Bonele si somniferele

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by diana21

by the way, pe vremea noastra se practica asta si la cresa, iar acum, inca se mai practica in unele Centre de Plasament.

[/url]
Poze mai vechi

Si in unele spitale. Cand am fost internata acum 2 ani cu copilul la sectia de reanimare a spitalului Sf.Maria din Iasi, intr-o noapte, un copil fara mama plangea si nu se mai oprea si atunci seful sectiei a iesit din cabinet strigand la asistente sa-i dea Fenobarbirtal ca sa-i inchida gura.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evee spune:

Si eu care credeam ca povestile astea sunt mituri sau nu mi se pot intampla tocmai mie! ...Pana cand am patit-o. Dar vad cu groaza ca astfel de MONSTRI mai exista!!!!!!!!!
Draga Dorsilia, cat timp a fost sedat fratele tau, cat a stat tanti aia monstruoasa la voi pana ati prins-o? Mititelul a mai avut si altfel de urmari pe termen lung de la licoare?
Sigur ca daca as fi banuit ce se va intampla nu o mai tineam nici o clipa, insa stiti probabil cum e cand copilul se obisnuieste cu o persoana. Pe motivul ca cea mica e obisnuita deja cu bona, cu cat trecea timpul ne era mai greu sa renuntam la ea si sa aducem o persoana noua pe care nu stiam cum o va accepta Sofia, sa o luam de la capat cu analizele, care by the way, le-am platit noi de fiecare data. Asa ca drept urmare i-am marit salariul in loc s-o dam afara!!
S-a dovedit a fi o mare greseala, avand in vedere ce s-a intamplat si modul in care a acceptat-o Sofia pe Lili, noua bona, care nu numai ca s-a imprietenit intr-un timp record, dar a si invatat-o sa mearga intr-o saptamana, stand 12 ore pe zi aplecata asupra copilului si ascultandu-i nevoile!!!
Incerc sa ma bucur ca acum suntem OK, sa uit ce-a fost si speram sa nu apara urmari pe viitor. Sfatuiesc orice mamica sa nu faca asa ca noi, adica sa nu-i fie frica sa caute ceva mai bun.
A fost intr-adevar o greseala sa suportam iesirile unei bone care la 27 ani avea pretentia sa faci ce spune ea si mereu avea sfaturi de dat desi n-a crescut niciodata un copil, asta pe langa cruzimea de trata un copil cu licori, doar pentru ca are chef de joaca si e curios dorindu-si sa cunoasca lumea din jurul lui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Nu-mi vine sa cred ce citesc aici....asa ceva nu are cum sa fie adevarat:-(((
Mult succes cu noua bona,eu in locul tau nu asi mai avea incredere in nimeni...m-as lasa de servici si as sta numai eu cu copilul acasa.
Sanatatea si sigurantza fetitzei sunt mai importante ca toti banii din lume...

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

a avut stari de nervozitate si cosmare noaptea inca vreo 2 luni doar. tanti aia a stat vreo jumatate de an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

mai fetelor, ma bagati in sperieti voi pe mine..ma duc sa-mi iau o camera web s-o pun la calc sa vad ce face bona acasa...
Evee,multa sanatate copilei si sa speram ca nu exista urmari neplacute cu ea

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

am auzit si eu de genul asta de bone. chiar am vazut la tv acum vreo 2 ani cum niste parinit angajasera bona si au lasat o camera de filmat digitala in bibloteca sa filmeze. cand au ajuns acasa s-au ingrozit. bona tinea copilul in scaunelul de mancat si de cate ori trecea pe langa el ii mai pleznea una in cap sau peste gurita;. copilul nu cred ca avea mai mult de un an jumate...dadea in el pur si simplu..copilul se juca linistit in scaunel si ea ii mai pleznea cate una din cand in cand. ce sa mai, m-am ingrozit
la scurt timp dupa aceea, dupa ce am divortat fostul sot si iubita lui mi-au recomandat o bona. o cunostinta de a iubitei sotului meu
in ziua in care a venit la serv, am stat putin de vorba. am pus-o la curent cu obiceiurile copilului, am mai vrb de una de alta etc. aveam 2 camere unde locuiam. dormitorul era stric de somn deoarecere nu prea era loc decat de patul meu si al lui dani asa ca am stiut ca va sta in sufragerie. in sufragerie aveam biroul cu calc. am pus webcam=ul inclinat spre ea, i-am dat drumu la inregistrare, am stins monitorul si am plecat. femeia avea cam 40 de ani si stiam ca nu prea le are cu tehnologia.

cand am ajuns seara acasa, cucoana mi-a cerut niste bani avans din salariu si am plecat. copilul era bine. dormise...si totul fusese in ordine.
cand m-=am uitat la inregistrare am ramas fara cuvinte. a stat numai pe canapea la tv si dani in premergator pe langa ea...de cate ori se ducea pe la ea sa ii 'zica' ce si sa fie bagat in seama tanti nici macar nu il baga in seama. s-a apucat sa ma cotrobaie prin toata bibloteca. nu a gasit mare lucru asa ca s-a uitat pe niste acte, chitante si apoi a gasit o cutie de pantofi in care tineam poze. s-a uitat la poze dupa care i=-a dat lui dani sa manance si l-a dus in pat. l-a lasat acolo..norocul meu ca dani era cuminte in perioada aia..il puneam in pat si gangurea pana adormea. deci, a pus copilul in pat si s-a intalat comod pe fotoliu si a inceput sa dea telefoane de pe fix, a suna acasa sa vrb cu fi-su dupa care...a sunat-o pe mama iubitei fostului meu sot si a inceput sa ma barfeasca
i-a zis ca la mine in casa e mizerie de nedescris...ca nu sunt cine stie ce frumusete, si asa mai departe, cred ca au vorbit vreo 40 de min. m-a barfit in ultimul hal, i-a zis tot ce am eu in casa si chiar si ce nu am. o nesimtita care vroia sa o linisteasca pe tanti cu care vrb ca nu am io vreo sansa sa imi iau sotu inapoi.
nu s-a intamplat nimig grav dar oricum a fost neplacut
l-a sunat pe fostul sot dupa ce am vazut inregistrarea si deoarece locuia la 2 blocuri de mine a venit. i-am zis ce s-a intamplat si am vrut sa ii pun inregistrarea..a zis ca nu e nevoie. sa o dau linistita afara ca ma crede
si cand am sunat-o pe cucoana mi-a zis ca nu e adevarat, ca ce cred eu ca ea e proasta? stia ea f bine ca o filmez si ca nu a facut asa ceva. un tupeu fantastic si mi=a cerut si bani pe ziua lucrata desi io ii dadusem 200 de mii avans . si asta era acum 2 ani si ceva.
ideea cu webcam-ul este excelenta. dupa ceva timp am gasit o bona super dulcica pe care am supus-o aceluias test si l-a trecut cu brio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evee spune:

E intr-adevar foarte greu sa gaseseti o persoana de incredere cu care sa poti lasa ce ai mai drag pe lume. Cred ca pana la urma tine si de noroc.
Sigur ca dupa ce patesti asa ceva nu-ti mai vine sa ai incredere in nimeni, mai ales ca totul s-a petrecut sub ochii nostri. A nu se intelege gresit! Am stat pana acum acasa, dupa cum am si zis, eram mereu prezenta pe urmele bonei, verificand daca puiutul e invelit, daca e schimbat s.a.m.d, chiar daca asta o deranja foarte tare pe d-ra bona. In plus mai este si mama prezenta non stop in casa cu rolul de supraveghere permanenta a bonei si a menajerei.
Abia acum dupa un an, am reinceput servicul, de nici doua saptamani.
Sigur ca daca as putea ar fi ideal sa ma ocup doar eu de Sofia.
Insa, avand in vedere istoricul meu de probleme cu spatele, sunt obligata sa tin o bona in permanenta. Am nevoie de ajutor fizic pur si simplu, cu caratul in brate pe scari, spalatul la funduletz, sportul permanent sus-jos la care pitica e campioana.
In final ne-am hotarat sa punem si camere de filmat. Vad ca majoritatea argumentelor sunt pro.
Nu stiu insa daca e legal sa filmezi fara ca protagonistul sa stie, sau daca poate fi considerat proba, in cazul unui proces.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

vai evee, groaznica intimplare.bine ca ai descoperit la timp.
eu stiu o bunica (culmea sotie de doctor) care isi "seda" propria nepotica pentru ca ea sa poata sta in liniste sau chiar sa o taie la cumparaturi...asta s-a intimplat demult,"nepotica" in cauza e ok...nu are sechele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

La spitalul G.Alexandrescu, bebelusii internati primesc seara Romergan,fara a se instiinta parintele insotitor, am descoperit a doua zi ,fapt ptr care am plecat la cerere de acolo semnand ca imi asum raspunderea ptr.tratament acasa, avea 2 luni si primise 2ml, si eu am fost socata cum de a dormit 6 ore fara sa se intoarca!Si asta in conditiile in care copilul era sanatos, aveam o afta in gura ptr care s-au gandit ei ca tr. interant si era suspect de alergie la lapte, atat, si totusi n-a contat, la intrebarea mea "de ce" mi s-a raspuns:ca sa nu ne deranjeze.

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by gama

La spitalul G.Alexandrescu, bebelusii internati primesc seara Romergan,fara a se instiinta parintele insotitor, am descoperit a doua zi ,fapt ptr care am plecat la cerere de acolo semnand ca imi asum raspunderea ptr.tratament acasa, avea 2 luni si primise 2ml, si eu am fost socata cum de a dormit 6 ore fara sa se intoarca!Si asta in conditiile in care copilul era sanatos, aveam o afta in gura ptr care s-au gandit ei ca tr. interant si era suspect de alergie la lapte, atat, si totusi n-a contat, la intrebarea mea "de ce" mi s-a raspuns:ca sa nu ne deranjeze.

Magda si Matei(2.aug2004)

Scuze ca sunt off-topi, dar nu ma pot abtine..
Eu NU cred asta!!! Si eu am fost internata cu Matei la Gr. Alexandrescu - la Sectia de arsuri- chirurgie plastica si reparatorie- si nu cred sa-i fi facut asa ceva. Si erau copii care urlau toata noaptea de la dureri, de ti se zbarlea parul pe tine. Si ziua la fel... Si, da primeau medicatia necesara dar nu cred sa-i fi drogat, in nici un caz!!!

Claudia

Mergi la inceput