***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)
Raspunsuri - Pagina 25
byu spune:
Dianalaurachestia cu somajul am aflat-o acum cateva zile dar cica imi da numai somajul de 3mil si ceva iar pe net m-am saturat sa tot caut de vreo doua luni in coace numai asta fac
nu mai pot cred ca am sa fac un efort sa ma trezesc de dim tare si sa merg din usa in usa sa intreb
.(trezitul de dim e o reala preblema la noi)![]()
Byu
24+ cu
Poze
IULIABRAILA spune:
eimotto, dar poti sa imparti si 42 dupa nastere in maternitate si 84 prenatal ! tot 85% din salar este. iar la salar mare, avantajeaza, iti spun eu sigur! sau iti place mult la serv? mie imi place, dar ma timpeste sculatul de dimineata, plus trasul de mine la serv de toti ceilalti, parca sint pe ultima suta si trebe sa las mostenire creierul....iar dimineata, mmmm, atunci dorm cel mai bine.
SUPER GEMENII ! SI EU AS FI DORIT CA SARCINA ASTA SA FIE GEMELARA !
IULIA
24+
cu bebe FLORIN MARIO
dianalaura spune:
http://www.ddfssiasi.ro/contact.php
uite aici byu...da un telefon si intreaba pur si simplu..ca n-are ce rau sa iti faca: uite doamna, eu sunt la postliceal..nu am inca carte de munca....voi primi sau nu cei 6 mil de lei?
Si macar stii o treaba.
diana
27+
STEFAN
bebe
poze
andradap spune:
eimotto... in sarcina e normal sa avem secretie mai abundenta... Si daca la analize a iesit OK, eu zic sa nu-ti faci griji!
Iuliabraila, maine merg la analize... sa-mi fac si sumar de urina.
Frumoasa poza cu gemenii...
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
28+ cu
Antonio
byu spune:
Multumesc mult Dianalaura.Am sunat si cica nu voi beneficia decat de somaj si atat
.Dar nu ma las tot am sa ies din casa intr-o zi si merg in sanga si in dreapta.
Byu
24+ cu
Casian
Poze
eimotto spune:
Pai nu Iulia, eu vreau sa am cat mai mult post natal cu 85% din salariu si abia dupa aia sa intru in cic!
Adica sa am 66 de zile de postnatal cu 85% (2x600ron) si abia dupa aia sa incep sa iau cic (600 ron)...intelegi?
Iar acum sunt in CM cu 75% din salar, deci nu consum din zilele de prenatal...si per total iese mai bine!
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
29+
Fasolica din burtica si Poze
Sobi spune:
Fetelor, avem o noua mamica printre noi! Ramsy bine ai venit
si te asteptam cu mai multe detalii despre sarcina ta!
sa stii ca primele 10 mesaje sunt moderate, asa ca scrie repede 10 mesaje si nu-ti vor mai aparea cu intarziere.
Andreea 22+
Vlad
POZE
eimotto spune:
Adrada- e normal sa fie mai abundente, asta stiu, dar chiar asa?
Iar eu ma oftic si pentru ca, de ex, in afara stiu sigur ca se gasesc testere pentru secretie, special facute ca sa determini daca contine lichid amniotic sau nu. Ca mie de asta mi-e teama
.
Dar din pacate la noi la Romanica nu se gaseste asa ceva. Ca ma duceam frumos la farmacie, luam si testam si ma linisteam la cap. Era f simplu.
Cred ca m-am nascut in tara gresita
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
29+
Fasolica din burtica si Poze
byu spune:
Elteka am vazut ca intrebai de carti , eu folosesc"Ghidul mamei grijulii-biblioteca medicala a familiei" Larousse, este foarte buna, are de la conceptie..pana la prima copilarie cu bolile ei cu tot, o am de anul trecut si am dat 520.000.
Byu
24+ cu
Casian
Poze