***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Am gasit un link cu "Drug safety" in alaptare (zau ca nu stiu cum sa traduc

http://www.medsafe.govt.nz/Profs/PUarticles/lactation.htm

La Clexane - ca asta ma interesa pe mine, Mica si Cristina, scrie ca :
Heparins (unfractionated and low molecular weight) are considered 'safe' since these agents have a large molecular weight and do not cross into breast milk to a significant extent. They are also poorly absorbed. Warfarin is also considered to be compatible with breastfeeding as transfer is low, and adverse effects and changes in prothrombin time have not been detected in breastfed infants. However, it would be prudent to monitor the infant's prothrombin time during treatment

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 29+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Bine ai venit Ramsysi sa ai spor

Byu 24+ cu Casian

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ramsy, bine-ai venit!!! .. si la cat mai multe mesaje pe forum!!!

Ai mai eimotto, nu fi as pesimista!!! Sau ca sa te linistesti suna-l pe dr. si spune-i ce se intampla... poate te mai cheama la un control!!!

BYU, sotul meu, care in prezent este student, dar care ar trebui sa termine in mai-iunie... El are niste restante si daca nu le ia... isi va da licenta la anu'... in cazu' asta mai poate lua si el SOMAJUL??? Ca ne-ar prinde bine 3 mil. pe luna!!!

Eu daca nu am luat inca somaj... mai pot lua???

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Eu imi doresc sa intru cat mai repede in prenatal, pe la saptamana 29, sa vedem ce zice dr.
Elteka, o simt eu jos ca fac des pipi, misca mult sub buric si mai am si dureri. Cand stau cu perna sub fund mai misca si in jurul buricului, in rest misca pe la ovare...

24+

Mergi la inceput

Eimotto, stai linistita, uite eu stiu de la multa lume ca daca e sa se rupa membranele....lichidul respectiv este transparent....asa ca daca ai vreun lichid suspicios...nu-i bai ca asa se intampla cu cat ne apropiem mai mult de termen , lichidul colorat e din ce in ce mai abundent(numai sa nu ai usturimi si mancarimi ca atunci e naspa )

Byu 24+ cu Casian

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

RAMSY, bine ai venit!
Asteptam vesti despre tine si bebe!
Si poate pui in semnatura in cate sapt esti sa stim sI noi!

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Andradapdepinde cand ai terminat(nu stiu)mie m-i s-a spus ca dupa ce termin sa ma duc la fortele de munca si cei de acolo vor hotara,iar sotul tau ar face bine sa ia anul acesta restantele si licenta dar cred ca si la anul o sa poata lua cu siguranta....

Byu 24+ cu Casian

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Nu e transparent si nici asa ca un lichid, nu miroase, nu ma mamanaca... si de cad m-am plans la voi nu a mai curs nimic.

Andarada - daca sotiorul tau e harnic si ia examenele cred ca poate beneficia el de cic. Si cred ca ai putea si tu sa intrebi la somaj ... si uite asa 2 ale lui bb + 3 ale tale + 6 ale sotului... aveti bani de pampersi si alte prostioare

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 29+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Ce parere aveti de uleiul de masline aplicat pe burtica de frica sa nu apara vergeturi?

Byu 24+ cu Casian

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Salutare!!
Am fost la eco azi si Chiteasca a fost mai optimista!! Piticul meu are acum 1655 gr+(-)255 gr! dpn-ul a devenit 26 Aprilie!!!! Na ca incep sa am emotii!!
Andrada eu spal toate hainele dupa ce le cumpar ...sunt un pic obsedata.... Sper sa nu fie nimic grav dar mai bine te duci la analize!!!!!! si faci cu aceasta ocazie si analiza a secretiei vaginale!!!
Ramsy bine ai venit!! Andrada nu o treci tu pe prima pagina ca eu tot n-am invatat

cristina 29+

Mergi la inceput