Ajutor - Remedii pt metastaze (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Poti foarte bine sa sari peste subiectul respectiv. Nu te obliga nimeni sa citesti despre durerea noastra.Chiar nu inteleg daca te oripileaza atit de tare subiectul de ce l-ai citit ba mai mult de ce te-ai obosit sa si raspunzi.Din cite am observat eu pe acest forum sint subiecte si subiecte.Si din cite mai stiu exista si moderatori care se sesizeaza de cele mai multe ori cind sint nereguli. Din fericire inca nu ni s-a atras atentia si nici nu am primit observatii asa ca eu zic ca e ok.
Ce-ai vrut de fapt sa demonstrezi ca ne-ai ''tras de ureche''?
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CrisaS

Crinutza pune-l la discutii generale.Ce zici?
Crisa

Crinutz ce se mai aude cu subiectul ala ? Il mai deschizi?
Ca sa nu mai deranjam pe-aici.A urasc cind vad oameni rai , cel mai mult pe lumea asta urasc rautatea.Nu am sa pot intelege niciodata de ce unii oameni sint atit de rai.
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_daniela spune:

Crisa, eu sunt in aceeasi situatie ca tine, ca si Crina, ca si Maria si ca toti cei care au pierdut pe cineva drag si de abia astept sa deschida Crina noul topic. Dar incearca sa il intelegi si pe el. Nu e vorba de rautate. Nu cred ca a trecut atat de mult timp incat sa nu iti aduci aminte cu cata disperare cautai remedii (eu cel putin asta faceam), noi articole, orice farama de informatie. E normal sa iti vina sa urli cand il vezi pe cel drag cum moare langa tine si tu sa il privesti neputincios. Nu e vorba de rautate, ci de disperare.
Cu drag,
Nico Daniela

Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.

Mergi la inceput

Ok.
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianpreda spune:

>>>>>Crinutza pune-l la discutii generale.Ce zici?<<<<
>>>>>Crinutz ce se mai aude cu subiectul ala ? Il mai deschizi?
Ca sa nu mai deranjam pe-aici.A urasc cind vad oameni rai , cel mai mult pe lumea asta urasc rautatea.Nu am sa pot intelege niciodata de ce unii oameni sint atit de rai.
Crisa<<<<

crisa.daca m-ai cunoaste ti-ai da seama ca nu sunt un om rau si nu din rautate am raspuns astfel.daca voiam sa vad discutii de genul intram pe mirc sau pe oricare alt chat dar am dat search pe google autand remedii pentru metastaze.nu este frumos si nici politicos sa intri pe un asemenea forum pentru discutii de genul.da mi-i se pare o idee buna ce aveti de gand dar nu faceti atata tam-tam pe forum deschideti un nou subiect anuntati-i numele pe forum si gata.mai aveati putin si stabileati si culoarea ecranului sau fundalului noului topic.astept zi de zi cu nerabdare sa vad un nou raspuns pe acest forum -un raspuns care sper eu ma va ajuta ca la randul meu sa imi ajut socrul in lupta lui cu cancerul si nu asta e genul de raspuns care il astept.nu te supara dar stiu ca am dreptate.si multumesc nico daniela.ma bucur ca imi esti alaturi.va multumesc pentru atentie si multa multa sanatate tuturor.haideti sa ne interesam mai bine despre ce putem face sa invingem chiar daca unii dintre voi i-ati pierdut deja pe cei apropiati.nu va resemnati haideti sa ajutam si pe altii - astfel ne ajutam si pe noi.o zi cat mai placuta va doresc.
Lucian Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Am sa fiu un pic off-topic (pt ultima oara, jur ) sa va spun celor care intrati des aici ca am deschis acel subiect despre persoanele nostre dragi care nu mai sunt aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104592

Cu detalii si alte sugestii veniti ori acolo ori pe PM.
Multumesc!

Lucian, o sa te ajutam cat o sa putem si eu una orice o sa aflu o sa scriu aici. spune-ne cum mai e socrul tau? Se simte bine?

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia Thassos 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianpreda spune:

buna crinutz
nu este bine.cel putin ne consolam cu faptul ca nu mai are durerile acelea cumplite dinainte de operatie.cancerul este o boala foarte parsiva.ataca pe toate caile.tot ceea ce el mananca la 10 minute dupa masa merge la toaleta si da afara.nu asimileaza absolut nimik.noroc cu perfuziile acelea cu glucoza si vitamine.cred ca alea il tin pe picioare dar incet incet se naruieste tot.ne-am pus sperante in acele picaturi acele enzime dar degeaba.pana la urma am hotarat sa il lasam sa faca citostatice si acum a inceput sa ii cada si parul.este un soc pentru el.tine regim absolut vegetarian si doar ceea ce are voiesi dintre acestea.sotia este optimista.eu nu pot fi atat de optimist.probabil de aceea m-am si enervat pe crisa.imi cer scuze dar totusi cnsider ca aveam dreptate.nu mai stiu ce sa facem.daca aveti orice idee care ar putea fii de folos v-as fii recunoscator.orice idee chiar si un sfat este binevenit.cancer de pancreas....oare se poate face un transplant de pancreas?stie cineva ceva?exista vreun tratament ajutator?conventional sau neconventional orice?stie cineva ceva?
o sa mai revin cu informatii.sunt cu ochii pe voi tot timpul zi de zi.deci este adevarata zicala speranta moare ultima.la revedere.sanatate multa

Mergi la inceput

Imi cer scuze ca te-am enervat , nu asta mi-a fost intentia. Si tu m-ai facut sa pling.
Si acum revenind la aceasta boala cumplita , asa cum am mai spus-o si mama a facut la un moment dat metastaza hepatica. Se stie ca atunci cind e atins un organ vital sint slabe sperante. E crud si trist dar adevarat.Nu as vrea sa dezamagesc dar din pacate nu prea sint sanse. Durata de viata la cazurile pe care le stiu eu cu cancer de pancreas a fost de 6 luni sau mai putin de la operatie. Imi pare rau, sincer pentru oricine aud ca sufera de aceasta boala. Medicii care au grija de socrul tau ce spun?Mie nu mi-au spus mare lucru.Am incercat oriceee am auzit ca asta e datoria noastra chiar si chimioterapia chiar daca stiam ca nu mai sint sanse si nu am fost niciodata de acord cu ea , dar in zadar.Ficatul e ficat. Singura chestie care nu am incercat-o pentru ca am fost asa retinuta desi am citit mult pe net , ca este un tratament care se aplica in Germania chiar in clinicile de oncologie este clisma cu cafea. Asta nu am incercat.
Numai bine si sanatate,
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_daniela spune:

Buna, dragii mei!
Imi pare rau Lucian ca nu ai vesti mai bune! Tot ce pot sa iti doresc e multa, multa sanatate si tie sa fii tare!
As vrea sa va fac un..sa ii spun "anunt". Noi nu ne asteptam ca Silvia sa se duca atat de repede si ca atare i-am facut un stoc consistent de calmante (Tramadol - pastile, fiole;Mialgin - solutie injectabila; glucoza - sol. perfuzabila si multe,multe altele). Vorbisem la Fundeni si in fiecare zi venea asistenta acasa si ii facea perfuziile, injectiile,etc. Daca cineva are nevoie de ele, chiar daca nu e din Bucuresti i le trimit (acelasi lucru l-a facut si Maria pt. Silvia si vreau sa ii multumesc din nou!). Stiu ca sunt greu de obtinut (noi am alergat mult pt ele) si in faze terminale cand bolnavul este trimis acasa sunt necesare. Deci oricine doreste sa imi dea un mesaj le trimit. Macar durerea sa le-o mai usuram pt ca din pacate altceva nu mai putem face.
Cu drag,
Nico Daniela

Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Buna!
Desi nu mi-as fi dorit niciodata,intru si eu in randurile voastre.Tatal meu a fost operat de cancer colon sigmoidian.Biopsia arata ca e stadiul 3.In paralel cu chimioterapia,pe care inca n-a inceput-o,ne-am hotarat si spre un tratament naturist bazat pe regim alimentar,ceaiuri si suplimente naturiste.Problema in momentul de fata este ca a facut o diaree destul de serioasa.Nu ne dam seama daca e o reactie la tratament ,tranzitorie sau o intoleranta la regimul acesta lacto-vegetarian.Are cineva idee ce ar putea fi,eventual si un sfat.Mentionez ca are si diabet insulino-dependent.Tata si nici eu nu stiu cum sa procedam acum,sa intrerupa sau nu dieta,stiind faptul ca nu prea are voie sa se forteze la toaleta prea mult,dupa operatie(au trecut 24 de zile de la operatie).
Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput