?

Mirela + Rares (19 aug 2006)

Mergi la inceput

rares a fost la dr iordache maria din gavana pana la 6 luni. nu am fost multumita de nici o culoare de cum ne trata, asa ca din martie este la dr mihailescu mirela. are cabinet in stolnici, dar vine acasa la toate pacientele din pit sau din comunele apropiate. nu e nici o problema pt ea lucrul asta. deocamdata suntem multumiti de ea. o sa vedem mai departe ce va fi.

Mergi la inceput

carla e super simpatica bebelusa ta! are niste ochi absolut superbi!!!! de la cine ii are? si imi plac si mesajele de la poze. f inspirate. ai ceva imaginatie. iar poza cu scaunul de masina e absolut bestiala!!!

Mergi la inceput

dariana, hai te-ai mutat? cand ne intalnim? abia astept sa iti vad frumusetea aia de copila...

Mergi la inceput

tamina, mai traiesti? sau esti tot afara? nu stati cam mult afara? mai ales ca inca nu este asa de cald inca. stati 4-5 ore o data sau in mai multe reprize?
stii, cred ca si lui rares al tau ii dau dintii. cred ca d-aia e marait asa. desi lui rares al meu i-a dat dintii tot a ramas cu maraiala aia!!! pana vor mai creste cred ca tot toane din astea vor avea. asta este...
anca am auzit lucruri bune de dr hotaran. o vecina de-a mea merge la el din cand in cand. tu nu esti multumit de el? este la fel de cunoscut ca si dr vasilescu. noi cand eram la dr iordache mai mergeam in paralel la o dr patracsu parca ii zice ceva cu P oricum de la fostul spital balcescu. are cabinet imediat la intrare in drepata. langa usa directorului. eu am fost multumita de ea cand am vizitat-o.

Mergi la inceput

Mersi carla am sa incerc sai vorbesc,sa vad daca este de acord.

Mirela si eu am probleme cu Gwendoline,nu vrea sa manance legumele am incercat de toate.Bine eu in Franta in dadeam mancare preparata gata de foarte buna calitate si manca tot nu aveam probmeme,si de cand am venit in Romania ii fac eu si nu a acceptat nimic dar incetul cu incetul mananca.
Eu cred ca copii au perioade cand mananca bine si nu,de o saptamana Gwendoline mananca de totenu stiu ce a apucato ma si sperie ii dau farfuria plina si mai vrea ,mananca si supa care inainte nici nu vroia sa o guste.
Eu zic sa nu iti faci probleme,dai ceea cai place si dupa o saptmana mai incerci cea ce nu vroia sa manance,si eu imi faceam probleme la inceput.
Succes

poze noi

Mergi la inceput

Chiar ca sunt frumoase pozele,si ce ochi frumosi are ,cum se zice" pui sa nu se deoache!!"

poze noi

Mergi la inceput