***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

byu, eu mi-am luat un ulei de la johnson baby indicat si pentru vergeturi in sarcina pe care l-am combinat cu ulei de masline si amestecul l-am pus intr-o sticluta cu pulverizator sa-mi fie mai usor. ma dau de 2 ori pe zi dimineata si seara dupa dus. oricum prietenele mele mamici in luna a 9 -a au facut vergeturile.... asa ca nu am mari sperante!

Andreea 22+ Vlad

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

fetele, iar ma prinde raceala. Cred ca de aia imi era rau de dimineata. Ma ustura nasul, ma doare capul, imi vine sa vomit.... VAAAAIIII ce urat.
Voi vad ca ati fost harnice.Va citesc cand ajung acasa.
multi pupici.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

cristina, cat aveai IR-urile si ce tratament ai primit pentru ele?

Andreea 22+ Vlad

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

SOBI EU NU MA IMPAC CU PRODUSELE DE LA FIRMA ASTA IN SCHIMB CU ULEIUL DE MASLINE DA CU TOATE ASTEA NU STIU CE SA FAC

Byu 24+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Cum Cristina, si chiar sub tratament cu Clexane ai avut IR mare si placenta imbatranaita? Acum Chiteasca ce ti-a spus de placenta si IR?

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 29+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Chiqui, si al meu se invirte pe la ovare, dar nu numai. Si dureri am numai la incheietura picioarelor cu soldul, de vreo 2 zile. Vad ca nimeni nu se mai plinge de ele... Da' pipi nu fac, nu m-am trezit niciodata noaptea. Tu tot despre "ea" vorbesti si dupa ce ai sters caruciorul?

Byu, multumesc de sfat carte! Stii ca avem acelasi DPN? Si tot baiat

Vas, nu poti sa-ti iei liber? Da-i cu vitamina C si odihna.

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

uuuuaaaauuuu, in cautarile mele pt. raceli am dat de o fata de pe forum care are aproape 5000 de mesaje. oooooaaaaauuuuuuu. Eu nu am nici 200.Simteam nevoie sa va comunic si voua.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Cristina...in aprilie deja??? Doamne ajuta! Brrr, pe mine ma ia cu fiori, mie mi-e frica

Mai am si o vecina indianca, cu un bebe mic, plinge de rupe...si acum il aud prin perete...

Haideti, nu terminam capitolul, ca merg si eu la culcare acusi, aici e 22h30...

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Fetelor vin si eu cu o intrebare mai "intima". Eu, pana sa raman "imobilizata" la pat ma epilam total (inclusiv inginal total). Acum mi-e teama sa ma duc din cauza contractiilor.
Si nu stiu ce sa fac ca nu ma pot rade singura ... si nu ma plac deloc asa ... plus ca ar trebui sa ma rad ff des si cred ca in 3-4 luni pana ajung eu la epilat o sa se faca "padurea neagra" cu radacini de otel. Si ma intrebam daca sa folosesc crema epilatoare. O fi buna? Dauneaza la bb? Voi ce spuneti?

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 29+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Elteka, mi-as lua dar mi se traseaza zilnic noi sarcini. Io cred ca astia nu observa ca sunt gravida. Dar asa imi iau talpasita vinerea viitoare..... Uite asa

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput