deviatie de sept
Raspunsuri - Pagina 2
abbi spune:
barbatul meu are aceeasi prb-deviatie de sept si cornete...park asa se numesc(niste formatiuni marite , in nas, pe care i le-a operat cu laser).Ma teroriza cu nasul infundat, sforaia ca un tren...ca sa nu mai spun ca toata ziua el isi punea picaturi! Cand iti era lumea mai draga, auzeai un suierat puternic si sec-de-ti sarea inima!
de cand si-a operat chestiile alea in nas, respira mai bine si nu mai sforaie asa rau.I-am ascuns picaturile
si ...surpriza, dupa cateva zile de chin, acum nici nu-i mai trebuie
De operatie pt dev de sept ne temem amandoi!am cunostinte care au trecut prin chinuri 

groaznice!
miria_cristina spune:
Nu te surzeste, dar te poti imbolnavi de inima printre alte afectiuni.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
NicoletaB spune:
poti avea senzatia de surzenie din 2 cauze: vegetatii (parca asa se numesc) + deviatie de sept
sora mea a fost operata de amandoua, de prima pe la 6 ani, cand se plangea ca aude din ce in mai putin
iar de a doua anul trecut, la 18 ani
o vizita la ORL va scapa de griji
la prima operatie iti dau drumul in aceesi zi
amandoua sunt dureroase, caci nu prea se 'adoarme" zona
la deviatia de sept, ramai uimit de ce iti arata doctorul dupa operatie
sora-mea si-a pastrat oscioarele scoase ca sa stie pt ce a suferit
acum nu mai respira printr-o nara si nu mai sforaie
alma spune:
O sa fac si eu operatia de deviatie de sept peste doua saptamani, cu anestezie generala. Am rinita alergica de 15 ani, am facut tratament homeopat si 4 ani a fost mai bine, acum a revenit cu mai multa forta si nu mai suport sa stau asa. Nu pot respira bine, am avut si probleme cu urechile. Depinde la cine te operezi si in ce conditii. Eu am ales un chirurg plastician pentru ca fac si o corectie la nas.