Mamici si bebici din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna mamicilor!
anca, dariana, raluca, lavinia multumim frumos de complimente tuturor!!! pupici dulci pt toate.
de lasat, nu ma lasa inima sa il las cu altcineva. nici macar cu mama. abia il las cateva ore pe la ea si f rar pe la soacra-mea, dar zile intregi nici atat!!! am avut si eu cateva retineri cu muntele asta pt ca nu mai fusasem nicaieri plecati de cand am nascut. nici macar la un suc nu am prea iesit.
ma gandeam ca ma oboseste si asa, dar in case straine... mai ales ca de cateva zile ma tot maraia noaptea de cate 3-4 ori pe noapte si nu stiam de ce. era de la dintisor... pana la urma a fost ok si cu muntele si cu dintisorul. chiar simt ca am alt tonus acum. ma simt mai relaxata, ca odihnita nu pot sa zic ca sunt.
rares nu a facut febra cu am inteles ca fac majoritatea copiilor si nici nazuri la mancare nu a facut f multe (am inteles ca unii nu manaca 2-3 zile nimic, beau doar apa sau ceai). la ce interval de timp ii dau ceilalti dintisori? parca se vede si celalat de jos. cei de sus cand apar? dar restul de dinti/masele?!?

poze

Mergi la inceput

am si eu o intrebare pt cele care au copii/nepoti mai mari si stiu: de la ce varsta se pot pune copii in picioare sa incerce sa mearga? adik sa faca mici pasi sau topaieli???? e bine sa ii pui mai devreme? sau sa ii lasi pe ei sa aleaga momentul asa cum aleg cand vor sa mearga de-a busilea?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Mirela in "Mama si copilul" - Capraru scrie ca d-abia dupa ce se ridica singur in picioare pe gratiile de la patut ( asta inseamna ca muschii sunt destul de dezvoltati).
Carla e ziua ta astazi? La multi ani , sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe, multe bucurii !
Va pupam pe toate!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

la multi ani carla! nu am stiut ca este ziua ta astazi!
lavinia, si daca nu am patut cu zabrele si am din ala din fash care se face tarc de ce se agata? cum imi dau seama cand e pregatit sa fie pus in picioare?!?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

La multi ani Carla, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi.
Anca noi ne plimbam pe la ora 13 prin cartier...eu stau langa stadionul Aripi...poate ne dam un punct de intalnire sau altfel.
Gata, sunt publice.

La munte

Raluca si pui mic Riana (2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

La multi ani Carla!!!

Mirela:noi am pus_o pe Gwendoline sa mearga pe la 6 luni,doar asa sa ne jucam nu o lasam mult,copiilor le place aceasta pozitie au alta priveliste!Incerci ,de bine nu stiu alti spun ca nu dar eu nu sunt contra.Dintisori cam in fiecare luna unul aproape ,dupa difera de copii.La noi primul dintisor a iesit la 6 luni acum iese cel de_al 14 _lea dinte defapt cred ca e caninul al 2_lea.Nu a facut febra iar noptile nu pot spune ca au fost grele,eu i_am pus o crema speciala pt. dureri pe gingi s_o calmeze si nu am avut treaba.

Noapte buna tuturor!

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna fetelor!
Ma asteptati si pe mine, nu-i asa ?Iaca am venit!
Sunt mamica de Alexia Elena(14.10.2005), eu locuiesc in Centru.Ehe, vad ca Alexia e singura nascuta in 2005.
La multi ani Carla!
Mirela,mie medicul pediatru ortoped mi-a zis sa nu o pun pe Alexia sa faca nimic daca nu e pregatita.Adica sa o las sa se ridice in picioare cand vrea ea, ca ea stie mai bine cand e pregatita, sa o las sa mearga asa cum poate ea...caci stie mai bine decat mine ce poate sa faca si ce nu.Si asa am facut.
Alexia a mers in picioare la un an si o luna.Dar atunci a mers foarte bine, nu a cazut deloc.La 10 luni s-a ridicat singura in picioare, pe marginea patutului.
Vorbeati si de dinti,Alexiei i-au iesit primii 2 dinti abia la 1 an si doua luni.Acum are trei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Buna Alexutanu esti singurica cu fetita nascuta in 2005 suntam doua,Gwendoline 16/06/2005.Ia iesit dinti tarziu dar se spune ca e mai bine asa ,a meaare 14 dintisori si are 1 an si aproape 10 luni;,
Si noi stam in centru dar pentru inca o saptamana.

Tanima:pentru informatie Dariana cu bebe Gwendoline(16.06.2005)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Am trecut tot. Daca mai aveti ceva de declarat sa strigati
Mirela eu il mai tin pe Rares in picioruse ca este innebunit sa stea asa, insa nu este deloc bine (mai ales ptr problemele lor). Si in fundulet il mai tin, dar nu il las pe el singur. In carut sta numai cu spatarul ridicat. Altfel nu ne intelegem. Legat de premergator mie fizioterapeuta (asistenta) mi-a zis ca e tare daunator si ca sa incerc sa nu il pun in asa ceva sau daca voi folosi sa nu il las mai mult de 10-15 min si in plus sa il pun cat mai tarziu, cand el deja se tine bine in picioare si neaparat incaltat cu ghetute sau sandalute din alea inalte care tin glezna bine.
Legat de dintisori stiu ca bine este sa inceapa sa rasara intre 6-8 luni, nu mai devreme ca nu or sa fie prea buni, nici mai tarziu nu este bine ca se intareste gingia si ies prea greu si cu multa suferinta. Acum nu putem sa dam noi comanda cand sa iasa, asa ca ii asteptam cand or vrea ei.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Tanimate contrazic un pic.Alexia nu a avut pana cum probleme cu dintii, in sensul ca au iesit mai tarziu dar nu a avut dureri mari sau febra sau mai stiu eu ce.Bine ca pana acum i-au iesit doar 3, mai avem mult pana departe.
In premergator nu am tinut-o mai mult de 15 min, si am pus-o numai dupa ce a invatat ea sa se ridice in picioare.
Din cate am citit si mi-a zis si medicul ortoped copilul trebuie sa invete sa mearga descult si nu cu ghetute.Eu asa am tinut-o pe Alexia, desculta prin casa.

S-ar putea sa ne fi vazut cumva prin centru.De fapt nu-i greu sa ma recunoasteti.Eu sunt mamica cu cel mai dezbracat copil din oras.
Am uitat sa va zic ca eu nu sunt adepta infofolitului si nu am imbracat-o gros pe Alexia niciodata.Sa va zic ca Alexia nu are inca fular sau ca de la 3-4 luni nu mai poarta caciula in casa si afara nu-i pun caciula daca sunt mai mult de 15 grade.Si Alexia nu a racit serios niciodata pana acum, i-a curs nasucul de 2 ori.
Rosu in gat nu cunoste, Alexia mananca din frigider iaurtul sau branzica, mancarea o incalzesc foarte putin si laptele nu-l mai bea incalzit de la 4 luni, il fac cu apa la temp. camerei.

Mergi la inceput