*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica si eu sunt incantata de ...

ma bucur ca va plac bluzicile mele...pup toate gravidutele

24+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burtici

Va salutam si noi in seara asta.
Felicitari mamicilor ce au implinit saptamani noi!!!
Din ce am citit:
-chiar daca se nasc mai devreme,la 500 gr de ex si traiesc nimeni nu garanteaza sanatatea ulterioara a bebelusului ,mai ales mentala,asa ca mai bine sta el acolo pana la 40...
-lista cu necesitati nu comentez,personal nu ma preocupa,doar sunt la a 2-a nastere
-Mica sughiturile sunt miscari ritmice exact ca la sughit.Iris stiu ca a sughitat f mult si cred ca din lua 7.Baiatu meu vad ca mai raraut;
-Pauly superbe bluzitele si iti vin tare bine.nu am retinut le-ai facut la croitorie sau cumparat?
-cu ingrasatul am pus si eu vreo 10kg
....of am uitat ce am mai citit!

Va pup pe toate

poze
Iri +27 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Pauly foarte frumoase bluzitele, vreau si eu.
V-am povestit ca eu nu mi-am cumparat pana acum nici o hainuta de gravi, poate de acum in colo
Chiqui- lasa ca nu ai pus chiar asa de multe kg, si le dai tu jos cand o sa incepi activitatea. Am cunoscut o tipa in spital care a dus sarcina jos,ea a ales sa stea in spital(3 luni) ca ar fi putut sa stea acasa, dar ii era frica, si a dus sarcina la termen si are un baiat f frumos si foarte mancacios.Dar la tine daca stai pe perna banuiesc ca se ridica, nu?
Eu am 4 luni de cand stau numai in pat, acum sunt mai bine ma mai plimb prin casa, dar pana acum nu ma ridicam din pat decat pana la baie.

26+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Mica - si eu il simt pe bebe cum sughite, dar mai simt si niste vibratii, ca un tremurat, asta mai simte cineva??

26+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Uauuu, Pauly ce bluzite sexy !!! super dragute! imi place mai ales cea rosie!

Am facut ieri examen urina si a iesit ok, numai la sediment scria: cca 25 leucocite /microlitru si rara microcristale de oxalat de calciu. Stie cineva daca inseamna vreo infectie asta sau e normal?

O SEARA BUNA!

Bebe Isabella creste

22+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

iri le-am facut la o prietena croitoreasa...ea cam i-mi face toate hainutele.

mihamora, petit_ange

iar despre urina...cred ca inseamna ca ia nisip in pisu...dar nu stiu sigur.cred ca aia inseamana microcristale...important e sa bei multe lichide si il elimini.

24+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

V-am pupat pe toate, ma bag si eu in patut. Ca vad ca suntem foarte putine...si oricum mi-e cam somnica, mai citesc ceva.Noapte buna!
Liliana30+ cu micuta Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Vad ca nu ati mai scris mare lucru de la ultima mea postare....vine weekendul....se vede.
Pauly, si mie imi plac foarte mult bluzitele tale...si eu vreau!
Mihamora...wow...4 luni de stat in pat....de fapt mai sunt fete in situatia asta...cred ca e tare nasol si tare plicticos..si eu stau mai mult pe acasa..dar pot face treaba in casa si pot iesi cand vreau...intr-un fel ati avut noroc ca nu a fost vara..sa fie caldurile alea insuportabile...sau primavara cu vreme frumoasa care sa va imbie afara...Asta e..pt bebe facem orice sacrificiu...
Vai fetelor, voi vorbiti deja de cresa!
Eu am discutat azi cu cineva de botez, ca imediat dupa ce se naste bebe trebuie sa facem rezervare la restaurant...s-ar putea sa ii facem botezul chiar pe 19 aug, de ziua sotului....(in august imi vin nasii din Italia, si cum pana in 15 aug e post...prima duminica dupa cade taman de ziua sotului).
Acum va urez si eu noapte buna..si ne vedem maine.
Il las pe Auras sa stea si el la calculator...sta si se uita la masini....asa cum ma uit si eu la carucioare pe bebelusul tau..ca doar cu uitatul ramanem!
Va pupic pe toate!
Noapte buna!

diana 27+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara!

Am citit tot ce ati scris si ma bucur ca ati abordat probleme legate de bagajul de spital si pentru acasa pentru bebe ... m-ati trezit la realitate! Aveam senzatia ca mai este asa mult pana atunci... dar , de fapt, mai sunt maxim 3 luni.

Eu tot la 5kg luate am ramas. Mi-e si frica ... nu simt ca m-am ingrasat (desi eram grasuta si inainte), nici ca am slabit, dar la kg ar fi trebuit sa simt caci asa creste bebe! Parca mi-e frica ... oare nu a crescut? Burtica totusi o simt mai rotunda! Ma consolez cu gandul ca poate ea transforma slaninuta in fetita! (consuma din colacelul de pe burtica si hraneste fetita)

Pauly, ai niste bluzite foarte frumoase! Si o croitoreasa foarte harnica ... ti le-a facut destul de repede si chiar multe in timp scurt! Croitoreasa mea mi le-ar termina dupa ce nasc al doilea copil!!!!!!!!! Asa ca am renuntat. Imbrac pantalonii de gravi pe care mi i-am luat pe la 22 de saptamani parca, si diferite bluze largute pe care le aveam deja. Pe deasupra imi iau veste de diferite culori si imi mai mascheaza burtica, desi nu le mai pot incheia! Imbrac de multa vreme vestute (imi tin cald la spate) asa ca am mai multe si ma ajuta si acum.

Dianalaura, oare nu e tarziu botezul in august? Eu ma gandeam sa o botezam pe Teodora cat mai repede! Stii, am auzit ca nu poti iesi cu bebe in oras decat dupa botez (o fi adevarat?). Ma gadesc sa facem botezul la maxim o luna, o luna si o saptamana. (e si ziua sotului meu pe 22 iunie, dar parca e si post atunci, nu sunt sigura, dar imediat ce se poate orgaizam totul!)
Pupici tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 27+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by mihamora

Mica - si eu il simt pe bebe cum sughite, dar mai simt si niste vibratii, ca un tremurat, asta mai simte cineva??
26+ Dominic
POZE

Da, Mihamora, eu! Uneori asa il simt pe bebe, ca niste vibratii prin toata burta...Nu imi dau seama cum ar putea sa se miste atunci sau ce face...

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput