Ajutor - Remedii pt metastaze (2)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitoni spune:
buna
Crinutz, trebuie sa incerc orice... deocamdata ma documetez...
am aflat si de Fulga...
am obtinut si nr de tel a Rusalim Tudor+Togoreanu
maine vreau sa sun, sa o iau de undeva...mi-e foarte frica...nu prea stiu ce sa fac.
Iti multumesc pentru gandurile tale bune.
narcisa7777 spune:
Buna,Gabiton-am citit mesajul tau si vreau sa-ti spun ca exista multe tratamente dar trebuie sa stii sa-l alegi din prima pe cel bun,mai ales ca e intr-un stadiu foarte avansat,am fost si eu in situatia ta cu mama mea,acum e bine si ma bucur ca am facut alegerea perfecta.Daca vrei detalii ma gasesti pe mess-acelasi id ca aici.
loredana26 spune:
buna fetelor sunt o noua membra a cestui forum.
ma cutremur la ce citesc(si nu am avut putea sa citesc tot) si cata durere exista.si cand ma gandesc ca si eu probabil in scurt timp o sa trec prin aceelasi faze ca si unele dintre voi, ma apuca groaza sincer va spun si nu stiu cum voi face fata.
e vorba de tatal meu,care in 2006 a fost diagnosticat cu cancer de colon..si totul a fost ok...dar acu cateva luni l-a durut rau operatia,dar dureri pe operatie a acuzat la o luna dupa operatie,dar nimeni nu i-a dat importanta.acu 2 luni am inceput investigatiile care intr-un fel nu au dus la nici o concluzie.adica unii medici ne-au spus ca are recidiva la pancreas si plamani.alti ca la pancreas e alta tumoare nu are legatura cu ce a fost,si la plamani nu se stie.
nu ne da nimeni un raspuns clar.si de ce toata lumea cand aude ca ai fost diafnosticat cu cancer ce ai trebuie sa fie neaparat recidiva.pe bune dc inteleg.
nu mai stiu ce sa fac si unde sa mai merg.el in general se simte bine.nu il doare nimik,nu are nici un simptom,analizele sunt f bune kiar si markerul ca19-9 are valoare mica l-am facut de 2 ori si a iesit sub 5 de fiecare data.
azi a mers mami cu el la cluj la un aparat care zice ca e f bun se numeste electrosomatograma,nu stiu cat e bun,dar vom afla,dc stie cineva ceva de el.anuntati-ma va rog.
sau dc stiti sa ma indrumati in alta parte va rog din suflet.
va multumesc
Crinutz spune:
loredana, nu te pot ajuta decat cu o vorba buna si sa te incurajez. Spui ca se simte destul de bine, ca markerul e ok, analizele la fel. Poate nu_i chiar asa de rau cum te gandesti tu. Fii optimista si incearca sa il faci si pe tatal tau sa se simta pozitiv, optimist. mai spune-ne ce se intampla.
multa, multa sanatate!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
loredana26 spune:
buna tuturor,
multumsc mult pt cuvintele spuse crintz si nu am cuvinte,nu stiu ce sa spun sincer imi pare rau de mama ta.cum ai reusit sa treci peste tot,eu nici nu pot si nu vreau sa ma gandesc ca se va intampla ceva cu tati meu...nu pot accepta...de aceea vreau sa fac tot ce pot pt el si cred ca toti care trec sau au trecut prin asa ceva au incercat tot ce au putut,desi sistemul medical din romania e de toata jena,parca nu le platim o viata darile catre ei si cand ajungi in spitale se poarta cu tine ca si cu un animal si mai ales cu bolnavii de cancer...stii ce a zis tati meu dupa o zi in care nu am mancatpt ca a fost chemat la investigatii care bineinteles nu i s-au mai facut si a stat pe la usile medicilor i-a zis mamei noi cei bolnavi de cancer suntem cu un picior in groapa si pe celalat ni-l baga medicii.
au fost la cluj dar nu pot spune ca ne-a luminat cineva...
in sensul ca nu au fost 2 medici care sa spuna la fel,adica nu se pot hotara cu ce trebe sa incepem...vai doamne prin cate am trecut mi-ar trebui mult timp sa va povestesc si voua rabdare sa cititi.
unii zic sa incepem citostaticele pt plamani pe ideea ca e metastaza de la colon si pt astia problema de la pnacreas nu exista.
altul a zis ca la pancreas e o alta tumoare nu are legatura cu ce a fost la colon si dc facea chimioterapia pt plamani erau sanse mari sa nu termine prima sedinta.
alti zic ca ar trebui operat problema de la pnacreas si apoi sa vedem ce facem cu plamani...nu se pot hotara nici dc e tumoare sau ganglioni sau ce e nici la pancreas nici la plamani si la pancreas nu stiu dc e pe pancreas sau langa.sine trimit uni la altii cei de pancreas la cei de plamani si invers.nu stiu ce sa mai cred si pe cine si de unde sa incep si cu ce.
sunt de-a dreptul disperata...i-a spus mamei mele ca mai are intre 6luni maxim 1 an...de 2 luni sunt disperata cred ca am imbatranit cat in 10 ani.,nu stiu ce sa mai fac si unde sa mai merg.
da 3 seturi de analize are si sunt f bune de ex hemoglobine e 15,markerul ca 19-9 e ok,markerul cea e un pic marit dar valoarea e nesenificativ crescuta la cat zic unii ca e de grav...
el se simte bine doar ca acuza acele dureri pe operatie...
si nu mai are pofta de mancare dar asta inceput numai decand umblam pe drumurile astea si traim in incertitudine...inainte era ok...
dc cineva ma poate sfatui ce sa afc si unde sa merg
va multumesc
Crinutz spune:
Incearca sa mergi si la institutul oncologic de la fundeni (desi eu nu prea am incredere in cativa de acolo dar poate gasesti un medic bun, stiu ca si irinel popescu e tot acolo insa el e pe ficat). Poate vei gasi si o alta parere. e ingrozitor cand toti spun lucruri diferite si tu nu stii incotro sa o apuci. cunosc sentimentul.
Mai tinem legatura aici.
hai curaj !
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
loredana26 spune:
buna
am vesti,zic eu putin mai bune,nu kiar asa de bune pe cum as fi vrut eu,adica preferam sa-mi spuna ca nu are nimik,pana acuma vad ca nu e kiar asa.
multe detalii nu stiu azi au mers iar la unguri la un alt medic,am vorbit cu ei la telefon putin,si mi-au zis asa:ca e ceva tot la colon,vestea buna e ca nu e nimik la pancreas,si este ceva si la plamani.Acuma ce cat si cum nu stiu exact pana dupa masa ce ma intalnesc cu ei,sa-mi spuna exact situatia cat e grava sau de buna.
Acuma sper sa gasesc un ghirurg care sa-l opereze,si apoi sa vedem ce facem la plamani,nu stiu ce sanse sunt sincer,si nu stiu dc mai vrea chimioterapie sau vrea sa mearga pe naturiste.
vom vedea ce facem de acuma mai departe.
multumesc pt incurajari crinutz
pastram legatura
dc aveti si puteti sa ma ajutati cu sfaturi indrumari v-as fi f recunoscatoare
pa,pa
crinuta spune:
Incercati sa procurati Carotenoid Complex, Flavonoid si Cruciferus de la GNLD.
Este formula anti-cancer, 3-2-1, dar in cazuri grave se schimba formula, in functie de caz.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
mayaione spune:
Din nefericire ma alatur celor care si-au pierdut mamele sau urmeaza sa le piarda. Mama a fost o femeie perfect sanatoasa pana in iunie anul asta cand a picat brusc, a slabit f mult, nu mai avea pofta de mancare. Diagnosticul ne-a socat pe toti: neoplasm colon cu metastaze hepatice grave, carcinomatoza peritoneala si prezinta ascita. Ne-au dat-o acasa si inca sunt in stare de soc, nu pot sa cred ca ni se intampla asa ceva. Ma doare s-o vad cum se chinuie si cum plange toata ziua si toata noaptea, nu stiu de unde sa mai adun putere sa trec peste. O iubea f mult pe Ana, asta mica inca nu realizeaza prea bine ce se intampla si cand o vede o pupa se joaca cu ea, o maseaza. E crud si dureros. Mi-e frica cand suna telefonul, imi doresc sa dorm si sa ma trezesc peste 10 ani sa nu mai simt golul din suflet. I-am luat si naturiste de la Favisan dar nu mai poate sa le ia. Sunt disperata si sunt ingrozita de fiecare zi in care o pot pierde.
Imi pare rau pentru toata lumea, condoleante celor care si-au pierdut un parinte drag!
Crinutz spune:
mayaione, imi pare rau pt tine stiu cum este. Fii tare ca nu ai ce face altceva. Fii alaturi de ea, incurajeaz-o cat poti, zambeste-i si nu ii arata ingrijorarea ta. Stiu ca e cumplit sa vezi atata durere si neputinta te omoara efectiv, sa stii ca nu o poti ajuta cu nimik.
Imi pare rau de tot !