***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Salutarece mai faceti?????
Fetelor ma uimiti, 18 pagini de ieri de la ora17 si pana acum??
Acum am reusit sa va citesc.
Bine ati venit printre noi noilor mamici si dati bice la scris
Andrada si Kay acum sunteti fetele problema, dar treceti voi si peste astea, nu degeaba suntem numite femei si facem ce vrem din barbati, nu??
Nu in ultimul rand Liviana sa-ti traiasca Mateias(cu intarziere, scuze)sa aveti parte de aceleasi bucurii ca si pana acum alaturi de el si de bebe2.
P.s. Addinel nu am primit nici un maildar.... am impresia ca ne cunoastem

Paula29+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Eimotto, uite un articol cu toate tipurile de epilari:

http://www.baby-health.net/articles/265.html

Se pare ca nu dauneaza, decit daca e fierbinte (dar tu vrei crema oricum). Si mai trebuie sa si ajungi la locul cu pricina

Am vazut eu o reclama cu una de la v e e t, se aplica in timpul dusului, pare super eficienta mai ales cind vrei sa mergi la servici/in oras, dar n-am incercat-o.

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Salutarece mai faceti?????
Fetelor ma uimiti, 18 pagini de ieri de la ora17 si pana acum??
Acum am reusit sa va citesc.
Bine ati venit printre noi noilor mamici si dati bice la scris
Andrada si Kay acum sunteti fetele problema, dar treceti voi si peste astea, nu degeaba suntem numite femei si facem ce vrem din barbati, nu??
Nu in ultimul rand Liviana sa-ti traiasca Mateias(cu intarziere, scuze)sa aveti parte de aceleasi bucurii ca si pana acum alaturi de el si de bebe2.
P.s. Addinel nu am primit nici un maildar.... am impresia ca ne cunoastem

Paula29+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

elteka, baietelul tau va avea nationalitate japoneza ? I'm just curios...

Andreea 22+ Vlad

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

mica-multumesc ca m-ai trecut in listuta.Eu am 23 saptamani si 4 zile,o sa am o fetita pe care o va chema Alexia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Fetelor eu folosesc o crema anti vergeturi de la Asla Vital,mi-a recomandat-o o prietena care tocmai a nascut si sunt foarte multumita de ea si pretul este super ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Eltekada am vazut ca avem acelasi DPN numai ca din cate am inteles eu tu nu esti in tara...
Referitor la epilarea respectiva pot sa spun ca sotul meu ma aranjeaza super cu gel de dus Nivea.Voi de ce nu apelati la soti.(sa stiti ca este si foarte excitant )

Byu 24+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Sobi, nuuuuuuuuu! Japonia da cetatenie pe baza de "jus sangvinis" (adica trebuie sa te nasti din aprinti cu cetatenie japoneza). Spre deosebire de americani, unde e "jus sole" (adica daca te-ai nascut pe teritoriul ala, primesti automat) - sper sa nu gresesc cu ultimul exemplu, cel putin asa era la ei pina recent, fiindca doreau sa primeasca noi cetateni (vezi si loteria vizelor).

Dar in Japonia nu, clar!.

Bebel sa ia cetatenia sotului, si numai pe aia, fiindca exclude orice alta cetatenie (mai sint tari care nu accepta dubla cetatenie...). Eu mi-am pastrat-o pe cea romana, desi e un chin sa imi schimb pasaportul prin corespondenta, si buletinul...Offf

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetelor, m-am intors ! telenovela s-a terminat bine ! i-am zis lui Alex si a ras de mine ca sunt tampitica... ca se enerveaza ca "dau din casa", dar nu trebuia sa-mi fac atatea probleme si ca de luni oricum trebuie sa scot orice poza cu el de pe internet ca o sa semneze un contract cu cedarea dreptului de imagine, asa ca orice apare cu el trebuie aprobat de cei cu care semneaza... asa ca n-a fost mare beleaua !!!

n-am facut nimicuta-nimicuta la cumparaturi !!! am ales, am vazut, am zis ca iau .... si... la casa ... nu-mi intrasera banii pe card ! si am verificat aseara la banca si mi-au zis c sunt, ca nu ma duceam de nebuna cu cardu gol... sun la banca si-mi zic aia ca s-a facut transferul, dar nu s-a updatat cardul, ca mai dureaza 2-3 zile... deci luni !!! noroc ca tabti de la casa a fost foarte draguta si mi-a pastrat comanda si nu da produsele !!!

intreba cineva de bula de la injectie. o sa va zica si andrada, se tine seringa cu acul in sus si se scoate tot aerul !!! dai cate un bobarnac pana se aduna toata bula de aer sus si impingi pana iese tot aerul si un pic de solutie. sa stropeasca potin din varful acului. nu bagati aer in vene !!!

[b]vas, cine avea 5000 de mesaje ??? ... eu nu vreau 2 stelute, mie-mi place asta mica si mov...

eimotto, nu poate sa vina sa "te faca" cineva? o prietena priceputa? ca n-are rost sa faci cu lama sau crema... sa te faca cu benzi sau ceara rece... doare de innebunesti, da dup`aia sa ai tropicala ca mine acum 3 zile... e foarte dureros !!! si asa vine o prietena si da acoo 2 benzi, transpirati amandoua si... gata fata !!!

ma duc sa-mi pun niste biscuiti cu dulceata si sa caut o reteta noua, ca maine fac papa in casa noua !!! deci trebuie sa fie ceva nou !!! nici frigider n-am

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor... ma apuc de facut capitol....

Apoi ma intorc sa va citesc

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput