Mamici si bebici din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 15
ank999 spune:
fetelor!
Buna ideea cu gradinita devreme! Nici prin cap nu-mi trecuse ca se poate mai devreme de 3 ani!
Vreau si eu la intalnire! Sper sa se faca repede mai cald! Eu mai am fost la plimbare prin centru.
!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2
mirela0521 spune:
anca ai fost la munte? de ce nu ai mai dat nici un semn zilele astea? ma obisnuisem cu tine pe aici...
eu l-am trimis pe rares in deplasare la soacra-mea!!! sotul l-a programat, cica, ca sa ma apuc de lucru, sa nu mai imi distraga nimic atentia. am un referat de facut si nu prea am materiale adecvate pt el. nici la biblioteca nu am gasit mare branza. asa ca nu ma prea trage burta la munca. ma mai controleaza din cand in cand sa vada in ce stadiu sunt si eu cand aud usa nu stiu cum sa inchid paginile de net mai repede :)))))))))))))))))
anca tu cum te descurci cu scoala? mai faci fata? sau ai renuntat?
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
Gwendoline spune:
Pai daca tot vreti intalnire ,sa stabilim o data si o ora,va fi super,sa ii putem vedea pe bebelasi si sa_ i admiram cat de frumosi sunt ca doar pentru asta ii iubim asa de mult
.
Gwendoline se simte mai bine luni dimineata o las la gradi,asa pot sa termin cartoanele!
Ce scoala faceti Mirela si Anca?
poze noi
mirela0521 spune:
eu sunt la doctorat la craiova. studiez economia, dar teza mea de doctorat este mai mult pe resurse umane pt ca lucrez cat de cat in domeniu (desi numai resurse nu am facut eu la serv

) si m-am gandit ca fac rost mai usor de material bibliografic. in afara de examenul acesta din martie (daca ma tin de programa stabilita si nu il aman cumva), mai am un exam in sept si apoi teza de doctorat. asa ca trebuie sa fiu tare harnica
ca sa o scot la capat cu aceste planuri.
si cand te gandesti ca rares are aproape 7 luni si imi ocupa tot timpul... cam dificil de realizat si alte lucruri, nu? asta este si unul din motivele pt care nu sunt hotarata 100% sa fac BB2 vara asta. iar celalalt ar fi ca serv meu se duce pe apa sambetei!!! daca ma intorc la serv ar insemna sa ma reloc la buc sau sa fac naveta pit-buc ceea ce ar fi crima si pedeapsa
. iar asta ar fi sa zicem motivul pro pt care as face BB2 acum... DEZICII, DECIZII si iar DECIZII... ca in reclama aia cu fetita aia superba, o stiti?!?
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
carla2005 spune:
Super faza cu cresa si eu vreau sa o integrez cat de repede se poate intr-un colectiv cu copii de varsta ei, mi se pare nesanatos sa stea cu buncii sau cu oameni mai in varsta. Gwendolinecam pana la ce ora ii tine acolo...pana va merge a mea la cresa mai e un an si un pic dar trebuie sa ma interesez din timp poate pana atunci mai apar si altele! Eu as vrea o gradinita/cresa care sa aibe si curte, aia Casa cu Pitici e super ( ce am vazut eu pe exterior) pacat ca ii iau asa tarziu!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
Gwendoline spune:
Super ,doctorat cred ca este foarte greu,nu?
La gradi programue este de la 7h30 la 17h30
Da si mie imi place cresa Casa cu pitici si este pe strada unde unde voi locui dar este mai scump 600 RON pe luna .
Eu cred fetelor ca la sfarsitul luni nu o mai duc pe Gwendoline la gradi,nu e sigur dar vreau sa o mai tin pana in septembrie cu mine
poze noi
tanima_i2002 spune:
Offf, mai apar si eu pe aici, mai rar ca Rares mi-a mancat tot timpul: noaptea nu prea mai doarme bine, ziua e cam marait, stam afara cam 4-5 ore pe zi, in casa sunt multe treburi de facut pe care le tot aman de la o zi la alta...Si la voi la fel este? Eu am obosit, demolatorul meu a reusit sa aduca la disperare doi oameni mari: mami si tati
.
Olga te-am trecut in listuta. Paote ne dai mai multe date despre puiutii tai (l-am trecut si pe bebe mic din burtik, sa ne spui ce este daca stii si cum il va chema) si cand este nascuta fetita.
Vad ca vorbiti de gradinite si crese. Ptr cine ii foloseste, pe Craiovei este un camin foarte bun si parca primeste si copii pana in 3 ani. Nepotelul meu (unul dintre ei) a fost acolo si stiu ca nu avea parca nici 2 ani cand l-a inscris prima oara. Si eu sunt pro cresa/camin. Si oricum nu voi avea incotro ca la 2 ani voi incepe serviciul si va trebui sa il duc undeva ca nu are cine sta cu el.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
Gwendoline sambata am fost chiar la un pas de a ne intalni.Sotul meu v-a remarcat in Kaufland dar pana m-am invartit eu printre rafturi v-am pierdut.Asa rau mi-a parut!
Inainte de a merge la cumparaturi m-am uitat cu sotul meu la pozele voastre si i-a ramas in minte poza fetitei ca pe ea a rearcat-o prima data.
Gwendoline spune:
Ce coencidenta cand eram in magazin ma tot intrabam daca vad pe cineva ,vezi am presimtit eu ceva.Am fost la o mica plinbare,ce pacat nare nimic ne vom intalni noi cumva.
Stiti ca am tot vorbit de al 2_lea copil ,ma_ti convins sau schimbat ideile:doresc sa am si pe al 2_lea dar cum sa-ii spun sotului,daca nu este de acord,nu stiu ce sa fac,poate ar trebui sa astept pana la anu,sa vad daca va spune el primul,voi cum a-ti facut?
poze noi
ank999 spune:
Nu am fost la munte, o sa merg in ultima saptamana din martie! Trec doar printr-o perioada mai proasta, iar erica imi ocupa tot timpul.
Eu fac a 2-a facultate si de descurcacat ma descurc mai greu. Sunt de abia in anul 2, dar trece...!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2