***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ramsy bine ai venit. Te-am trecut deja in listuta.

Byu cred ca cel mai bine sa iti iei o crema speciala pentru maternitate. Eu am luat de la sanosan pentru vergeturi (special maternitate) - 200 mii.

Mica 28 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Cristinamaria cezariana? Mai avem o mamica programata pe 27 aprilie.

Mica 28 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Cristina - daca nu am innebunit de tot, parca tu faceai clexane? Daca da, te rog spune-mi si mie:
- ce faci cu bula din seringa
- ce fel de anestezie vei face

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 29+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Eimotto am tot citit si eu pe net despre bula asta. Unii spuneau ca o injecteaza, unii nu. Si eu am o dilema. Saptamana viitoare vom lua si noi o decizie cu clexanul asta.

Mica 28 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Pai daca e asa ieftina ma duc sa o cumpar de indata ce fac rost de banica acum suntem cam.....lefteri

Byu 24+ cu Casian blue

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

quote:
Originally posted by cristinamaria

Salutare!!
Am fost la eco azi si Chiteasca a fost mai optimista!! Piticul meu are acum 1655 gr+(-)255 gr! dpn-ul a devenit 26 Aprilie!!!! Na ca incep sa am emotii!!

cristina 29+

Valeu ce bebelan mare sa cresca si mai mare

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 29+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Cristina, sa-ti traiasca flacaul!Ce maricel e!
Tu cat ai dat la eco?Ai facut si 3 D?

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Cristina, sa-ti traiasca flacaul!Ce maricel e!
Cat ai dat la eco?Ai facut si 3D?

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Au nascut deja 5 mamici de martie-aprilie. Sunt 6 bebei.
Si mamicile de ianuarie-februarie deja vorbesc de biberoane, suzete, alaptat etc .

Mica 28 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Eimotto Am citit si eu de curand ca nu se scoate bula de aer!! Eu insa am scos-o pana acum... nu stiu ce sa-ti zic! Miercuri merg la dr si-l intreb ! M-am gandit sa-l sun dar riscam da ma creada dusa daca -i pun intrebarea asta la tel dupa 7 luni!!! Despre anestezie am discutat data trecuta si mi-a spus ca anestezitul decide insa in cazuri ca ale noastre se prefera anestezia generala!! In plus eu sunt destul de crizata si nu cred ca voi rezista sa aud comentariile celor din sala!! Eu pana acum lesinam la injectii... iti dai seama cum sunt!! Oricum cred ca asta se va decide atunci!! Cat priveste data cezarienei.... dr a spus ca o va stabili in aprilie in functie de ecografii! Va povesteam ca acum 2 sapt Pop mi-a spus ca am placenta imbatranita , notch ,IR-uri crescute etc iar la consultatie dr mi-a spus ca spera sa rezist pana pe 25 aprilie! Sunt curioasa ce va zice dupa ce o va vedea pe cea de azi ! Eu abia astept sa-mi vad puiul insa nu vreau sa-l grabesc!! Oricum nu mai e mult!!
Va multumesc la toate pt urari ! Va pup si va doresc din suflet bebici sanatosi si mancaciosi!!

cristina 29+

Mergi la inceput