Gradinite aproape de Foisor
Sunt o mamica de pui de aproape 3 ani si as vrea sa stiu ce gradinite imi recomandati in sectorul 2, zona Foisorul de Foc sau imprejurimi. Mai ales cele de stat m-ar interesa, ce-mi recomandati? Personal, conditii, dotari etc... Cu program lung neaparat.
Va multumesc mult celor care ma vor ajuta sa aleg.
Medi
Raspunsuri
mermaid spune:
Eu am o fetita de 3ani si jumatate si deocamdata merge la gradinita Casuta cu povesti (str. Iancu de Flondor, nr.2). Din toamna as vrea sa o inscriu la gradinita de pe Ferdinand 23 (nu stiu exact ce nr. are)... am auzit de la colegele de serviciu ca este o gradinita f.buna.
ankalaura spune:
Fata mea a mers la Waldorf, pe Popa Nan, dar numai pentru 4 luni - nu pentru ca era ceva in neregula cu gradinita, din contra, ci pentru ca ne-am mutat si am mutat si copilul mai aproape...
Daca nu elimini optiunea unei gradinite in sistem alternativ, ti-o recomand cu caldura.
Momentan, programul este pana la 6 (si nu va fi mai scurt nici pe viitor, poate mai lung...), taxele sunt ca la stat, pentru ca Waldorf este de stat. Activitatile sunt deosebite, iar implicarea educatoarelor este maxima - mult peste media pe care o stim in sistemul de stat.
Cat a fost acolo, fata mea nu s-a imbolnavit (e drept, mai avea 2 ani de gradinita in spate), iar acum, ca merge de 2 luni la alta gradinita, duce dorul gradinitei Waldorf, si spera ca "o sa aduca politistii gradinita dnei Mary mai aproape"
Despre sistem, am mai scris la subiectul cu gradinite din Bucuresti, precum si la subiectul dedicat sistemului Waldorf.
Mult succes!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
Ela2001 spune:
Buna. Ma intereseaza si pe mine gradinite in zona Foisor.
Mermaid poti sa-mi dai, te rog, citeva detalii despre gardinita Casuta cu povesti (pret,conditii,numar de copii...)?
Multumesc.
Ela2001 -
bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
mermaid spune:
Buna!
Fetita mea merge la " Casuta cu povesti" de 2 sapt. Gradinita este nou infintata si in momentul acesta sunt in jur de 6 copii (toti la grupa mica).
taxa este de 550 RON pe luna (inclus mic dejun, pranz si gustare de dupa amiaza).
Iti recomand sa mergi sa o vezi.
Mai multe informatii poti gasi pe www.gradinite.com sau www.gradinitebucuresti.ro la gradinite particulare - sect.2
medin spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri, o sa fac o vizita la aceste gradinite.
Mai sunt si alte sugestii? As vrea sa am mai multe optiuni, pentru ca din doua gradinite este greu sa alegi.
Daca mai are cineva vreo informatie, multumesc de pe acum.
ariel_7000 spune:
gradinita waldorf-popa nan mi-a fost recomandata de catre ankalaura. pentru ca imi place foarte mult modul educational care este aplicat acolo, am decis sa fac o vizita la aceasta gradi sa vad despre ce este vorba. mi-a placut foarte mult, drept care am si inscris-o pe alexutza acolo. saptamana trecuta am fost in vizita la gradi cu bunica si pitica ca sa se cunoasca cu dna educatoare. toata lumea a fost incantata, abia am putut sa iau pe alex de acolo.
suntem invitate pe data de 2 martie la petrecere. sper sa reusim sa ajungem...
"somnul ratiunii naste monstri"-Francisco Goya
mirunni spune:
Eu am vizitat gradinita Casuta cu Povesti de la Foisor, si am o parere buna. E foarte curat si ingrijit, am vazut vreo trei sali de clasa si o sala mai mica pentru activitati.Directoarea mi s-a parut ok, ne-au primit si in clasa de copii(pe la alte gradinite nu ne-au dat voie, dar eu de obicei vreau sa vad si cum e in clasa cand sunt copiii).Mi-a placut ca nu era niciunul plans, erau relaxati, la ora aia se jucau, nu se certau, nu tipau.Jucarii pareau sa fie destule.Din cate am vazut ma tenteaza cel mai tare, mai ales ca sunt si gradinite mult mai scumpe care ofera cam aceleasi conditii.Totusi pentru noi e cam departe, asa ca mai stau pe ganduri
mermaid spune:
Super gradinita!
Suntem f.multumiti de "Casuta cu povesti".
Pentru mamicile care vor sa-si inscrie copii aici va recomand sa o faceti.
Copiii sunt foarte fericiti!
medin spune:
Am vizitat gradinitele de mai sus si, sincera sa fiu, nu mi-a placut niciuna. Cea de stat este destul de deprimanta. Am exclus-o din start. Casuta mi se pare asa o incercare nereusita de gradinita. Spatiu mic, circuit al copiilor vicios, educatoare "doar dimineata", in rest cu ingrijitoarea... Chiar si asa ieftina cum e, nu-mi inspira nimic. Arata mai mult ca un centru de baby sitting.
Mai aveti alte recomandari mai serioase?
As vrea sa ajung la cea din Popa Nan, dar am rezerve in ce priveste acest sistem waldorf.
Alexandra spune:
Gradinita Arc-en-Ciel - Matei Voievod nr. 19 e foarte buna, poti sa mergi sa o vizitezi si sa vorbesti cu directoarea, doamna Mona Serbanescu.