Sezatoarea canadiana (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ange, da, pentru clasa I, parca si pentru a doua, cred ca si ei au fost atunci la test. Nu, nu cred ca sint puse pe geam, am primit acasa raspuns... foarte politicos si cu multumiri.

Am mai pus poze si filmulete noi, daca aveti chef sa va uitati sint www.dropshots.com/aurice/" target="_blank">aici.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Nelia, felicitari pt. Agata,

Emilly, maisons de ville sunt townhouse, casele acelea lipite care au si curte, sunt cu etaj, parter, subsol amenajat, garaj, piscina (unele), numai ca au peretii lipiti intre ele. Mie-mi convine asta, ca cele mai noi sunt izolate fonic si in plus iarna se plateste mai putin la caldura, vizibil mai putin. Adica ultima pe care am vizitat-o cheltuia (cu apa calda cu tot) 70$ la hydro pe luna, plata egalizata.
Daca agentul tau nu ti-a gasit casa frumoasa in Qc sub 180K - schimba-l. Chiar daca-ti plateste notarul integral ! Bag mana-n foc ca 90 % din cei ce scriu aici si-au cumparat case pana in suma asta si sunt f multumiti de achizitiile lor. Eu personal nu cunosc decat 1 singura familie care si-a cumparat casa de 200 mii in Qc, si aceea era duplex.

Dana, eu nu dau meditatii acasa. Nici nu am de gand, fereasca-ma sfantu', mie imi place sa ies din casa, sa ma intalnesc cu colegii la scoala, etc. Cat costa maisons de ville din St Hubert ?

Laurajr, la plata pe luna nu s-o vedea mare diferenta intre 160K si 200, insa in timp platesti bancii casa de 3 ori la asemenea diferente. Noi o sa ne facem plata accelerata la 2 saptamani si nu vom lua toti banii pe care ni-i da banca, pt. ca banca te supraestimeaza si-ti da mai multi bani decat poti duce....si noua nu ne place sa fim restransi de rate si ipoteci.

Ktrinel, cand gasesc te anunt. Poate ne facem vecine. Dar sa stii ca eu caut si pe rive nord.

Va pupez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mikiion, multumesc pentru raspuns. Intre timp am primit si de la facultate si de peste tot, cred ca nu mai avem ce astepta, mai ales ca a trecut de 1 martie. In weekend mergem sa ni le facem si apoi va spun daca plecam sau nu in Romania!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by Ira

Emilly, maisons de ville sunt townhouse, casele acelea lipite care au si curte, sunt cu etaj, parter, subsol amenajat, garaj, piscina (unele), numai ca au peretii lipiti intre ele. Mie-mi convine asta, ca cele mai noi sunt izolate fonic si in plus iarna se plateste mai putin la caldura, vizibil mai putin. Adica ultima pe care am vizitat-o cheltuia (cu apa calda cu tot) 70$ la hydro pe luna, plata egalizata.
Daca agentul tau nu ti-a gasit casa frumoasa in Qc sub 180K - schimba-l. Chiar daca-ti plateste notarul integral ! Bag mana-n foc ca 90 % din cei ce scriu aici si-au cumparat case pana in suma asta si sunt f multumiti de achizitiile lor. Eu personal nu cunosc decat 1 singura familie care si-a cumparat casa de 200 mii in Qc, si aceea era duplex.

Dana, eu nu dau meditatii acasa. Nici nu am de gand, fereasca-ma sfantu', mie imi place sa ies din casa, sa ma intalnesc cu colegii la scoala, etc. Cat costa maisons de ville din St Hubert ?

Laurajr, la plata pe luna nu s-o vedea mare diferenta intre 160K si 200, insa in timp platesti bancii casa de 3 ori la asemenea diferente. Noi o sa ne facem plata accelerata la 2 saptamani si nu vom lua toti banii pe care ni-i da banca, pt. ca banca te supraestimeaza si-ti da mai multi bani decat poti duce....si noua nu ne place sa fim restransi de rate si ipoteci.

Ktrinel, cand gasesc te anunt. Poate ne facem vecine. Dar sa stii ca eu caut si pe rive nord.

Va pupez.

Irina sa ne spui si noua cind gasesti casa aia si ieftina si nu prea veche si bine plasata si sa nu necesite reparatii, ca si Ktrinel, imi vind si eu casa si iau 2 de-alea mici.
Din toti cunoscutii si prietenii mei nu are nimeni casa sub 200,000 si nu vorbesc acum de Montreal ci de rive Sud. Dar iti urez succes.
Mentionez acum ca nu ma refer la casele din 1980.

Casa de care vorbeam costa 206,000 si nu are subsolul facut, si curtea e mica.

Nelia la 150,000 mortgage fara downpayment si cu o rata de interes de 5.5% mortgage pe 25 ani rata lunara e 915.59.
La un mortgage de 200,000 in aceleasi conditii , rata lunara e de 1,220.79.
Bineinteles la astea se mai adauga taxele de proprietate si scolare care mai sunt si alea cam 2,500-5,000 /an in functie de zona.

Denisa,noi mai plecam de abia in iunie.Iuliana e bine, tocmai ce s-a intors si ea din Mexic Puerto Vallarta.

In jamaica noi am fost in 2 excursii una cu catamaranul (super dar nu ptr bb) si una in jungla , cu barca , unde am vazut crocodili si apoi la o cascada.Drumul insa a fost lung,cascada e in cealalta parte a insulei si nu-ti imaginezi cum conduc jamaicanii pe o banda cit jumatate din banda de aici de pe autostrada.Excursia in sine o recomand dar nu stiu cum veti reactiona tu si bble la drumul pina acolo. Resortul a fost curat, plaja ok, dar cam mica in comparatie cu Punta Cana.

Dana si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

quote:
Originally posted by Ira

Va pupez.

Ira, daca intr-adevar preturile sunt asa mici la voi, in zone bune, casele noi, chiar ca ar merita sa vin in partea franceza...eu am niste prieteni care si-au luat in Toronto anul trecut Townhouse si au dat pe el 325 mii, si nu e nici cum in buricul targului...

Da peste 10 ani , ce discutii misto vom avea aici pe DC , ca unde sa ne luam vila de vacanta, ca de, vom castiga mai bine atunci(sper!!!)si o sa ne ciondanim care locatie e mai exotik pt o vacanta de 2 saptamani...de abia astept vremurile alea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Nelia, ti-am vazut pozele, foarte frumoase fetite ai tu acolo. La ce varsta ai inceput tu cursul de inot? Tudor face 3 ani si ma gandeam sa-l duc si pe el, dar mi-e frica sa nu se imbolnaveasca ca el a avut foarte multe otite iarna trecuta. Nu e rece apa?

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Nelia- superbe pozele si printzesele!
Codritzu- si pozele tale is faine, eu deja am dat-o pe emma la innot, innainte de 1 an, mi se pare f. util si bun, dc nu e iarna insa
Dana- mersi de info, sa vedem unde alegem sa mergem pina la urma, ca asteptam raspuns de la niste prieteni- as vrea in jamaica si sa vedem care e decizia- cu excursiile o sa vedem, as merge doar in 1 ca m-as si relaxa, pe plaja erau sporturi nemotorizate?Salutari Iulianei si numai bine!Noi in dominicana mergem doar la Punta cana, ca avem o fixatzie cu plajaPupicei la comori, mai aless tizei mele!

Denisa
Denisa 21+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Denisam,

Felicitari pentru bb si o sarcina usoara!

Nelia,

Ai 2 fetite adorabile, sa va traiasca. Felicitari pentru Agata, cum spui si tu este bine ca ai facut o prima evaluare si s-a descurcat f.bine. Asta iti da incredere pentru viitor.

Ira,

Noi avem niste prieteni care si-au cumparat o casuta gen "townhouse" in Beaconsfield acum 2 saptamini si au platit 165 000. Nu este noua dar este bine intretinuta. Singura problema: transportul pentru Montreal, fiindca ai doar trenul (si ei au o singura masina iar prietena mea nu conduce oricum, desi are carnetul luat). Pe fetita care are 5 ani au inscris-o la scoala de cartier (la 5 minute de mers pe jos), unde se pare ca 80% din copii sint anglofoni, deci va invata si engleza fara sa faca nici un efort, doar jucandu-se...
Ei au avut o agenta romanca si au fost f.multumiti de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

mai draga, nu prea am timp acum sa scriu prea multe ca pierd autobuzul asa ca voi fi scurta. lasati fata in pace (pe Ira). daca va aduceti bine aminte, toti cei care sint la inceputul cautarii de casa vor "bun, mare, ieftin, frumos, central, curat, scoli bune etc". in timp multi realizeaza ca e greu sa le ai pe toate cind bugetul e limitat. e un proces prin care toata lumea trece iar Ira e abia la inceput.

o seara placuta la toate.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

nelia,merci.
oana,am promis ca ne vedem acum in vacanta fetelor dar este imposibil cu gerul de afara.
uite cum vine caldura sunteti invitatii mei la un bbq.parol si pe cuvant.

cat despre case fiecare cu parerea lui.intrati pe sia.ca si va convingeti de piata imobiliara.
preturile sunt exagerate.dupa parerea mea(si eu imi caut casa acum) sub 200-250 000 nu ai ce casa buna sa-ti iei.A! sigur.nu vorbesc de jumele si nici de maison de ville.
O prietena de a mea portugheza tocami si-a vandut o astefel de casa lipita cu 210 000 in Laval.era disperata de galagia vecinilor.Cine spune ca nu se aude prin acel perete "din beton" minte
Este ca si cum as spune eu la duplex ca nu aud nimic din galagia locatarului de sus

lorelai,corect

A! la multi ani de 8 martie.sa fiti iubite si fericite

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput