Mamici si bebici din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Bine ai revenit Alexuta
ralu tare frumoase sunt pozicile! Eu de obicei ies pe la 2. Azi a iesit cu buni, pentru ca noi pana la Paste stam la ea. Poate ne intalnim zilele astea (maine mergem la oftalmolog pt ca avem canalul infundat, dar zilele urmatoare...)
Gwendoline sa-ti traiasca geamana (e nascuta in acceasi zi cu mine)
Mirela si eu o sa-mi iau printesa cu mine, desi e cam micuta. Sper sa ne intelegem. As fi lasat-o cu mama pt ca nu cred ca e suficient de incapator portbagajul pt bagaje si nu stiu dc o sa se simta ea bine. Vroiam sa mai respir si eu, dar mereu cand am crize ca vreau o pauza in 2 ore mi se face dor!
toate pitestencele!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

quote:
Originally posted by alexuta2005

Tanimate contrazic un pic.Alexia nu a avut pana cum probleme cu dintii, in sensul ca au iesit mai tarziu dar nu a avut dureri mari sau febra sau mai stiu eu ce.Bine ca pana acum i-au iesit doar 3, mai avem mult pana departe.
In premergator nu am tinut-o mai mult de 15 min, si am pus-o numai dupa ce a invatat ea sa se ridice in picioare.
Din cate am citit si mi-a zis si medicul ortoped copilul trebuie sa invete sa mearga descult si nu cu ghetute.Eu asa am tinut-o pe Alexia, desculta prin casa.

Casiana si Alexia

Bravos!!!! deci ce am citit nu este valabil, inseamna ca daca lu' fi-miu ii apar mai devreme nu or sa se strice repede dintii, ca mie si de asta mi-e teama ca are pe cine mosteni cu dantura de tot....Si ca trebuie incaltat cu ghetute ma refeream in premergator.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Ank:mersi la fel.Sa sti ca nici eu nu ma pot desparti de Gwendoline,mama mea ma tot roaga s_o las la ea la Timisoara dar e pre departe si nu pot,alte mama pot,eu am crescut cu bunici pana la 7 ani.

Alexuta:atunci poate m_ai vazut si tu, ca nici eu nu infofolesc fetita mea ca pe un urs!Si nu a fost bolnava pana acum,dar din cauza ca merge la gradinita a luat o bronsita, microbi circula pe acolo!

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor!
vai ce polemici ati incins aici... si eu am auzit de toate variantele astea. ca trebuie sa fie incaltzat copilul cand merge ca sa nu calce aiurea si sa capete un mers deformat, iar incartamintea sa aibe neaparat talpa groasa si f tare, nu gumata si moale/eleastica, iar mersul descult am inteles ca ar fi recomandat cel pe nisip la mare. mai ales pt bebeii cu probleme ca noi.
de premergator am auzit de mai multe ori la tv medicii ortopezi ca nu este recomandat de nici o culoare pt ca deformeaza mersul si in loc sa calce pe toata talpa calca numai pe varfuri.
in legatura cu dintii tot asa am auzit si eu ca e bine sa dea cat mai tarziu si ca nu se cariaza atata de repede si ar dura mai mult (se schimba si la varsta mai inaintata apoi cu dintii normali).
la fel am inteles si despre fontanela ca cica ar fi bine sa se inchida complet pe la 1,5 ani ca cica s-ar dezvolta mai bine creierul. de asta stiti ceva?!? mie sincer mi se pare o aberatie treaba asta, dar ma rog... asa o fi...
anca cu cine te duci la munte si unde anume? oricum sa ai weekend placut la munte si sa te distrezi chiar daca e putin obositor cu bebelina. oricum si acasa era aceeasi oboseala daca stai sa te gandesti.
raluca fetita ta este superba. sa iti traiasca. mi se pare mie sau seamana cu rary al meu?

poze

Mergi la inceput

fetelor!!! eu il infololesc pe rary de nu mai stiu de mine . ii dau asa: body, 2 costumase subtiri din bumbac, ciorapei si botosei de velura, costumas de fish din 2 piese: pantaloni cu bretele si hainutza, caciula de bumbac si fes cu fular. nu ii pun manusi nici nu il mai invelesc cu nici o paturica afara nici macar cand doarme. e prea mult? iar in casa il tin cu caciulita dar i-o mai dau si jos si ne pieptaman cu periuta de la chicco din par natural.

poze

Mergi la inceput

fetelor, cum faceti voi branzica? eu deocamdata nu i-am dat de frica sa nu se constipe. nici nu avem un meniu f variat. dimin la 6 LAPTE, apoi piure de fructe mar+manana, suc de morcov+mandarine, la pranz piure de cartof cu lapte simplu sau cu carne si mai nou cu ou si supa de legume la bibe, apoi LAPTE inca de 2 ori pana adormin. laptele e de fapt de baza la el. cereale nu i-am dat ca am zis ca e si asa destul de plinut. are aproape 9,5 kg la 6 luni jumate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Mirela, sper ca nu te superi ca-ti spun, mi se par cam multe haine.Poate renunti la un costumas si la o caciulita.
Am citit, da nu mai stiu unde, ca dupa ce un bebelus ajunge la 5 kg isi regleaza temperatura la fel ca un adult.Asa ca trebuie imbracat la fel cum te imbraci tu.
La maternitate mi-e mi-au spus sa nu-i pun caciula in casa , recunosc la inceput mi-a fost frica dar dupa 4 luni nu i-am mai pus.
Mirela poti sa faci branzica cu iaurt.Cand e laptele caldut amesteci cu un iaurt si mai pui un pic pe foc pana incepe sa se adune.
Nu vreau sa va suparati pe mine, eu va spun cate ceva din experienta mea de pana acum si ce am citit.Fiecare dintre voi decide insa ce e mai bine pt. puiutul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Mai Mirela, pai noi suntem la piersicutze, acu m-am prins si eu. Nu-mi dau seama daca seamana copiii nostri, poate la gropitza din barbie...poate ne vedem vreodata ca sa-i analizam pe viu.
Eu branza i-o fac cu calciu lactic...fierb 300 ml lapte Milli 3.5% grasime...dupa ce fierbe pun 3 pastile calciu, amestec si imediat se aduna branza. Imi ajunge 2 zile. Dar vreau sa incep sa-i cumpar branza, sa nu o mai fac eu. Ea oricum mananca mai mult iaurt, ii dau dimineata cu banana, doar cand ii dau fructe la borcan pun branza. Nici noi nu avem un meniu prea diversificat...a mancat pana acum legume in diverse combinatii cu carne, galbenus, ficat, branza, iaurt. Dar nu se omoara cu legumele...bine, ca ea nu prea se omoara cu mancarea in general. Mai incearca si alte legume: uite eu ii dau dovlecel+brocoli, sau morcov+dovlecel, morcov+mazare+dovlecel. Am incercat si spanac, dar mi l-a scuipat in fata. Daca te mai pot ajuta cumva, spune-mi.

Dariana ai o papusa de fetita

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

fetelor voi puneti ulei la supa de legume? cineva mi-a zis ca sa pun ulei ca cica e recomandat si ca ii da si alt gust. ce ziceti?

poze

Mergi la inceput

am uitat sa ne laudam!!!! mai avem un dintzishor!!!!! in total dintzishori!!!! aseara l-am vazut si pe cel de-al doilea. au iesit cam in acelasi timp. la diferenta de 1-2 zile. cred ca va trebui sa il dezobisnuisc cat de curand de "pupaturile" pe care le practicam. adik mozoleli mai bine zis. se infige cu gura in obrazul meu si ma molfaie ca pe o jucarie si uneori imi suge de obraz ca la biberon

poze

Mergi la inceput