deviatie de sept

deviatie de sept | Autor: Klaus29

Link direct la acest mesaj

stie cineva daca se surzeste de la deviatia de sept??? o are de la 11-12ani iar acum are aproape 33

multumesc

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
si
NOUTATI 2006
http://community.webshots.com/album/547409738gamZWG

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

nu stiu ce are septul nazal cu urechea si auzul????
Eu am avit deviatie pana la 24 de ani cand am fost operata. Daca cumva vrea sa se opereze, sa ceara anestezie generala. Eu stiu de ce

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Nu stiu daca se surzeste, dar in orice caz, septul nazal are legatura cu auzul.
O cunostinta (50 ani)a fost operata de deviatie de sept, in urma careia si-a rezolvat si problemele de auz. Auzea ca si cum ar fi avut dopuri in urechi.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

stiu ca majoritatea oamenilor au deviatie de sept...vizibila sau nu. mie mi s-a descoperit acum, la 30 de ani, la un control ORL pt. sinuzita (nu se vede). n-am probleme cu auzul deloc (inca?! ), in schimb am dezvoltat o rinita. sotul meu a aflat acum doi ani ca are deviatie de sept, tot nevizibila, fara sa aiba probleme cu auzul. sa fie oare prea devreme?! cred, insa, ca depinde mult de gradul de deviatie.

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">19+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Eu am deviatie de sept. De ceva vreme a inceput sa-mi curga urechea. Am fost la consult ORL si trebuie sa ma operez de urgenta. Dr mi-a explicat ca deviatia de sept este cauza problemelor de la ureche.

Va recomand Dr Budu. Il gasiti la Panduri sau la o Anais Medical Center.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Din cauza deviatiei de sept si a rinitei cronice pe care o am, a nasului vesnic infundat, anul trecut am facut o otita cu timpan perforat si mi s-a diminiuat auzul putin la urechea stanga.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyana spune:

ups, si eu am aceleasi probleme dar habar nu aveam ca de la deviatie de sept ai probleme cu urechile. Eu tot timpul sunt pe punctul de a face otita si chiar ma gandeam de unde sensibilitatea asta.

mami &Andrei

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Sotul meu are deviatie de sept dar nu vrea sa se opereze pt. ca a auzit ca este foarte chinuitoare operatia si poate chiar sa nu reuseasca. Ce imi puteti povesti despre operatie? El saracutul respira pe o jumatate de nara doar....drept urmare mereu face inflamatii in gat, ca respira mai mult pe gura.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cu siguranta nasul are legatura cu urechea, Din cauza deviatiei de sept, e mai greu ca sa se scape de secretii. Si atunci nasul se infunda iar secretiile in loc sa se duca catre exterior, fac cale intoarsa catre tuburile lui Eustache. Si acolo loc cald si pufos pentru ele, taman bine sa stea o perioada si sa se inmulteasca bacteria. Si uite asa apar infectiile la urechea. Auzul poate fi diminuat ca urmare a infectiile repetate si netratate.
Cam asa imi spune logica. Daca gresesc rog sa ma corecteze cine stie mai bine.
Al meu sot a fost operat saptamana trecuta de sinusuri si deviatie de sept (dezvoltand si o rinita alergica). Anestezie generala. Nu vreau sa va spun ce grea a fost recuperarea. Sau poate ca barbatii sunt mai plangaciosi. Dar in mod sigur incomfortabil pentru ca in prima-a doua zi se cam respira pe gura deoarece tesuturile erau inflamate si a avut un fel de capastru in prima zi.
Da, deviatia i s-a vazut la CT scan. Altfel nu ar fi stiut ca o are.
Ieri si-a scos tot suportul acela care l-a avut in interior. O chestie tare interesanta. Niste fasii din plastic siliconat care aveau in interiorul lor cate trei placute de magneti. Si fiecare fasie de plastic se pune de-o parte si de alta a septului ca sa il mentina drept. Iar la capatul fasiilor (catre nas) prinse cu o capsa. Credeti-ma ca nu mi-as fi imaginat ceva atat de mare in nsaul lui.
Fetele care v-ati operat de sept, ce vi s-a pus acolo pentru a vi-l tine drept dupa operatie? Ce metode sunt in Ro? Ca tocmai despre asta vorbeam cu sotul ieri in timp ce analizam suportii.
Va doresc numai bine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Si sotul meu are deviate de sept grava, el respira numai pe o singura nara si aceea vai de mama ei...insa nu a avut niciodata pribl. cu urechea...Ii e frica sa se duca la operatie si mie sa-l las, nu stiu de ce...uram spitalele si durerile.

Ciuf, cum ai reusit sa iti decorezi asa camerele, ai pictat singura sau ai avut tipare ? De unde ai cumparat vopselele, home depot ?

Imi poti raspunde si la subiectul cu Canada, ca sa nu deviem discutia aici, ci numai septul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ciuf,sor'mea tot niste fasii din alea a avut in nas cand s-a operat!Ale ei erau din pansament imbibat in nu stiu ce solutie,pe care i le-a schimbat cat a stat in spital!Por'ma acasa nu a mai avut,doar i-au dat un spray cu care trebuia sa se dea de 2 ori pe zi!Pe ea nu a durut-o foarte tare operatia,mai mult dupa,dar i-au dat calmante!Acum e ok,respira si ea ca omu!
Si da,se poate surzi de la asta!Plus de asta am inteles ca la varste inaintate nu se mai opereaza!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput