Sezatoarea canadiana (58)
Raspunsuri - Pagina 6
Ktrinel spune:
pe bune? zi-mi si mie despre gradinita....eu va trebui sa o dau la un an, ca reincep serviciul si nu stiu daca nu o fi prea devreme...la un an jumate deja e mult mai bine.
LA MULTI ANI Christine (tiza mea!) ,bravo, tine-o tot asa si fa-ti mamica fericita!Julia mea a facut ieri 3 luni...
bafta fetele!
quote:
Originally posted by Ica 1975
Ktrinel, eu n-am avut concediu de maternitate, ca nu terminasem scoala cand am ramas insarcinata. Christine a implinit astazi 18 luni, merge deja de 2 sapt la o gradinita de care sunt f multumita, eu care credeam ca n-am sa gasesc asa ceva
Noi
cioci spune:
Buna Fetelor,
Am si eu o intrebare pentru fetele din Toronto. As vrea sa stiu care sint cele mai bune licee din Toronto deoarece am un baiat care este in Grade 10 acum si din luna iulie ne vom reloca in Toronto. Va rog mult sa ma ajutati cu orice informatie. Apreciez aceasta.
Cioci
khristin spune:
Cioci, uite aici o lista alfabetica a liceelor din Toronto, care este vast. Depinde de zona in care vei locui: http://www.tdsb.on.ca/scripts/IndexPage.asp?schooltype=Secondary Te poti uita dupa EQAO results si vezi procentual unde se situeaza respectivul liceu. Oricum, admiterea la facultate aici e pe baza notelor din timpul liceului, mai putin renumele liceului. Aterizare si integrare cat mai usoara
Cristina
noi si poze mai noi
nelia spune:
Ira, eu tocmai intrasem sa va spun ce frumoasa e iarna!!! Am fost astazi in parcul Mont Royal, Agata s-a rupt in figuri pe patinoarul in aer liber, Tudora a tras un pui de somn la soare, intinsa pe sanie, in timp ce eu si tati am baut ceai cald, din termos. Ne-am dat si cu sania cit am vrut, ne-am plimbat, a fost foarte frumos. Cald si cu un soare absolut superb. Am facut poze multe, vi le arat cind reusesc sa le pun intr-un album. Acum tati si cu Agata sint la piscina... sa se incalzeasca. Iar eu cu Tudora ne pregatim de un somnic bine meritat.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Ira spune:
Noi astazi am fost sa vedem case. Prevad o perioada fff aglomerata pt. noi.....Sofia a fost cam nervoasa si a decis ca in seara asta nu trebuie sa ne mutam. Cautam casa perfecta pt. banii in care ne incadram de la banca.
Deocamdata am decis ca preferam locatia - anului de constructie si imbunatatirilor interioare. Adica cat mai aproape de Université de Mtl.chiar daca e mai vechi si chiar daca e peste pod, adica pe Rive sud. Pana maine mai vedem, noaptea e sfetnic bun.
lorelaim spune:
http://www.vioan.ro/wiki/doku.php?id=de_ce_parasesc_romania
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
nelia spune:
Of, cita dreptate are omul ala. Eu vin de acolo de unde scrie el si am revazut tabloul zilelor si drama oamenilor. Si mai vin si din meseria pe care o faceau ei suplimentar - tehnoredactarea - si stiu cit munceam suplimentar nu ca sa-mi cumpar casa, ci ca sa platesc chiria si intretinerea si sa mai si maninc ceva. Când aceasta identitate (cea de OM) ajunge în contradictie cu identitatea nationala, mie mi se pare absolut normal sa renunti la ultima. Eu nici macar asta nu am facut. Sincer, mai romanca decit ma simt aici, in Canada, nu m-am simtit niciodata in viata mea. Aici sint si omul care am vrut sa fiu dintotdeauna (si nu intotdeauna am reusit), dar si romanul care ar fi trebuit sa fiu poate acolo. Niciodata nu am iubit ceea ce e pur romanesc in mine si in oamenii dragi mie mai mult decit o fac acum. M-am intrebat de ce? Pentru ca o fac in mod liber si personal, departe de tara dezlantuita. Trist, dar pentru mine e adevarat.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
lorelaim spune:
Pt toate "canadezele" care inca nu stiu - uite aici niste carti in format electronic. Mamici inimoase de pe DC au descarcat unele lucruri faine si interesante:
http:// www.4shared.com
login este: desprecarti@yahoo.com
Password este: romania
Spor la citit,
Lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
cioci spune:
Multumesc mult Cristina,
Am sa studiez site-ul. Poti sa-mi spui prin experienta ta la Toronto care ar fi cea mai buna zona de locuit. Ma refer la siguranta, liniste, scoli, etc.
Cioci
Crinia spune:
Corina spuneai ca si in Canada sunt antitermice supozitoare, care sunt ele? Si Lucian e bolnav si nici Advilul nici Tylenolul nu ii coboara febra, dar nici nu vrea sa le mai bea, insa cu supozitoare e mai usor. Pe acelea pe care le-am avut din tara le-am terminat si as fi vrut sa iau ceva de aicea.
Fetelor ce mai dati la copii daca au o tuse rea de tot. Lucian s-a imbolnavit si are deacuma mai mult de o saptamina, l-a vazut medicul si mi-a dat un antibiotic ca zicea ca are amigdalita, insa el pe linga aceasta are nasul infundat si o tuse rea de tot care nu ii trece cu nimica. Si ei tusea nu trateaza cu nimica aicea.
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005) Oare cit avem?