Mamici si bebici din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 13
Gwendoline spune:
E bine ca te poti duce si ai u cine sa lasi pe bebe,noi nu avem familie aici asa ca iesirile noaptea le putem uita!
Poate daca ne vom face si noi prieteni ca sa putem iesi am sa iau o femeie sa stea pana venim dar si asta trebe sa gasim pe cineva sa avem insredere!
poze noi
olga_stan spune:
ma inscriu si eu pe listuta voastra de viitoare mamici si proaspete mamici. eu sunt o graviduta de 36+ saptamani si o proaspata mamaica a unei fetite de 2 ani pe nume Iosefina Maria. se pare ca bebe este tot fetita si DPN inceputul lunii aprilie. nasc la sp. judetean Arg. cu doc. Mihaila Adrian.
o zi superba!
mirela0521 spune:
bine ai venit olga! sa iti traiasca fetita, sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara. cum v-ati hotarat atat de repede pt al doilea copil? recunosc ca si pe mine ma bate gandul sa ma apuc la vara de inca unul... rares al mue are 6luni jumate acum.
dariana, apor la mutat si sanatate multa fetitei. intr-adevar sa stii ca e mare lucru sa ai familie care sa te ajute. eu nu stiu ce ma faceam fara mama mai ales ca sotul lucreaza pe schimburi si 2 ore in plus fate de prg normal. plus ca as fi murit de singuratate!!! nu vreau sa te descurajez... am inteles ca tu esti din TM, dar banuiam ca sotul e pitestean. daca nu e, atunci de ce ati venit tocmai in orasul asta? mi se pare f departe de TM. sper sa nu fiu indiscreta cu toate intrebarile astea.
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
Gwendoline spune:
Bine ai venit Olga,nastere usoare,sa sti ca si eu ma gandeam la al doilea dar inca nu sunt hotarata,dupa ca am nascut nu mai vroiam alt copil,eu si sotul am decis sa remanem la unul dar pe zi ce treca parca mai dorim unul dar inca nu e sigur!!
Nu esti deloc indiscreta,este o poveste lunga,defapt sotul este Francez,am stat inpreuna in Franta de 5 ani,iar acum a primit un post de director in Bascov la Liore(daca cunoasteti)Cu salariul care in primeste aici in Romania traim foarte bine si putem economisi mult mai mult ca si in Franta.Mi_ar fi placut sa fie mai aproape de Timisoara sa fiu aproape de familia mea.IN Franta aveam Familia lui care locuiau la o ora de noi era mai bine.Aici ma simt tare singura,sotu e la lucru de dimineata pana seara iar eu acasa cu amica ,o duc si la gradinita ca se mai joaca pe acolo.
poze noi
mirela0521 spune:
am inteles acum cum sta treaba... trebuie sa fi fost tare misto sa traiesti in franta. eu nu stiu daca m-as mai fi intors in rahatu asta de romania. pe de alta parte nici nu stiu daca as fi plecat pt ca ma leaga prea mult familia aici. pana la urma fiecare cu destinul lui. toti ne facem alegerile in viata... acum ca te muti mai aproape de noi reusim sa ne vedem noi cumva... pitestiul este un oras prietenos si oamenii la fel. asa ca nu iti face probleme. cu siguranta iti vei face si o groaza de vecine prietene.
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
Gwendoline spune:
multumesc pentru incurajare,ni_ar prinde bine sa ne facem niste prieteni ,odata ce ne mutam poate organizam o intalnire cu bebele nostru,si sa ne cunoastem mai bine,ce zici?intalnirea mamicilor!
poze noi
eu ma plecat la 19 ani si nu mia fost asa de greu nu sunt chiar asa de atasata de ai mei,si veneam in fiecare an,iar sora mea venea in fiecare vacanta de vare
ralu80 spune:
Dariana am mai scris mesajul acesta inca o data acu 2 zile, dar am uitat sa-l trimit. Cum de ai dat-o asa devreme pe Gwendoline la gradinita? Mai exact unde au primit-o asa mica? Ca ma bate si pe mine gandul sa o dau pe Riana mai devreme de 3 ani.
Olga bine ai venit, sa ai o nastere usoara.
Si noi mai vrem un bebe, ziceam ca ne apucam la anu prin vara, dar mai vedem.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
ralu80 spune:
quote:
Originally posted by Gwendoline
Bine ai venit Olga,nastere usoare,sa sti ca si eu ma gandeam la al doilea dar inca nu sunt hotarata,dupa ca am nascut nu mai vroiam alt copil,eu si sotul am decis sa remanem la unul dar pe zi ce treca parca mai dorim unul dar inca nu e sigur!!
Nu vezi ce copii frumosi faceti? cum sa ramaneti la unu?
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by olga_stanma inscriu si eu pe listuta voastra de viitoare mamici si proaspete mamici. eu sunt o graviduta de 36+ saptamani si o proaspata mamaica a unei fetite de 2 ani pe nume Iosefina Maria. se pare ca bebe este tot fetita si DPN inceputul lunii aprilie. nasc la sp. judetean Arg. cu doc. Mihaila Adrian.
o zi superba!
Olga bine ai venit despre dr Mihaila am auzit numai de bine! Sa ne anunti cand nasti, cum nasti etc!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006poze Alexuta
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
carla2005 spune:
Dariana dabea astept intalnirea cu bebeii dar sa se mai incalzeasca un pic!
Mirela si Dariana eu deja am stabilit al doile-a copil il concepem cand face Alexuta un an sper sa ma inteleg cu ea cat de cat!Eu sunt singura la parinti si mi se pare groaznic asa ca nici nu se pune problema de al doilea copil se pune de al treilea...eu asa as vrea 3 doi acuma unul dupa altul si al treilea peste vreo 6-7 ani sa vedem ca avem si noi o varsta!
Asta zi ne-am hotarat sa-i schimb laptele praf din milupa in topfer cat trebuie sa il combin pana ii dau numai topfer?!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze Alexuta
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."