***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)
Raspunsuri - Pagina 24
dianalaura spune:
alyna24, prenatalul se plateste cu 85% din media veniturilor pe ultimele 6 luni. Iar 75% din salariu este concediul medical. Dar cum nu se stie exact nici pana in ziua de azi cum e corecta interpretarea la legea asta cu 85%, adica sa nu depaseasca 12 salarii minime pe economie..de aceea eimotto zicea ca poate e mai rentabil sa-si ia Iulia concediu medical care se plateste 75% din salariu, in caz ca are salariu mare.
diana
27+
STEFAN
bebe
poze
ramsy spune:
Sper sa reusesc sa scriu si eu cele 10 mesaje,ca sa pot sa ma integrez in forumul vostru.Se bucura si bebelina mea,ca ma loveste intr-una si se agita mult in acest moment.
dianalaura spune:
byu, apropo de problema ta, daca iti da sau nu indemnizatia aia de 6 milioane...dar tu esti inca in postliceal, nu? stiu ca Andrada, de exemplu daca isi punea cerere pt somaj dupa ce a terminat licenta, facultatea i se considera vechime si atunci ii dadea banii. Dar oare daca tu esti inca la scoala, oare nu iti da? Cel mai bine intra pe net si cauta un numar de telefon de la directia muncii si protectia familiei, sau cum s-or fi numind. Si da un telefon si intreaba.
diana
27+
STEFAN
bebe
poze
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by dianalaura
alyna24, prenatalul se plateste cu 85% din media veniturilor pe ultimele 6 luni. Iar 75% din salariu este concediul medical. Dar cum nu se stie exact nici pana in ziua de azi cum e corecta interpretarea la legea asta cu 85%, adica sa nu depaseasca 12 salarii minime pe economie..de aceea eimotto zicea ca poate e mai rentabil sa-si ia Iulia concediu medical care se plateste 75% din salariu, in caz ca are salariu mare.
diana27+
STEFAN
bebe
poze
Mersik pt raspuns, Dianalaura!
Oricum am sesizat ca daca stai in CM luat de la spital(cu internare cum am avut eu-chiar am fost si internata dar iti si poti aranja
iei mai mult decat daca te-ai fi dus la serviciu!Si atunci creste si media pe ultimele 6 luni!Super!
Alyna
28+cu
DAVID ANDREAS
dianalaura spune:
O...ce gingasi sunt! Si ce mici par in brate la taticul lor...
diana
27+
STEFAN
bebe
poze
byu spune:
Ce dragut...(poza)
Azi am decis sa nu ma ami duc la scoala asa ca stau mai toata ziua pe forum(cu mici pauze sa mai fac si ceva prin casa)
Byu
24+ cu
Poze
eimotto spune:
Hai ca mai rau v-am incurcat cu socotelile mele...
Deci concediul medical normal e 75% iar cel pre si post natal e 85%.
Eu mi-am facut socoteala ca prefer sa iau 75% concediu medical inainte si cat mai mult postnatal cu 85%, decat sa iau acum mai mult prenatal cu 85%, si mai putin postnatal si sa trec repede la cic cu 600 ron.
De ex. eu cred ca o sa am
- 60 zile prenatal cu 85 % din sal
- 66 zile postnalal cu 85% din sal
- abia dupa asta trec la cic cu 600
Daca imi lasam doar 42 de zile postnatal piedeam 22 zile (66-42) platite cu 85% din salariu (care in cazul meu vine de 2 ori mai mare decat cic) si luam numai cic (deci pierdeam cam 600 ron).
Mia mult de atat nu sunt in stare sa explic
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
29+
Fasolica din burtica si Poze
IULIABRAILA spune:
salutare !
azi sint cam somnoroasa
, indiferent ca am inghitit o cafea acum. probabil vremea asta care sta sa ploua la noi
.
andrada, ai facut analizele ?
si eu am scurgeri dar nu mirositoare sau cu mincarimi si le tin in friu cu spalaturi cu bicarbonat. merge bine, calmeaza, nu irita. la o sticla de apa de 1 l, pun 1 ligurita de bicarbonat. si nu in fiecare seara ci 2/saptamina. spalaturi externe sa fie clar !
nu am chef de nik azi!
mai stau pe aici si
,
IULIA
24+
cu bebe FLORIN MARIO