Mamici si bebici din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Ralu:am dat_o asa devreme ca trebuia sa lucrez dar sa amanat asa ca am lasat_o ca ii place si o las numai dimineata si toata ziua daca aveam ceva de facut .A progresat mult decand mergela gradinita.

E gradinita particulara Kinder Strumf din centru langa scoala nr.1 e buna platesc 400 ron pe luna program lung cu mancare cu tot Invata linbi sraine (Engleza ,franceza si franceza) eu vroiam s_o mut la Casa cu pitici din Gavana dar trebe sa faca pe olita si ea inca nu face .Nu cunosc prea bine gradinita dar am fost s_o vizitez si arata bine este int_o vila cu gradina.cea din centru nu are gadina deci stau in casa (asa cred)

Carlada pai mai asteptam cand va fi mai cald!!
Totul organizat,e bine si eu vroiam 2 dar ceva din mine nu il vrea pe al 2 lea(deocamdata)mai asteptam vom edea ce vrea Dumnezeu daca e sa vina sa vina!!!

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

quote:
Originally posted by Gwendoline
E gradinita particulara Kinder Strumf din centru langa scoala nr.1 e buna platesc 400 ron pe luna program lung cu mancare cu tot Invata linbi sraine (Engleza ,franceza si franceza) eu vroiam s_o mut la Casa cu pitici din Gavana dar trebe sa faca pe olita si ea inca nu face .Nu cunosc prea bine gradinita dar am fost s_o vizitez si arata bine este int_o vila cu gradina.cea din centru nu are gadina deci stau in casa (asa cred)
poze noi

Oauu ce aflu eu acum?
Gradinita Kinder Strumf primeste copii pana in 3 ani?
Adica mi-ar primii si mie copilul?
Intentionez sa o duc la cresa cand o sa implineasca 2 ani, caci ma intorc la servici.As fi vrut o cresa particulara dar credeam ca nu exista in Pitesti.Incepusem sa ma resemnez si sa ma duc sa caut o cresa de stat.
Spune-mi te rog ceva de gradinita asta: care sunt conditiile de inscriere? Cum e acolo?
Multumesc mult!

Mergi la inceput

da primeste,a mea a primit_o la un an si 7 luni dar dupaia depinde si de copil daca nu poate sa se incadreze in program nu ii ia .Adiaca au cursuri de desen ,citesc povesti ,curs de limbi staine,trebe doar sa aiba rebdare copilul sa stea .
Conditi nu sunt daca vrei eu luni pot sa intreb daca au locuri doar sa imi spui de cand vrei sa o duci.
In rest se ocupa bine iti tine copilul si daca e bolnav,marog daca are medicamente sa ia.Au si o asistenta medicala,care ii contoleaza nu mai stiu de cate ori pe saptamana.Mancarea se face acolo au o femeia care se ocupa de asta foarte draguta.directoarea la fel e foare cumsecade.

Daca mai vrei informati ,intreabama.In ce zona stai ca nu mai stiu?

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Eu stau chiar in Centru, langa Cofetaria Magnolia.Asa ca imi comvine sa o duc la gradinita asta pe Alexia.
Vreau sa o duc de la toamna, din septembrie(o sa aibe 2 ani fara o luna).M-am speriat de toate stirile astea care spun ca nu mai sunt locuri in gradinite si trebuie sa-ti inscrii copilul din timp si de aceea ma interesez de acum.
Tie iti place cum lucreaza cu copii, adica se vad progrese?

Mergi la inceput

Da,pai Gwendoline era prea mica cand am dus_o dar de cand e acolo sa schimbat e mai sigura pe ea,a invatat sa vorbeasca mai mult Romana(eu vorbesc cu ea franceza acasa),mananca singura nu mai vrea sa ii dau eu,si a invatat sa fie in colectivitate,ma rog pti sa o vizitzezi daca vrei!Eu deja pot intreba daca au locuri pt. septembrie

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

fetelor si eu am stabilit al doilea copil vara aceasta in proportie de 85%. mai sunt 2 factori care ma impiedica, dar se vor clarifica ei pana la vara.
si eu vreau sa il dau pe rares la gradinitza/cresa ceva imediat cum face 2 ani. sa zicem ca pe mine ar avea cine sa ma ajute (siacra-mea iese primavara viitoare la pensie, dar nu ma prea incanta deloc ideea sa il las in grija ei). prefer sa stiu ca e cineva care se ocupa de el klumea, care il invata ceva educativ, nu rasfatat non stop fara rost. plus ca sunt pt integrarea in colectivitate de timpurie. cred ca le dezvolta altfel si creierul si comportamentul.

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by mirela0521
si eu vreau sa il dau pe rares la gradinitza/cresa ceva imediat cum face 2 ani. sa zicem ca pe mine ar avea cine sa ma ajute (siacra-mea iese primavara viitoare la pensie, dar nu ma prea incanta deloc ideea sa il las in grija ei). prefer sa stiu ca e cineva care se ocupa de el klumea, care il invata ceva educativ, nu rasfatat non stop fara rost. plus ca sunt pt integrarea in colectivitate de timpurie. cred ca le dezvolta altfel si creierul si comportamentul.

poze

Bravo Mirela. Si eu sunt de aceeasi parere. Bunicii rasfata, nu educa.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Si eu vreau sa o dau pe Riana la gradi cum face 2 ani, ca atunci cand apare urmatorul bebe, adica pana face ea 3 ani, sa nu creada ca o trimit de acasa din cauza lui. Poate ii facem colegi

Mergi la inceput

aaaa, hai ca va stresez...si nu-mi fac probleme ca nu se va adapta, ca ea se simte cel mai bine cand e inconjurata de multa lume, mai ales copii...cu mancarea am ceva emotii, ca e cam mofturoasa, trebuie pacalita ca sa manance...dar poate se va dezvata in colectivitate.
Vrem si noi intalnire...poate cand va fi mai cald ne intalnim in centru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

da, intalnire neaparat in centru cand va fi mai cald. sau, de ce nu, poate si mai curand cu fetele care stau aproape de mine!
fetelor rares nu mai are stare de nici o culoare. se tot chinuieste sa mearga de-a busilea si nu stie cum. se propteste in maini si picioare (mai mult pe farfuri adik) si se ridica de fund in sus. cam asa fac eu flotarile. sunt cu ochii pe el ca pe butelie de frica sa nu mai cada iar jos din pat.

poze

Mergi la inceput