Nou stil de viata (129)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare!

Mamica dulce, faine pozee, iar tu esti intr-adevar o dulce! Raportul s-a votat direct joia viitoare, luni nu mai raportam.

Merg sa fac ultimele modificari la listuta.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare natiune!

Nu ma dati la disparuti. Sunt inca in delegatie si nu prea am acces la net, dar am vb azi cu Zuzilici si i-am comunicat ei deja targetul pt concurs. Avand in vedere ca sunt in delegatii si tin post, nu ma aventurez la mai mult de 2kg in minus.
Va pup si va urez week-end placut.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea111 spune:

Hello!
Mephala, super fain ca ninge! Distractie placuta la sanius!Aici e doar frig rau , rau!
Zuzilici, multa sanatate! Sa-ti treaca repede, repede!
Mamica dulce, superbe pozele!
Vreau si eu un film fain! week-endul trecut am vazut Babel si Beyond borders (mai vechi cu Jolica , dar tare fain).
Adriana, An-k , Cornelia ce mai faceti?
Eu nu prea am tinut Scarsdale dar am mancat putin si fara abateri mari!Pe maine si poimaine mi-am propus multa leneveala si uitat la filme!
Un week-end frumos!

Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mik, ma bucur ca ati avut o vacanta reusita!
Ziua de raport a fost mutata joi.

Crys, mersi, dar eu stau in casa cu Teo. E ger afara si n-am indraznit sa scot capul.
Cum ti-a fost ziua?
Pup

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

wow cat ati scris...

multumim pt urarrile de la multi ani

eu am fost la epilat, acum am ajuns si am zis ca inghet , e un frig de ingheata pietrele

in rest suntem bine...astept cu nerabdare concursul ...

la toata lumea si un we placut va doresc

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******

http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Deea multumesc mult!
Mik, quelle surprise! Bine-ai venit din concediu! Abia astept sa-ti intrii in forma si sa ne scrii mai multe impresii despre vacanta pe care ai avut-o.

Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Am apucat si eu sa mai intru ca...pana nu ma mut cu biroul...nu prea pot intra ca sunt noua...si sa nu se uite colegii urat. Urmeaza sa ma mut intr-o incapere separat de restul colegilor si acolo pot intra mai des.

Am si eu o neclaritate: Am vazut ca m-ati pus in capul listei echipei verzi. Ce presupune acest lucru??? Ca daca e ceva mai complicat eu abia seara ajung la calculator si abia atunci pot calcula una-alta. Daca e ok raman in capul listei dar daca e prea tarziu....imi pare rau dar...altfel nu am cand.
Si la serife la fel....deocamdata nu mai am timp sa ma ocup cum trebuie de listutza. Cand ma voi muta cu biroul si voi avea timp mai mult de net....voi mai intra la serife.!!!
Va poop si spor la slabit!!!

Hai Echipa Verde!!!!!!!!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mik, bine ai revnit! Ma bucur ca ti-a placut vacanta!

Mai sunt cateva fete restantiere la dat targetul: Tzuni, Alma, Cookie, Kristhin si Liris! Hai va rog spuneti-mi targetul, sau daca deja l-ati spus si eu n-am vazut va rog sa-l repetati cu scuzele de rigoare!

Prima saptamana de Monti a trecut tare usor, asta ii mai grea, as manca de toate (a se citi interzise) dar nu se poate...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

deea, sunt prin zona dar abia am reusit sa culc copiii si am fugit la un dus.
Asta seara am mancat file de merluciu la cuptor cu salata de rosii si castraveti. A fost foarte buuuuun.
Totusi azi m-am simtit foarte balonata si iar am retinut lichid(eu am probleme cu retentia de apa) cu toate ca am baut 5 cani de ceai si am facut multe drumuri la baie. Si nici prea sarat nu am mancat dar ma simt ca inainte de rusi desi abia au trecut. Aiurea, sper ca maine sa fie mai bine.
Robert lucreaza si maine asa ca voi fi tot singurica cu teroristii ....

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Buna seara!

Desi vad ca am un semn de intrebare in dreptul meu, normal dupa asa o lipsa, sunt tot pe aici.

N-am mai dat nici un semn de viata si nici de nici o cura nu mi-a mai ars. De ceva vreme imi aparusera 2 excrescente, ca boaba de mazare pe col. Nu le-am ignorat dar imi era o frica teribila de ce mi-ar fi putut spune un medic. Intru-n final dupa ce o saptamina intreaga, zi si noapte m-au chinuit dureri nasoale rau, mi-am luat inima in dinti si am facut o programare la dr. mea. Concluzia: basicutele cu pricina erau intr-o oarecare masura normale, niste "canale" strangulate care acumulasera lichidul respectiv.... si le-a rezolvat doamna rapid..... si bonusul consultatiei ambele ovare cu multe multe microchisturi, unele din ele sparte (de unde si durerile)!

Tratament 3 luni, control dupa prima luna si tot inainte!

Asa ca de asta n-am mai dat semne de viata, imi imaginam tot ce putea fii mai rau. Dar acum ca m-am mai linistit intr-o oarecare masura promit in mod solemn ca fix de luni reiau o cura sau alta.... ma gindesc bine in weekend cam ce anume.

Felicitari premiantelor si multa bafta noilor inscrise in concurs.

Dana & Anisia

Mergi la inceput