*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Elteka . Adevarul e ca o sa avem niste baietei foarte finuti, adevarati gentelmani. Sigur si al tau e pana la urma baiat daca e asa delicat. Eu zic ca al meu e totusi lenes asa ca tati. Oricum m-am mai linistit sa aflu ca nu sunt singura care nu-l simte asa de tare.

Oana 24+
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Precis asa e, Brambushca Al meu nu m-a trezit din somn de cind e...Si vreau sa-ti zic ca eu nu-l simt decit de vreo 3 saptamini, pina atunci m-a lasat in pace.

Apropo, tu cite kilograme ai luat? Si marea intrebare: ai burta tuguiata??? Ca a mea nu prea e...Daca iar imi zic astia ca e fata...ii iau la bataie

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

am reusit sa pun poze cu bluzite...sper sa va placa.

noi am dormit putin...am papat capsuni si acuma ne uitam la televizor.
si eu stiam ca nu trebuie sa avem unghiile facute cu oja...iar despre machiaj..si mie i-mi place sa fiu aranjata dar nu cred ca am sa ma duc machiata la nastere ptr ca se va intinde peste tot si o sa arat cam caraghios.

24+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Pauly, sunt superbe bluzitzele, iar pe tine arata si mai supberb.
Sa le folosesti sanatoasa, pana vine BB.

salve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Dragute bluzite pauly, sa le stapanesti sanatoasa :)
Liliana 30+ si micuta Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

yoyoyo ma bucur ca i-ti plac...si eu sunt incantata..am ce sa port de ziua mea, de 8 martie si de ziua nasei..

scuzati deranjul din camera in care am facut posele...m-am tot uitat prin dulap si nu le-am aranjat.

24+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

in sfarsit, am reusit sa recuperez lipsa mea de pe forum de ieri! mare spor aveti, fetelor!
pauly, super hainute ti-ai facut!Cu siguranta, in magazine nu voi gasi asa ceva, iar croitoreasa mea a dat bir cu fugitii si a plecat in italia..!
Mi-am cumparat pantalonasi de gravida dar nu-mi place deloc cum imi vin( eu nu m-am ingrasat deloc, doar burtik mi-a crescut, asa ca-mi vin buni pe burtica si fooarte largi pe fund si picioare!) ...asa ca m-am dat la pantaloni army cu talia foarte joasa in combinatie cu tricouri si body-ri!
citeam ce spunea cineva mai sus, cum ca din luna a sasea nu ar trebui sa ne mai ingrasam prea mult (adica pana in 1,2 Kg)...yupyyy, pai ar fi prea frumos sa fie adevarat..pana acum am fost rezervata in privinta asta, gandind ca de-abia acum incepe greul (a se intelege ingrasatul)!In conditiile astea, ar insemna ca eu pana la termen ar trebui sa am luate doar vreo 7 kg.
alyna24, ti-am reperat nepotelul in gradinita!!de fapt, il stiu de mult pe Raducu, doar ca nu stiam ca e nepotul tau!Mi-a zis azi "doamna " lui ca ai venit sa-l iei ieri!saptamana viitoare, cu siguranta, ne vom vedea (daca mai vii dupa el)
va pup pe toate, promit sa intru maine sa-mi mai dau cu parerea despre bagajul bebelusului, acum fug sa ma pregatesc de petrecere!
Weekend frumos sa aveti!!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
23+ cu pui drag..
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Pauly, super pozicile!
Elteka, ma epilez cu aparatul sau cu ceara, mi-e cam greu ca nu mai vad bine, insa vazusem un reportaj pe discovery cu o graviduta care baga fructe in storcator iar bebe in burtica era fff agitat de la zgomot. Eu am pus deja 10 kg (daca stau numai acasa si in pat) si am o burta rotunda si joasa...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

M-am intors si eu...am venit pe la 5 de la scoala, am avut mare noroc ca azi a fost sustinerea lucrarii de disertatie la anul II, asa ca profu nu a avut timp sa stea sa ne asculte si pe noi la sustinerea referatului, doar l-am predat. Apoi am fost cu cativa colegi la un suc...prin Artima la cumparaturi...bineinteles ca mi-am luat si o cutie de inghetata.....
Am facut si o pizza de cand am venit acasa, acum trebuie sa ma duc sa vad daca e gata...

diana 27+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Pauly foarte frumoase bluzicile tale. Si vad ca nu ti-a crescut numai burtica

Mica 28+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput