Mamici de ianuarie-februarie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 24
A.Alina spune:
quote:
Originally posted by Maryela
Am auzit si eu ca ceaiul de musetele tare bun pentru facut kk da` cine sa-l bea ca bebe al meu se stramba cand ii simte gustul, il arunc afara imediat. IN schimb Baby Drink-ul il bea de nu se poate...de, e mai dulce...
Maryela, eu i-am pregatit laptele Milumil cu jumatate cantitate de apa si jumatate ceai de musetel. Daca alaptezi, incearca sa-i dai ceaiul indulcit cu zahar (pui zaharul in apa cand fierbe- sfatul dr.)
Eu ma gandeam sa ma intorc la servici, dar avand in vedere ca nu mi-au pastrat postul nu cred ca o sa incep prea repede serviciul. S-a schimbat dir financiar si de 2 saptamani au pus pe cineva in locul meu fara sa ma intrebe macar daca vreau sa raman in cresterea copilului sau nu. Nu il cunosc pe acest tip nou, dar in conditiile date eu la servici nu ma mai intorc, chiar daca o sa am venitul de 4 ori mai mic. O sa tin conta acasa si o sa incercam sa ne descurcam cu salariul sotului meu. Daca o sa putem plati ratele la banca (400 euro/ luna- noroc ca a scazut cursul euro) nici nu ma gandesc sa ma intorc la servici. Poate dupa doi ani mai punem si de o surioara la Vladut si uite asa mai prelungim sederea acasa.
Si cand ma gandesc ca eu eram de dimineata pana seara la servici, total dedicata job-ului, de cu greu ma dezlipeai de acolo sa ma duci acasa!
Alina si Vlad Alexandru (08.01.2007)
ylilimic spune:
Feteleee...ori eu sunt cu capul ...ori voi nu cititi tot! special am zis ca fetele de pe forum se exlud, tocmai ca sa nu facem fel de fel de procese la adresa noastra si sa nu ne simtim vinovate de decizia luata in comparatie cu altele. Dar vad ca voi ma faceti pe mine sa imi para rau ca am intrebat...
totusi eu nu inteleg ceva: angajatorul are obligatia sa va reprimeasca si incadreze pe acelasi post, nu pe aceeasi functie!!! daca se descotoroseste de voi in timp scurt pe motiv ca s-a desfiintat postul, atunci el nu are voie sa angajeze timp de 6 luni. trebuie sa stiti astfel de lucruri ca sa va puteti sustine cauza...nimeni nu vrea proces, nu?
afibebe - la noi pe forum e cineva care a ramas cu trusa de epidurala nefolosita si ar fi vrut s-o dea. insista ca poate profitati amandoua de situatie. oricum, ar fi bine sa activezi PM din profilul personal, in stanga sus a paginii si vei putea fi mai usor contactata.
a.alina - trebuie s-o pui de-o surioara mai devreme de 2 ani, ca sa se lege perioadele si sa beneficiezi de indemnizatie, dar salut ideea ta, oricum ![]()
elisi l anoi au fost bubitele incapatanate si nu au trecut usor, insa Elocomul isi face efectul. E drept ca 2 zile nu l-am mai dat, insa de azi mi-am bagat mintile in cap si il ingrijesc cum trebuie. Semnele sunt VIZIBILE dupa 1 zi. se da doar 1/zi.
Dupa ce papa san, si nu esti convinsa ca a supt destul nu-l lasa sa atipeasca si chiar daca o face si doarme doar putin nu e rau sa-i dai formula. Eu ieri i-am dat lui Adam sa manance de la 20-22, formula, pauza, san, pauza, baie, san, nani. Si acum a mancat 90 ml formula si apoi san cu nesatz, a supt cu pauze de 2 ori si face nani, intr-un final...
Dana - stiam ca o sa te descurci! I-am zis si Adelei ca avem termene apropiate...poate Lucas cere mai mult si de aia nu ii poti regla un program acum - se fac 6 saptamani si apare acel boom de crestere. Adam se stabilise la min 3 ore, insa de 2 zile, cere si la 2 ore si la 1 h si 30 min. Ce zici? te mai gandesti la posibilitatea asta? Mai ai rabdare 1 saptamana si vedem daca apoi isi face un program, bine?
crishtinutza - bine ai revenit! Daca nu as avea de intins rufe m-as baga eu in lista, dar asa las pe altcineva mai lejer cu timpul...
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
sraluca spune:
Dar la Constanta nu vine nimeni. Va duceti toate la Mangalia.
Mai bine ca jobul meu vara acolo e
. Asa ca la vara ne vedem la Mangalia.
Pai cand o sa ne adunam toate cu bebei
o sa se sperie mangaliotii.
Pai si eu am de gand sa ma duc la servici la sfarsitul lui aprilie. Sau aveam ca ma gandeam zilele astea la puiul meu, el cu cine ramane singur si neconsolat. Dar trebuie, dupa ce ca lucrez cateva luni pe an mai trag si chiulul. Plus latura financiara: rate, rate, taxe, etc.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Messa spune:
Stai mai lilimicule, ca nu s-a supārtzat nimenea, tocam si noi ca muuuuuierile... subiectul e tare bun, ca uite cate din noi vor/trebuie sa impace si capra si varza si capra behaie si varza varzuie! Logic ca nu da nimeni in cap la nimeni, ce, mai suntem la inceput cand nu ne cunosteam si ne supārtzam din prostii? Neee!!! Avem o odisee intreaga la activ, prietene pe viatza! Las' ca facem capra cu piper pe varza, mama ei de capra si mama ei de varza, suntem toate rubedenie de gradul I sau II cu Wonderwoman, le dovedim noi pe toate.
(aia cu multi "u" la muuuuieri e din cauza aiurelii care inlocuieste cuvinte cu "ia o pauza" - booooring)
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
gabriela_s spune:
afibebe da-mi un mail cu datele tale pe gabri2885@yahoo.fr (sau add pe yahoo mess daca folosesti) si te ajut cu cea mai mare placere.sigur gasim o metoda,mai ales ca am multi prieteni in sibiu.
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
ylilimic spune:
Si pentru cine nu stia (ca si eu am aflat acum cand mi-am aruncat un ochi pe calendarul biserices) azi a fost Ziua Sf Teodor
Asadar
lui Teodor de Alinuk, Teodor de Oana_Bucur, Teodora de Amaya si Theodor de Belle vue!
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
ylilimic spune:
gabriela - banuiam ca despre tine e vorba, dar am preferat sa scriu mai evidentiat, ca poate, poate...o vedea si proprietara
Ma bucur ca a mers !
Noi ne pregatim de nani,bb deja sforaie...asa ca nu avem motive de lalait pe net.
Noapte buna (nu somn usor ca stiu ca aveti)!
p.s. Unde ziceati ca e aelita?
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
cristiana70 spune:
V-am citit azi pe sarite, dar n-am putut sa intru, a venit si tati acasa, asa ca ne-am ocupa si de el, sa se simta omul bine in casa lui, mai ales daca o vede asha rar.
Va dau dreptate la fiecare in parte, cu intorsul la munca. Eu am sa-mi duc ceva munca acasa pentru a mai face un ban in plus, dar nu cred ca mai devreme de un an sa ma intorc. David e mic, are nevoie de mama, poate ca la anul va fi posibil sa-l incarutez dupa mine. Daca va mai exista firma, si daca nu va trebui sa-mi gasesc o alta activitate. Iar asa, sa ma duc acum la servici, iar cand vin acasa sa ma ia piticul de proaspata, vorba Catalinei, nu ma vad in stare, mai ales ca si noaptea se trezeste sa manance. Din fericire rate nu avem, am avut intotdeauna oroare de asa ceva, dar si fara rate cheltuielile sunt multe.
SRALUCA, nu stiu daca mergem la mare, dar sigur ajungem si in Constanta daca facem deplasarea, e obligatoriu sa va vedem, inclusiv pe sardelutza Bobi.
Din pacate, nu cred ca o sa ne ducem lighioanele cu noi, ca nu mai are nimeni liniste pe plaja, iar Ringo al meu, profilat in furtul ciorapilor s-ar putea reprofila in sezon pe furtul sutienelor, si sa te tii scandal!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
Apropo de workaholice, si eu am fost asa, LILISOR, daca ai roshii de dat dupa mine, sorteaza-le pe marimi si consistenta! Aveam o perioada in care firma lucra in trei schimburi, ma duceam de nebuna si noaptea sa vad daca-si vad muncitorii de treaba, am slabit in asa hal ca nici tatze nu mai aveam. Din fericire, dupa ce ne-am mutat la casa am devenit mult mai atasata de viata de familie, cu sotzul, gradina, animalele, asa ca am renuntat sa ma pun aiurea la ore suplimentare.
MESSA, ai dreptate, avem o odisee intreaga la activ, prietene pe viata, eu va multumesc tuturor ca m-ati primit, nu e usor sa intri intr-un grup majoritar de capitaliste!
AELITA, chiar ne lipsesti, vrei sa-ti aflam adresa si sa venim sa-ti sunam la usa?
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
marybell spune:
dana aceleasi probleme le intampin si eu cu Erik. nu reusesc sub nici o forma sa ii stabilesc un program la supt la 2 sau la 3 ore, mananca cand vrea iar daca incerc sa nu ii dau plange. suzeta nu o primeste deloc in guritza, desi zi de zi am incercat de vreo luna sa il obisnuiesc cu ea, in schimb isi baga tot pumnuletul in gura si il suge minute in sir. mie personal mi-ar conveni mai mult sa se obisnuiasca cu suzeta decat sa-si suga degetelele. pupici la amandoi si stai linistita fiindca cu siguranta te vei descurca de minune singura cu "comoara" ta.
referitor la intorsul la munca: eu deocamdata imi concentrez toata energia catre bebe, poate peste 2 ani ma voi intoarce la birou, daca pana atunci nu reusim sa plecam din tara fiindca asa am hotarat impreuna cu dragul meu sot sa plecam forever din Ro.
va pup pe toate
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez