*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna din nou ;)

Stiam ca vroiam sa va intreb ceva - si ramolirea de sarcina m-a facut sa uit.

Bebeii nostrii o sa vina in primavara/vara - deci o sa fie cald afara. O sa putem sa ii scoatem la plimbare de la 1/2 saptamani.

Nelamurirea mea este: exista carucioare de la 0+ - dar nu sunt perfect orizontale. Pentru fetele cu bebei acasa - se pot folosi aceastea sau trebuie landou pentru primele 2 luni?

merci mult ,

Anca 26+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Si inca o intrebare - vorbind de pediatrii, ar cam trebui sa caut si eu

Stiti cumva doctori pediatrii buni in zona Floreasca? Ma gandeam sa ma duc la euroclinic, dar nu stiu ce preturi sunt acolo pentru medici pediatri... (am niste vecine cu copii inscrisi acolo, dar ele au abonament)
In doctorul meu de familie nu am deloc incredere :D Nu stie sa recunoasca nici un herpes - a trimis-o pe mama la chirurgie ca are furuncul de au si ras doctorii..

Anca 26+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

salutare burtici
nu am mai scris de mult pentru ca in ultimul timp abia am avut timp sa citesc cate ceva din ce ati scris
m-am speriat putin cand ati inceput discutia despre kg. 3-5 kg!!!!
deja ma simteam un dinozaur desi nu-mi facusem prea mari probleme inainte
imi doresc asa de tare bebelasul asta incat un detaliu asa de mic spre exemplu kg in plus nu-mi pot stirbi din fericire
m-am mai linistit cand am mai auzit valori de 10 kg cam cat am luat si eu
cel putin am noroc cu faptul ca sunt destul de inalta 1.72
si nu prea se observa
s-au repartizat si destul de bine
nu sar prea tare in ochi
in schimb am o burtica mare-mare
pana la primul ecograf am avut emotii ca sunt 2
chiqui si eu am sarcina joasa
la ecograf chiar am intrat in panica dupa tonul doctoritei
la control m-a mai linistit putin spunand ca este intr-adevar joasa dar nu ceva foarte alarmant
eu eram speriata deja dinainte pt ca-l simteam cum misca jos-jos de tot
acum ce-i drept il simt mai sus putin sub buric sau chiar in zona buricului
pe 2 martie merg din nou la eco si apoi la ginecologie si asteptam sa vedem ce se intampla
in functie de ce aflu voi intra sau nu in concediu medical mai inainte pentru ca , colac peste pupaza mai circul partu zile pe saptamana vreo 40 de minute dus si inca 40 intors cu niste carute de microbuze pana la olanesti
si nu vreu sa risc nimic
super bluzite paulysi super mamica
vorbea cineva de o miss graviduta mai de mult
sa stii ca te votez din toata inima
desi cred ca numai prin faptul ca purtam in noi o minune suntem toate foarte frumoase cu mai multe sau mai putine kg
andrada e nemaipomenit clipul de la nunta
sunteti amandoi niste frumosi si nici nu vreau sa ma gandesc ce perla va fi Antonio din asa parinti
a propos de umflat picioare si de tensiune mare
si eu sunt de o luna pe alimentatie fara sare
la apa chiar nu pot sa renunt
iar dusul la toaleta cred ca e valabil pentru noi toate
mai suparator e noaptea
dar hai sa fim optimiste
NU MAI E MULT
pupici si multa sanatate

michigan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

observ ca la mine dureaza mult pana ma apuc de scris ca dupa aia nu ma mai opresc

michigan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Miniuta si Poohy , m-ati mai calmat cu miscarile. Azi m-am enervat pe bebe si am fost sa beau o cafea - bineinteles ca a inceput sa se foiasca imediat, si eu care ma alarmasem ieri. Asa ca am dedus ca bebel nu e stresat, d'aia leneveste

Poohy asta le-am intrebat si eu acum vreo 2 saptamani pe mamicile cu experienta. Ele zic ca landoul e de moft (cine are bani-sa ia, ca nu strica), dar altfel te descurci cu un carucior care se lasa complet pe spate. Adevarul e ca landoul e recomandat pt primele 6 luni (cind tre' sa stea bebe intins la orizontala) Se pare ca e si bun de pat de calatorie (la mine va fi pat de tot, 3 luni).

Eu tot ma gindesc la o combinatie cu landou, ca stau in Japonia 3 luni dupa ce-l nasc, asa ca ma gindesc sa-l folosesc in loc de pat, ca nu pot cara patul in Europa... Ralucami la ce te-ai hotarit??? De cind m-a innebunit cunostinta asta ca rotile japoneze sint prea mici pentru terenurile si vremea din Europa, mi s-a pus pata pe Micralite, ala care are si landou...Nu-s' ce sa fac, aici n-am cu cine ma consulta

Lilky, tu ai verificat cu doctor de ce ai mainile umflate? Si mie mi se umfla citeodata, dar nu ma prind de ce...

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Florentina sper ca esti bine! Asteptam vesti de la tine.

Elteka eu am dureri la incheieturile degetelor. Noaptea destul de rau, ziua se mai amelioreaza. Noaptea mie mi se si umfla degetele. I-am spus doctorului dar inteleg ca e ceva normal in sarcina ca nu a reactionat in nici un fel

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

IuliaBraila - sa stii ca exact asa e si la mine!!!! Se impinge bebe citeodata, de se ridica burta in sus si ma doare.Nu se agita, nu loveste, ci doar impinge...Cu ce? Nu stiu...Poate cu spatele??? Ca e prea mare sa fie capul, ei au capsor de vreo 5-6 cm (ca si eu de azi sint la 25+). Il mangai si eu si apoi pleaca...Parca vrea sa iasa afara direct pe acolo??? Eu ma gidnesc ca il doare burta Sau o vrea mangaiat??? Am inteles ca moasele pot sa itit zica acum la pipait ce parte din corp se simte undeva...Tare mi-ar placea sa-mi zica si mie cineva...

Madi, te dor incheieturile de la degete, adica mai sus de inele??? (care, ca eu nu mai port de nic unele ) Aproape ca imi vine sa zic "ce bine", nu te supara pe mine , dar nimeni nu mai pomenise de asa ceva... Acu' am innebunit citind la cauze, dac'o fi diabet de sarcina??? Si astia nu imi dau rezultat la test glucoza decit peste o luna...Dar n-am avut nici urma de zahar in pipi, niciodata...Tu ai facut test?

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

elteka Le am umflate cam tot timpul, din pacate ma duc la doctor de abia pe 7 Martie.O sa-l intreb atunci, dar e clar ca retin apa si recunosc ca din cand in cand am mai baut si un pic acidulat.Nu stiu ce se intampla, dar de cand sunt insarcinata sunt moarta dupa Fanta....curios nu?.
Puiuta mea e prea linistita si ma sperii, ma gandesc sa nu aiba ceva, ce sa fac sunt cam panicoasa...Dar cand o mangai si ii vorbesc da un piciorus si gata doarme zic eu la loc.O fi obosita?Am facut ultima ecografie la 22 saptamani si doctorul mi-a spus sa mai fac una in sapt.36-37.Ar trebui sa mai fac o ecografie?Eu stau in pat din Ianuarie cu risc de pierdere a sarcinii...de aia mi-e asa frica!
Liliana 30+ cu micuta Diana

Mergi la inceput

Elteka, merci mult pentru raspuns
Eu cred ca pentru inceput iau carucior fara landou - dar la care sa pot atasa daca ma hotarasc... La mine la servici nimeni nu a luat landou pentru copil

Am avut si eu 3-4 zile degetele umflate (le simteam amortite ca niste pufuleti sau pernute). Ma cam deranjau (senzatia de amorteala), si nu mai imi intra verigheta pe deget. Adevarul e ca eu nu prea mananc sarat, si atunci am mancat 2 zile la rand seminte de dovleac cu multa sare. Dar mi s-au desumflat si acum nu mai am nici o problema.

Cred ca putem face clubul fetelor cu bebei lenevosi :D

Lilky, pe mine doctorul m-a trimis la ecografie la 32 de saptamani. O sa ma duc pe 5 aprilie...

Anca 26+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Dupa 30 saptamani se mai face vreo eco importanta, gen morfo-fetala?

24+

Mergi la inceput