urraa, test pozitiv, sunt speriata !!

urraa, test pozitiv, sunt speriata !! | Autor: fify

Link direct la acest mesaj

fetelor, sunt fericita, dupa 2 ani de chinuri am ramas gravi.Azi am facut testul ( barza)..si e f. pozitiv. Mi-am sunat medicul si mi-a spus sa repet testul...dupa care sa ma duc la o echo. Am progesteronul scazut, am luat dupa ovulatie duphaston...si acum mi-e frica sa nu pierd sarcina. Ce sa iau pana maine? Mai am duphaston acasa, dar nu stiu cate sa iau....sau cum sa le iau( stiu ca oral )....dar poate-mi recomandati ceva.Va rog mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

fify felicitari!
Ia in continuare duphaston cum ti-a fost prescris...O sa vezi ce-ti va prescrie medicul in continuare. Eu am luat in primele saptamani de sarcina utrogestan este o tot un progesteron dar natural.

Poze

Mioara 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

Mioara, mie mi-a fost prescris duphaston din ziua 17 pana in z 27.Acum nu stiu daca sa iau duphaston, nu stiu cate pastile. Dar sincer nu vreau un progesteron de sinteza. M-as duce fuguta la farmacie si as lua utrogestan ...cateva pastile. Dar cate sa iau pe zi...?te rog spune-mi. POOP DULCE FATA CA MI-A RASPUNS SI MULTUMESC PT FELICITARI.

Mergi la inceput

fify daca mergi maine la medic, poate ar trebui sa astepti pana maine. Si eu am fost foarte stresata pana am mers la medic (si eu am ramas dupa 3 ani, nici nu ma asteptam ...). Eu am luat 2 pe zi unul dimineata si unul seara intravaginal. Dar n-am avut avut nici o problema ( sangerari, dureri etc.). Fete de aici de pe forum care au sangerat au luat si 6 pe zi 2x 3 ori pe zi.
Stai linistita, nu te obosi cu nimic, nu te stresa, totul va fi bine!!!

Poze

Mioara 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by fify

Mioara, mie mi-a fost prescris duphaston din ziua 17 pana in z 27.Acum nu stiu daca sa iau duphaston, nu stiu cate pastile. Dar sincer nu vreau un progesteron de sinteza. M-as duce fuguta la farmacie si as lua utrogestan ...cateva pastile. Dar cate sa iau pe zi...?te rog spune-mi. POOP DULCE FATA CA MI-A RASPUNS SI MULTUMESC PT FELICITARI.

Felicitari!
Eu am luat Utrogestan (in timpul sarcinilor se pune vaginal ca sa fie mai aproape de locul faptei) din cauza pierderilor de sarcina si a caderilor de progesteron.

Sarcina usoara si bebelush sanatos!

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Multumesc fetele frumoasele, ca mi-ati sarit in ajutor. Plec la farmacie sa cumpar 3 pastilute. Una acum, una la culcare, una maine dimineata.

Mergi la inceput

Sa stai intinsa in pat cam 1 ora dupa ce-l introduci, ca sa nu iasa...
E posibil sa-ti dea o stare de somnolenta si ameteala...

Poze

Mioara 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

fify, felicitari! Deci aveai dreptate cu simptomele. Iti doresc sarcina usoara si fara probleme.

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Corect -dupa ce pui pastila stai in pat nu pleca la shopping sa te trezesti cu ea-n papuci. Vezi ca e posibil sa ai ceva scurgeri portocaliu rozalii ...is de la pastila

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Ok , promit ca nu ma sperii si ca voi fi constiincioasa. Imi bag pastila cat pot de repede...si stau nitel cu cracii pe pereti..ca sa intre bine unde trebuie.
ARISSA, am reusit, sunt borti.Multam fain de urari.Vin acus la voi sa ma linistiti daca mai am ceva nelamuriri. Sa nu va suparati daca va chinui, dar nu am mai fost gravi, e pt prima data cand vad un test pozitiv...si sunt bleaga de atatea emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Felicitari Fify si sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput