Dupa epiziotomie?????
Fetelor, am nascut natural cu epiziotomie (3 copci)....in plus mi s-a fisurat putin colul si mi l-a cusut...Aveti idee la cat timp dupa nastere ma pot spala intravaginal in conditiile astea?
Dupa cat timp pot sa stau fara frica in fund?
Raspunsuri
Tonia Antonia spune:
Nu trebuie sa te speli intravaginal niciodata!!! Nici in conditiile astea, nici in altele! Vaginul are capacitatea de autocuratire.
F.f.f. rar medicii recomanda spalaturi intravaginale si numai cu motiv foarte bine intemeiat.
madau spune:
Subscriu la ce a zis Tonia, si mie medicul mi-a spus sa nu incep cu spalaturi interne ptr ca distrug flora din zona. Vaginul are capacitate naturala de curatare, se recoamnda spalaturi doar in cazul in care se face tratament ptr ceva.
De stat in fund..poti sta imediat, problema e ca doare, oricum e bine sa nu fortezi firele alea, cel putin 2 sapt evita cat poti sa stai in fund, sau sa ridici ceva greu.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
alin@ spune:
Madina, nu ai voie sa te speli cateva saptamani intravaginal, mie asa mi-a spus medicul. Asa stiu si eu, ca oricum nu trebuie sa te speli intravaginal niciodata, dar daca totusi o faci, maia steapta.Cam 4 saptamani eu am stat pe colac, ca sa fiu sigura ca nu patesc ceva. Am o prietena careia i s-a desprins cusatura, asa ca nu am riscat. Sanatate multa si felicitari pt bb mic!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
lbelciug spune:
Fetele, raspunsurile voastre m-au pus pe ganduri. Mie dr gineco mi-a indicat (dupa ce am nascut pe BB1) la externare sa ma spal intravaginal cu sonda din aia din plastic (na, ca am uitat cum se cheama)... deci chiar mi-a recomandat astfel de spalaturi pe care de altfel le-am facut si in maternitate. Desigur asta numai in per lohiilor...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)