Ajutor - Remedii pt metastaze (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Crinutz spune:
Lorenza nu stiu sa iti raspund la intrebare dar am intrat sa iti urez sanatate pt tatal tau si sa dea Dzeu sa fie bine. Poate e o reactie de dupa operatie sau de la schimbarea asta brusca de alimentatie, mai bine intreaba un medic.
Sanatate!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia Thassos 2006
XIO spune:
Diareea poate sa fi aparut din cauza regimului , cel mai bine este sa intrebati un doctor pt. ca o iritare la acel nivel nu e binevenita.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Lorenza spune:
Multumesc pentru raspunsuri si incurajari,i-a trecut diareea.A renuntat la regim de frica sa nu faca mai mult rau.
aeuphoria spune:
Buna ziua tuturor!...sunt un trist boboc in acest vortex numit lupta cu cancerul in stadiu final..tatal meu, in varsta de 59 de ani este diagnosticat cu tumora de pancreas, tumora pe canalul hepatic comun si multiple metastaze la ficat..este internat la Floreasca unde i s-a facut o interventie de urgenta pentru icter de obstructie si in prezent are vezica biliara extirpata, iar fierea i se dreneaza extern...pana la cancer avem inca de luptat cu acest icter care l-a bagat ihn septicemie si din care cu greu ne revenim..doctorii i-au dat doar cateva luni, este inoperabil..citostaticele fiind, chiar in opinia doctorilor, doar un paleativ...de 2 saptamani de cand am plonjat in aceasta mlastina a durerii si spaimei, caut pe net #8222;retete de miracol#8220;...mi-e clar ca doar un miracol poate ajuta..din cate am citit, inclusiv pe acest forum, si ascultand pareri chiar ale unor doctori, oameni apropiati, citostaticele nu sunt o optiune...fiind din fire aplecati spre cele naturiste, ne gandim, eu si ai mei, sa optam pentru un astfel de regim de detoxifiere si activare a sistemului imunitar...un lucru am aflat sigur..nu sunt compatibile..citostaticele si regimul naturist..in sensul ca sistemul imunitar pus in genunchi de citostatice, intr-un organism deja foarte slabit de boala, nu mai poate fi pus pe picioare de nici un regim naturist..asta e marea dilema...alegerea...v-am citit toate postarile, am plans si inca mai plang pentru suferintele tuturor...astept...nici nu stiu ce astept..din partea celor care infrunta acelasi inamic...Doamne ajuta-ne pe toti!
Crinutz spune:
Of, of ce trist! Inca un caz....daca ai citit tot subiectul asat atunci stii care e parerea mea. Merita sa incerci orice in aceasta situatie asa ca alegerea e a ta. Dar grabeste-te orice alegere ai face caci timpul e un inamic foarte puternic in lupta asta.
Mult curaj si da-ne vesti!
Sanatate!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
aeuphoria spune:
Crinutz, multumesc pentru trista intampinare..azi am mai trecut un hop..a suferit alta interventie pentru drenarea bilei intern, in stomac..din nefericire tot printr-un dren exterior...dar simplul fapt ca nu va mai avea punguta dupa el ne bucura..astept sa il vad intremandu-se..sta de trei saptamani in spital..dand dintr-una-n alta..si arata de nerecunoscut..ma gandesc..oare va mai fi ce-a fost vreodata?..incerc sa fiu tare..sunt poate prea tare...emotiile mele parca nu gasesc o supapa de exteriorizare..pe masura ce ma adancesc in cautarea asta nebuna..sunt tot mai lucida...nu e ciudat?...pe 20 am programare la Cristian Boerescu..cel cu tratamentul cu spanz..a incercat oare cineva asta?...Doamne, arata-ne calea...
elyda spune:
as dori sa stiu de la cei care au cunostinta despre tratamentul cu isorel al doctorului togoreanu ce perioada se face acest tratament ,daca se fac pauze sau se face continuu si pe ce perioada ,daca cineva are cunostinta despre posibilele efecte secundare si de ce natura ar fi acestea in cazul isorelului.de asemenea as vrea sa aflu ce fel de ceaiuri sunt bune in cazul cancerului de colon cu metastaze ,ce plante se pot folosi in cazul metastazelor la ficat si plamani.
dana
Crinutz spune:
Din cate mi-a spus mie dr Togoreanu tratamentul cu isorel se face pe o perioada de 2 ani fara intrerupere (poti intrerupe cel mult o saptamana). Nu stiu daca are efecte secundare caci la mama nu puteai pune starea de rau pe un anumit lucru, putea fi de la orice. Dar ea s-a simtit bine in timpul tratamentului. De fapt e un detoxifiant pt ficat acest isorel.
Pt ficat in gneral e f bun ceaiul de pedicuta sau tinctura din aceasta. Da o cautare pe google si o sa mai gasesti tot felul de tratamente naturiste.
aeuphoria sa dea Dzeu sa se simta mai bine si sa il luati acasa curand si sa va bucurati impreuna.
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
elyda spune:
Crinutz multumesc din suflet .am urmarit povestea ta si am invatat multe din ceea ce am citit .multumesc
dana
Cristyna77 spune:
Buna,am si o intrebare referitor la BioBran.Tatal meu a fost operat in urma cu aproape 2 ani de cancer de colon,iar rezultatul biopsiei arata ca are stadiul 3 fara metastaze.Se simte bine,insa vrea sa stiu daca poate lua acest BioBran.Are cumva efecte adverse?Cat timp trebuie luat?
Va multumesc tare mult daca ma puteti ajuta cu aceste clarificari.Mentionez ca medicii de la Fundeni (acolo a facut chimioterapie si radioterapie) nu au recomandat absolut nimic,ba chiar au spus ca nu exista nici un medicament care sa faca bine.
Multa sanatate!
quote:
Originally posted by Liaquote:
Originally posted by andy85
Crinutz iti multumesc mult pentru raspuns si pentru sfaturi! imi pare asa de rau pentru mamica ta! stai linistita stiu cat de grav este la tati! mai rau este ca l-au si operat cand avea deja metastaza! de 2 zile nu-si mai bea nici macar ceaiurile....nici nu mai mananca... deci am ramas la nicolit si la speranta in Dumnezeu! in rest nu stiu ce sfaturi sa dau in legatura cu alte tratamente... nici nu stiu...eu zic ca trebuie incercate, in cel mai rau caz sunt apa de ploaie. daca are cineva nevoie de ceaiurile pentru metastaza la ficat asta e reteta.poate la voi o sa aiba rezultate mai bune:
Cancer la ficat (metastaze la ficat)
O lingurita de pulbere de pedicuta, una de pulbere de tataneasa (obtinuta din radacina rasnita) si una de pulbere de obligeana (obtinuta din radacina rasnita) se pun în 1/2 litru de apa ai se lasa sa se macereze la temperatura camerei de seara pana dimineata. Preparatul se filtreaza dimineata. Se opareste inca o lingurita de pulbere de pedicuta la o cana de apa clocotita, dupa care se lasa sa se raceasca si se filtreaza. Se combina, in final, cele 2 preparate (infuzia si maceratul) si amestecul astfel obtinut se bea in 3 reprize inaintea meselor principale cu o jumatate de ora.
apropo ce stiti despre urmatorul tratament? biobran cred ca se numeste.
http://www.chemomed.ro/articol_no_ph.php?id=30&idsec=1&tipLista=5
pupicei si sa auzim numai de bine!!!!!!!!
Biobran e un imunostimulator puternic,care mi-a lasat senzatia ca face numai lucruri bune,tatal meu a luat cateva luni(l-am pierdut pe 4 martie anul asta,cancer:(((()...
spune-mi ce vrei sa stii despre biobran si iti povestesc..