Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Castigatoarea lunii martie este gusta
Felicitari!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Revin ca sa nu uitam sa o felicitam si pe Marilena12care o secondeaza indeaproape pe cealalalta Marilena.
Marilenele in top in luna martie!
Felicitari de fapt la toate fetele deoarece de aproape de un an de cand a luat nastere grupul de suport nu am mai vazut atatea fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Gusta, felicitari! Intr-adevad ai slabit foarte mult!
Spor la toate fetele!

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Multumesc de felicitari.Nici mie nu imi vine sa cred ca sunt mai slaba cu 10kg .dar pana ajung la scopul propus mai am ceva si dupa vad daca nu ar mai trebui.Mai am si 2 saptamani de Superdieta si poate totusi le dau jos.

Marilena12 felicitari si tie si cred ca meriti si tu primul loc pe podium cu mine.

Luna daca vrei putem fi amandoua castigatoare si eu si Marilena ca nu e nici o problema.

Eu merg incontinuare cu voi .Nu scapati voi asa usor de mine.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineata si de la mine!
Luna raportez si eu 2 kg in minus.Saptamana asta nu mai tin dieta aceea, o sa o reiau dupa Paste.Fiind Saptamana Mare o sa postesc asa ca vad eu ce dieta imi fac sa fie si de post.Am facut si tae-bo, multumesc mult lui Eunice ca mi-a trimis si mie.
O saptamana buna si spor la treaba si la slabit tuturor.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

silvi,felicitari.Ma bucur ca bila neagra te-a mobilizat,iar dupa sarbatori sigur vor veni mai multe flo
ri.Cum e in noua casa?
gusta,intr-un fel sau altul toate suntem castigatoare,deoarece ne-am hotarat sa facem ceva pentru noi-sa aratam bine...unii au mai mult succes,altii mai putin,taras-grapis mergem inainte
Olim,nu ai trecut de mult timp pe la noi,in mod sigur ca slabitul nu mai e in prim plan
Pentru fetele care nu stiu Olim e

Mergi la inceput

Fetelor sa nu uitati sa treceti si pe prima pagina sa vedeti ce "frumoase" suntem,nici o ,nici un
Sper ca dupa Paste sa ne mobilizam si mai bine si pana in vara sa ne atingem targetul.
Eu promit ca nu ma las... chiar daca merge mai greoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

vazut prima pagina si ma simt incurajata.
felicitari tuturor!

felicitari olim! marturisesc ca te invidiez putin pentru proaspata ta sarcina. ti-o doresc usoara si o nastere asemenea! bineinteles, sa ai un bebel frumos, destept si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Luna, multumesc pentru felicitari, am intrat acum dupa o pauza de cateva zile, am in sfarsit 67 kg! Asa ca, sa -mi mai dai o .
Marilena, felicitari din suflet, este corect sa fii tu pe primul loc, si eu pe al 2 lea, pt ca tu ai reusit o performanta: 10 kg de slabit intr-o luna este super!!! Ai facut eforturi si ele merita sa-ti fie rasplatite.
Eu sunt foarte bucuroasa, mai ales ca nu ma voi opri aici, deja imbrac haine ascunse demult prin fundul dulapurilor, si am primit multe complimente de la persoane importante pt mine.
O sa fac de Pasti o pauza de cateva zile, si apoi o sa incep iar, nu stiu cum, dar voi ajunge la 60.
Fetele, va pup si va doresc la toate sa slabiti frumos si sanatos!

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Felicitari fetelor pentru kilogramele date jos!
Luna eu stau acum provizoriu la parintii mei.Urmeaza sa mergem luna viitoare in Franta unde isi face sotul meu specializarea. Multumesc pentru floricele, acum arata prima pagina ca o adevarata campie primavara.
Sper ca saptamana asta sa mai dau jos un kg.
Felicitari speciale pentru Gusta si Marilena!!!

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput