PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

adelapop da merge copanel de pui in loc de piept...eu ii dau de la inceput cand piept cand copanel ptr ca mamaia lui ne aduce de la tara puiut cu totul si eu il impart in bucati mici pe care le pun la congelator si ii dau cand una cand alta...
emiliapop si noi va pupam
lushk eu nu as iesi afara cu puiu daca nu as fi fortata (tre' sa-l vada dr sa vedem daca incetam antibioticul) ca e urat rau de tot...frigggggg si bate vantul foarte nasol

fetele va urez weekend placut ca o sa plec si eu spre casa, va pup si va urez sanatate multa multa

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Va salutam si noi si la multi ani sarbatoritilor zilei

Mimisica, Lucians fata mea e bruneta cu ochi verzi, nu albastriUIte dovada claraVerzulica

Sanatate tuturor puilor, si rabdare cu dintisorii.

La noi e cald si bine, am dat o tura luuunga de dimineata, astept sa se trezeasca si mai dam unaZi frumoasa si apar mai tarziu

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Am papat masa de pranz carnitza de vita cu dovlecel, cartof, morcov si radacina de patrunjel...yammyyyyyyy...si ca niciodata a baut si vreo 80 ml de supik...domnu meu nu pea serveste decat vreo 20, maxim 30 ml de obicei si nu zilnic...acum m-a uimit...si a mai si dormit 2 ore de la 11 la 1...cred c-o fi auzit ca ma tot plang de el si ce-o fi zis...

Afara nu mergem...m-am hotarat...e rece rau si cu vantu` asta....

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Fetelor, merci pentru felicitari cu ocazia celor 6 lunite implinite!

Vreau sa intreb fetele care au blender Broun: cum iese mancarea blendata? Am blendat cu el cartoful si morcovul din supita si pe langa gustul nasol care avea, mai era si o masa asa de lipicioasa. Am incercat sa blendez si pireul de cartof (pentru noi) si avea gust de praf de cartof.
Voua cum va iese? Ca eu incep sa regret ca l-am luat.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

quote:
Originally posted by lucians

Si... am omis cea mai mare multumire pe care o am :ca-i pofticioasa si papacioasa.
Afara nu protesteaza,dimpotriva fac frigul in timp ce ea doarme 2,3 ore legate,in carut.Nu lipseste nici-o zi de-afara.In iarna asta nu stiu dac-am stat 10 zile-n casa,si-asta din alte cauze .

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Lucians pupici la fetita cuminteDAria mea sta singura singurica nu-i bai, asta daca-si gaseste ceva interesant de joaca problema mare e ca face "prostii":daca nu o pazesc imi rastoarna toate cd-urile,baga in gura hartii si le rupe intre gingii, trage de sertare.....se prinde cu mainile si incearca sa se ridice.....la fel nu o intereseaza jucariile decat pt f scurt timp. Daca nu-s atenta........evadeaza si fuge in bucatarie,pe hol, unde-i gresie pe jos.Ce mai.........peripetii! Si acuma ca sa o si laud un pic.....e papacioasa ,pofticioasa si e iubita lu' mama
Simona felicitari pt Mara!!!!!
Sanatate bebeilor febrili si maraiti din cauza dintilor.....pusi sa treaca repede!
pupici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamanati

Fetelor, merci pentru felicitari cu ocazia celor 6 lunite implinite!

Vreau sa intreb fetele care au blender Broun: cum iese mancarea blendata? Am blendat cu el cartoful si morcovul din supita si pe langa gustul nasol care avea, mai era si o masa asa de lipicioasa. Am incercat sa blendez si pireul de cartof (pentru noi) si avea gust de praf de cartof.
Voua cum va iese? Ca eu incep sa regret ca l-am luat.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mamanati din cate stiu eu piureul de cartofi iese cahhhhhhh la blender...am vazut mai demult ceva emisiune pe discovery in care explica ceva de genul unor modificari la nivelul amidonului care fac ca pireul facut la blender sa capete acel aspect cleios.Nu are nika blenderul tau.In rest legumele pasate ies f ok pasate la el.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

Va salutam si noi si la multi ani sarbatoritilor zilei

Mimisica, Lucians fata mea e bruneta cu ochi verzi, nu albastriUIte dovada claraVerzulica

Sanatate tuturor puilor, si rabdare cu dintisorii.

La noi e cald si bine, am dat o tura luuunga de dimineata, astept sa se trezeasca si mai dam unaZi frumoasa si apar mai tarziu

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

oauuuuuuuuuuuuuuuu superba fetita ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI...CE DE PIERSICUTI!!!
Alexandru Andrei, Robert Cristian, Matei, Rares Gabriel
Noi azi am papat la pranz tot doua felurio de piure: cartof cu patarnac si telina (spre surprinderea mea l-a mancat pe tot) si dovlecel cu morcov si galbenus de ou care a fost o delicatesa. Se tot dadea in fara cu gura deschisa cand ii trageam lingurita din gura. Si i-am mai facut si gris cu lapte pe care-l haleste una-doua...mi-e si frica sa-i dau mult deodata. In ultimul timp, in schimb nu ne mai place supa asa mult, bea decat 60 ml supa, cand el bea cam 100-120ml. Dar nu-i nimic, ca bea destul ceai de musetel si apa, ca si-asa se agita mereu cand e treaz...are un chef de joaca...sare intruna in premergator si cand il tin in brate la fel.
Apropos de mancat...cand nu-i place ceva..o anumita mancare...si noi trebuie sa avem ceva la indemana: o revista, o jucarie, o lingurita...sa ne distraga atentia, si asa mai inghitim cateva lingurite...iar daca-i place isi baga mainile in lingurita sa si-o duca singur la gura...probabil sa testese la pipait ce e in ea!
In rest...ne mai smiorcaim noi putin noaptea pe la 3-4 , bem ceai si ne trece pana la 6 cand papam laptic.
Luni facem si noi vaccinul...am auzit ca asta (vaccinul)de 6 luni e mai nasol...noi am facut febra si la 2 si la 4 luni...deci...cred ca o iau pe mama sa doarma la noi luni!
mamicile si mancaciosi...
p.s. am pus un filmulet nou la http://www.dropshots.com/ani_nutu

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Mamanati, si noi tot Braun avem si suntem f multumiti de el.Incearca sa-i adaugi mai multa zeama cand faci pireul.
Am observat ca atunci cand pui cartofii fara zeama se intampla asa-pt noi pun mai multa zeama si apoi adaug lapte si unt.

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

...Ilinca mea a varsat si masa de fructe, dupa care a baut 70-80 ml lapte sia varsat si o parte din legume....i-am dat acum 140 lapte....deja incep sa ma panichez...

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput