Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Eu ma cantaresc sapt viitoare. Ieri am mancat asa: 1 felie branza, 3 linguri spanac, 2 pulpe de pui fierte, am baut 2 l apa si 1 l ceai de chimen si anason, o cafea decof fara zahar dar cu lapte si am mancat 3 mere.
Nu pot sa fac ca voi sa mananc doar anumite alimente dar incerc sa limitez portiile si sa compensez cu sport. Asa ca am facut ieri 20 min Pilates si am mers 30 min pe bicicleta.
Azi o sa mananc un ou fiert, 2 cremvursti,o felie branza o cafea. La pranz imi fac o ciorba cu salata, loboda, ceapa, lamaie etc.Iar diseara o sa mananc fie un iaurt fie carnita de pui fiarta. Iar gimnastca la fel ca ieri. Vi se pare ca mananc prea mult?
Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

O PRIMAVARA FERICITA VA DORESC!
felicitari chiara 2005
fetelor, eu aseara cand m-am cantarit aveam 84.5 kile si dimineata aveam 85, ce-i drept ca am cinat 2 felii de paine neagra prajita cu o rosie, dar 500 de grame e mult.Sau poate e de la apa, deci am 85 de kile, tot e bine decat un purcel, nu
va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Felicitari chiara!

Sau cintarul asta ma minte sau organismul meu e de vina dar de dimineata cind m-am cintarit vad ca am mai dat jos un kg.
Asadar am 51 kg din 53 cu cite am inceput dieta luni.
2 kg in 4 zile nu e chiar rau desi mi se pare ca maninc aproape ca si cum as fi la dieta daneza.

Eunice78 nu ma pricep la diete dar nu mi se pare ca maninci mult.In cit timp ti-ai propus sa slabesti cele 7 kg?

Zouzounaki constipatia presupun ca apare datorita faptului ca mincam cantitativ foarte putin.
Alte fete care v-ati confruntat cu problema aceasta ce parere aveti?

Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

Mergi la inceput

Aiska nu ma grabesc, pana la vara vreau sa slabesc.Adica nu intr-o luna, 2.In august mergem la mare si vreau sa arat ok in costum de baie. Deci timp ar mai fi. Dar nu ma supar nici daca slabesc mai repede .
Spor la slabit si o primavara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele .Deja a 4 zi de dieta si pofta de dulce nu prea mai am si nici de rontait intre mese.Sunt mandra de mine ca am reusit ca eu de obicei dupa 2 zile renuntam,dar acuma vad ca ma ambitionez pe zi ce trece .De cantarit nu m-am cantarit si nici pana luni nu am sa o fac.

In legatura cu constipatia eu nu ma confrunt cu asa problema.dar in dieta mea este si iaurt si poate de asta .

Aiska felicitari de cele 2 kg date jos.

Chiara si tie felicitari pentru luna februrie.

Acuma pap pranzul si dupa vad ce mai fac ca as avea destule dar cu cheful stau cam prost.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Eunice si eu as dori sa slabesc pe o perioada mai lunga de timp dar mi-e teama ca nevazind la cintar rezultate oarecum rapide, voi rezista mai greu tentatiei.

Daca nu imi va reusi aceasta dieta pe care am inceput-o luni - de atfel prima pe care o incerc vreodata- atunci voi folosi metodele finlandeze de slabit care constau in sport, eliminarea dulciurilor, alimentatie bogata in fibre, legume si fructe proaspete, lichide neindulcite.
Dar aceasta din urma este una dintre metodele pe termen lung si as prefera sa o folosesc doar la mentinere daca se poate.

Ideea cu gimnastica pe care o practici este foarte buna si presupun ca in felul acesta poti minca chiar ceva mai multicel decit in cazul dietelor stricte?

Gusta se pare ca simtim la fel.Imi pare bine ca ne ambitionam dupa primele 2 zile grele.

Ce fel de iaurt ai consumat?
Azi am bagat 125 g de iaurt degresat cu bacili lactati poate asa mai inlatur si constipatia.

Olim si Zouzounaki voi ce diete ati ales sa incercati?

Si Raportul:

Dimineata:
-o portocala
-ceai de macese

Prinz:
-salata verde cu rosii
-ceai de macese
-50 g de somon afumat

Cina:
- 2 felii de pesmeti de secara cu brinza de vaci degresata
- ceai de musetel

Abia astept sa ma cintaresc maine dimineata.
Spor la slabit tuturor ambitioaselor noastre si la cit mai multe!

Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna fetelor!

Imi cer scuze ca n-am mai apucat sa trec pe la voi!
Multumesc tuturor pentru incurajari!
Asa este. Dupa o nastere nu e usor sa revii la forma initiala, dar unele reusesc destul de repede si ma intreb cum fac.
As vrea sa figurez si eu in listutza voastra, dar m-am inscris deja la concursul de la "Noul stil de viata". Este vreo problema?

Va si spor la slabit!

Pierderea de kilogramela negrutzele mortaleda usurinta in miscare!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele.

M-am urcat pe cantar de ca nu ma satur si am vazut o scadere numai de 500gr si ma descurajasem.Azi ma durut si ficatul dar sunt in continuare cu voi.Ma gandesc ca sunt si inainte de urati si poate si de asta da mi-am propus ca pana luni sa nu ma mai urc pe cantar.

Aiska eu beau iaurt degresat sper ca asa se numeste cred ca are in jur de 35 de kcal pe 100 de gr.

Spor la slabit.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

1 Martie sa va aduca primavara in suflet,prospetime in dragoste si cit mai multe raze de soare in viata...
vin si eu la raport...nu m-am mai cintarit,am sa ma cintaresc dimineata...eu cam ce maninc zilnic este asa:dimineata nimic,doar beau un ceai pe stomacul gol,apoi la amiaza maninc ori cereale din faina neagra cu lapte fiert(1,5% fat)...mai tirziu o salata verde din piept de pui,rosii,castraveti,varza...iar seara un bol cu cereale cu lapte...si fff multa apa,in jur de 2l pe zi,citeodata mai mult...in caz de constipatie,am supozitoare cu glicerina,sau clisma...eu fetelor trebuie sa dau urgent jos,ca de pasti incep stimularea pt fiv,cu hormoni si trebuie sa dau jos,ca sa am unde pune(sper sa nu ma ingras)...data trecuta am mincat o multime de dulciuri si orice mi-a poftit sufletul in timp ce ma indopam si cu hormoni..si rezultatul???n-are rost sa-l mai spun...oare mai trebuie adaugat ceva la asa zisa dieta a mea?sau trebuie sa schimb un pic???aa si daca mi-e tare foame,imi fac un platou din fructe:kiwi,portocale,pere...va pup si succes pe mai departe

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
Ieri am reusit sa mananc doar ce am scris in mesajul anterior. In plus am facut 40 min Pilates dar de bicicleta nu am avut timp. Insa am calcat o ora, am fost cu bb afara o ora si am urcat si coborat 7 etaje cu el ( 9 kg) in brate. Se pune? Plus alte activitati casnice.
Insa m-a pocnit azi noapte o foame...de zile mari, pe la 1. Da n-am mancat. Eu nu ma cantaresc decat pe 8 martie, ca dk vad ca nu scad ma descurajez.
Foame prea mare nu imi este insa simt o nevoie acuta de dulce. Parca am luat-o razna, inainte de bb nr 2 zaceau dulciurile in casa, insa dupa ce am nascut simteam nevoia in fiecare zi de ciocolata, miere (eu care nu am suportat mierea pana la 29 ani), dulceatza. De 2 zile nu m-am mai atins de ele. Cred ca sunt ff obosita. Nu prea doarme bine bb, ii dau dintzii cred, iar ziua doar cate 10 min, deci nu am nici o sansa sa ma odihnesc.
Abia astept 8 martie sa ma cantaresc.
Spor la slabit si cat mai putine tentatii culinare va doresc!

Mergi la inceput