Nou stil de viata (129)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Target-ul meu este 4kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Carmen, pai incerc sa ma tin in forma sa nu-mi fac echipa cea noua de ras, nu?

Mamicadulce, sint reusite pozele tale cu masca

Diana, cum am mai spus, pana ce ajung in Orasul pacatelor, as vrea sa-mi schimb categoria si sa scap de vreo 3 kg

Mik, asteptam poze din vacanta si desigur impresii

Crystina, pe unde esti?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Diana, targetul meu e de 2kg...sper sa ma tin de treaba.
Daca nu e prea mare osteneala, please, trece-mi si mie datele in listuta...au mai trecut neobservate de cateva ori
Thanks!
Asadar, cookie, 4 iulie, cu Sabina, 24 decembrie

Io azi merg la o inmormantare (un unchi al sotului) si dupa aia urmeaza pomana...stiti voi cum se zice...la pomana se mananca tot!
De s-o vedea maine la cantar....asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza somnoroaselor!

Khristin, cu siguranta vei reusi schimbarea categoriei!

Cookie, condoleantze! Despre ce cantar vorbesti?

In caz ca ati uitat cantarirea se va face joi, 1 martie, atunci va fi si ziua de raport.

Sigridutza, sarbatoriti in weekend? Doar e ziua ta luni...

Tzuni, te-ai trezit? Ai chef de munca sau nu?

Delia,

Ioana,

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ca de obicei, am uitat cate ceva:

Indra, multa sanatate! Tinem pumnii sa fie totul bine!

Azi gatesc pizza pt. Ius si sot. Mie cred ca imi voi face o turtitza coapta, pui si legume.

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am facut ultimele modificari. Mai trebuie sa-si declare targetul Alma su Tzuni. Noi plecam la Timisoara, daca cumva se umplu paginile si se schimba suubiectul, doar pana aici e completata listuta.

Alma, catelusa noatra e pudel. O dragalasa, din pacate acum neglijata in favoarea pruncilor...

O sambata placuta va doresc!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineatza frumoaselor.
Am intrat si eu sa va urez un sf de saptamana placut.Deci, aveti o viteza la scris de nu pot deloc sa tin pasul cu voi,oricat m-as stradui tot nu reusesc sa intru mai des pe forum,asa ca nu ma supar daca ma scoateti din listutza,sa nu mai ocup loc acolo degeaba.Oricum o sa intru in continuare cand reusesc,sa mai stau si eu pe la calculator,sa va salut pt ca imi sunteti tare dragi.
Observ ca mai planuiti un concurs.Imi place ca sunteti ambitioase si sunt sigura ca daca o tineti tot asa o sa ajungeti la greutatea ideala.Incet incet si cu rabdare se poate si spun asta din proprie experientza pt ca si eu acum 3 ani jumate aveam 80 de kg si sufeream de numa' cand ma uitam in oglinda si cand imi incercam hainele dinainte de sarcina si pantalonii nu reuseam sa ii trag nici macar peste genunchi.Nu m-am gandit ca o sa mai reusesc vreodata sa ajung la 54 de kg,dar uite ca se poate asa ca va doresc inca o data mult muuuult spor la slabit.
Va pupacesc pe toate!!!

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata,
Claudelu,Cookie,Alma, va astept sa ne facem strategia!
Deci joi trimitem poza?

Nu reusesc sa pun semnatura...
ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata. Eu cafeaua abia acum apuc sa o beau desi sunt in bucatarie de la 7. Tot cam umflata m-am trezit si azi sa vedem cum va fi peste zi. Azi ziua 6 de regim si inca merge bine.
Revin ca s=a trezit bebe.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna dimineata

sunt cu in fata si citesc ce-ati mai scris, va dorresc un we placut si fara pofte

cornelia_laura si eu aveam probleme cu retinutul apei si am renuntat la sare de tot, la inceput a fost tare nasol dar m-am obisbnuit, vreo 3 ani n-am pus sare deloc, si m-am simtit f bine, acum am inceput sa mai pap sarat, dar ff putin, si vad ca nu ma mai umflu ca un balon

deeatu ce faci cum te mai simti? ce-a zis dr ? si multa sanatate
ank tu ce faci? pe unde esti?

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******

http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput