greu fara tigara..mai recunoaste cineva?
Raspunsuri - Pagina 3
irina_stef spune:
FETELOR eu sunt in 6 saptamani,si speram sa mi se faca rau de la fum si sa le las fara probleme,dar uite ca imi e asa de greu.bb merita acest sacrificiu,e drept,dar si ff greu ptr mine care parca acum imi vine sa le mananc nu sa le fumez!
5+
-IRINA-
ghinetz spune:
Buna. Eu la capitolul asta chiar sunt un specime ciudat. Fumam cam 1(una) tzigara/luna - cand ieseam intr-un local. Mai frate...dar de vreo sapt. imi e asa pofta de un fum...nu mai mult. Cand trec pe langa cineva care fumeaza o tigara buna stau si adulmec. Faza e ca acum 20 de sapt cand am ramas insarcinata a renuntat si sotul la fumat (el fumator ceva mai convins decat mine), din motive de nerezistenta la un fotbal cu baietii. Si ma trezesc intr-o seara ca il dojenesc ca de ce s-a lasat de fumat. Ca ar putea si el sa mai traga asa, cate un fum, ca sa am si eu macar ce mirosi.
Acum nu stiu cat de grav ar fi daca as fuma o tigara acolo...de pofta. Probabil ca nu foarte....dar nu-mi da inima.
Oana
DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir
- 11 martie 2003
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
tusferi spune:
Buna fetelor,
eu sunt insarcinata in 6 saptamani. Din momentul in care mi-au iesit 2 liniute pe test nu am mai pus gura pe tigari dar imi este foarte greu. In primele 2 zile datorita euforiei ca sunt insarcinata nu mi-a fost greu, dar pe urma cand m-am obisnuit cu gandul, m-am luptat greu cu pofta pentru tigara. Mi-e si rusine sa spun, dar am avut momente in care ma gandeam daca imi trebuie copil 
Acum am 3 saptamani de cand nu mai fumez si m-am mai obisnuit. Inca mi-e pofta dar de cate ori imi spun ca un fum nu conteaza, ma gandesc doar ca daca Doamne fereste copilasul ar avea o problema oricat de mica, chiar si cand o sa raceasca mai rau cand o fi mai mare, o sa ma gandes ca e numai vina mea, ca nu m-am putut abtine. Poate sunt nebuna, dar numai la asta ma gandesc. E suficient sa stranute si sa ma gandesc ca poate e bolnavicios din pricina ca nu am fost in stare sa ma controlez.
Va doresc mult succes si sa treceti cat mai usor peste pofta asta... 
Tooth fairy
6