greu fara tigara..mai recunoaste cineva?
Raspunsuri - Pagina 2
emaaimee spune:
va poftesc la Alaptatul helpline:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68384&whichpage=16
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
lauramar spune:
EMAAIMEE
aici nu este bere light este chiar bere co 0% alcool deci nu are deloc si asta o spun convinsa pt. ca eu cunosc personal firma care produce.
Si am o intrebare cine a stabilit ca berea nu e indicata deloc?
Vre-un studiu sau cine?Asta ca sa lamuresc si eu persoanele care mi-au spus ca berea ajuta si sa am argumente cuntra.
laura
33+
Simo78 spune:
eu m-am lasat de fumat cand ne-am apucat de proiectul bebe. mi-a fost foarte greu pana am aflat ca sunt insarcinata, dupa care nu mi-a mai trebuit, plus ca in primele luni chiar imi era si rau daca se fuma in jurul meu. asa ca sunt una din norocoasele pentru care a fost usor.
Simona
16+
Matei Hisham
poze
sherbi spune:
ei bine, eu nu sunt la fel de norocoasa ca voi, in ideea ca nu m-am lasat de fumat. in prima luna am fumat un pachet pe zi, pt. ca inca nu eram constienta de sarcina, iar cand am aflat marea veste, le-am redus la 1-2 pe zi timp de vreo 2-3 luni, apoi am crescut la maxim 4-5 si cam din luna a sasea, am ajuns sa fumez pana la 10 tigari maxim, si numai in zilele cand ieseam cu sotul meu intr-un bar. dar am zile cand nu fumez deloc daca nu ies din casa, sau fumez 3-4 tigari. am prietene care au fumat in timpul sarcinii, nu mult ce-i drept si au copilasii sanatosi; m-am simtit oricum vinovata in tot acest timp, dar sper sa fie bine bebe si sa nu regret mai tarziu.
34+5z cu bb baiat
violeta patrichi
camelia1 spune:
trebuie sa recunosc ca si eu sunt fumatoare...de cand am aflat ca sunt insarcinata am incercat sa nu mai fumez deloc...insa la primul control i-am spus doctoritei ca sunt fumatoare si ca imi este foarte greu fara
si ea mi-a spus ca 1-2 tigari pe zi la o cafeluta slaba nu a omorat pe nimeni si a inceput sa zambeasca...eeeee tin sa va spun ca de cand am "acordul" ei fumez, dar fumez numai slims, mai mult le pufai, fara a trage fum in piept, si incerc sa nu depasesc 5 tigari pe zi (asta ca sa fiu ca la carte
)
acum stau si ma gandesc ca daca mi-ar fi spus doctorita ca nu am voie sa fumez deloc poate ca as fi fumat si mai putin...dar asta e...suntem oameni pana la urma
va doresc la toate niste sarcini cat mai usoare si niste bebei sanatosi
19+ 
nunta noastra
noi
mamii spune:
de knd am ramas gravida am fost intr-un stres continuu ...3 luni nu am putut fuma cu toate k gandul imi statea numai la tigara apoi am inceput sa mai fumez....dar nu mai mult de 2-3 tigari adunate adica cate un fumuletz acum altul mai incolo:) oricum imi este exagerat de greu sa nu fumez in special knd am nervi:(
Sper k nu voi depashi "doza" !:)
alealecs spune:
Fetelor, m-am intors!
Pot fuma linistita acum si 10 pachete daca vreau...am pierdut sarcina ..oprita din evolutie la 6 SAPTAMANI...sunt atat de socata ca nici nu stiu ce sa spun.
Am revenit insa la subiectul asta (daca tot l-am deschis) sa va spun ca daca va mai trebuie cate o tzigara sa fumati!!! Nu in exces, dar asa cate 1, 2 n-are nimic. Primul meu gand a fost sa intreb doctorul daca faptul ca am mai pufait cate o tzigara a afectat si mi-a spus ca nu are absolut nici o legatura. E drept, ideal e sa nu fumam, dar uite ca faci tot ce poti sa fie bine si cand e destinul nashpa, necazul tot vine peste tine.
Va pup si va urez sarcini ushoare si bb-ici sanatosi!!!
mamii spune:
imi pare rau pt pierderea ta...kt despre fumat si eu am auzit k mai bine aprinzi o tigara dekt sa pofteshti incontinuu la ea
slippers76 spune:
Am fumat si eu pana pe 7 ianuarie, cand am vazut testul pozitiv. Am iesit in curte, mi-am savurat (dar savurat!!!) ultima tigara, dupa care nu m-am mai atins de ele. Am avut cosmaruri vreo saptamana, dar m-a ajutat si greatza infioratoare care m-a potopit, in asa fel incat nu mai suportam nici fumul de tigara. Acum mi-a trecut greata. Sincer, mai sunt momente din zi cand ma gandesc ca as fuma, insa imi trece. Cred ca a fost mai usor decat ma asteptam. Insa nu sunt eu cea care sa se dea lupul moralist: la prima sarcina am facut la fel, am reusit sa ma las, dar la vreo trei luni dupa ce am nascut m-am apucat din nou, mai cu spor decat inainte! Sper ca de data asta sa reusesc sa ma las de tot.
Ana
13+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
AYLLA spune:
UUUFFFF!Tare greu cu viciul asta!
Ce-o sa ma fac cand voi ramane gravida nu stiu!![]()
Poate cunoaste cineva niste mmetode miraculoase care sa ne faca sa renuntam la patima asta,sau mai bine zis la otrava asta.
N-am vointa deloc in aceasta privinta
...
http://new.photos.yahoo.com/dianaaureliachiriac
http://tt.lilypie.com/DXnQp2.png