***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Mica 28 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Chiqui, habar n-am...Si eu cind am fost mica am stat tot aiurea, cu picioarele sub mine...Si acum sint cam cocosata, sotul meu zice ca de cind cu burta, ma mai trage si asta in jos...

Cum ai tu sarcina joasa? Ca si la mine sta citeodata jos bebel de am senzatia ca-l scap sau fac pe mine...Dar doctorita a zis ca tot e ok, col de 4...

Ia uite Alina, ca m-am apucat sa ma caut si eu, si tot la stingul am tras o patuta...N-am avut deloc pina saptamina trecuta, acum e la vreo 3 zile.

Eimotto, nu te gindi la chestii nasoale, nu e neaparat ceva rau!

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Fetelor, voi ce carte pentru nou nascuti aveti? Vorbeati la un moment dat de Dr Spock, si parca asta am vazut-o si in filmul cu Sanda Ladosi.

E buna? Sau recomandati altceva?

Spock asta cam controversat, are 100% admiratii si 100% critici pe Amazon (voiam sa comand cartea)...Pe mine m-ar interesa ceva practic, ca n-am pe nimeni aici, nici macar o vecina de ajutor.

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA

Ia uite Alina, ca m-am apucat sa ma caut si eu, si tot la stingul am tras o patuta...N-am avut deloc pina saptamina trecuta, acum e la vreo 3 zile.

Eimotto, nu te gindi la chestii nasoale, nu e neaparat ceva rau!

Asa creste bebe

La mine acum cateva minute chiar am reusit sa si vad cum arata!Pe s_ _c!
E galbinicios!Pana acum sesizam doar petele de pe bluza si umezeala o simteam atat!Acum insa.....Ce ciudat e!

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Eimotto, pana la urma pre si postnatalul se plateste cu 85%?Sau 75%?

Eu as vrea sa intru in prenatal de pe 15 martie!Dr mea mi-a zis ca sa intru de la 30 sapt!Si cum am 28.......!
Aflu eu maine cand imi iau medicalul de la dr de familie!

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Ciao,am reusit si eu in cele din urma sa aflu cum sta treaba cu scrisul pe forum,ce-i drept nu ma prea pricep,dar dorinta de a fi si eu alaturi de voi m-a salvat.
-dinalaura-multumesc mult pentru ajutor,este adevarat am gresit data UM,deci mai scriu odata datele mele:UM 10.09.2006,DPN 17.06.2007.

Mergi la inceput

Pauly,am vazut ca si tu esti din Timisoara,as fi curioasa sa-mi spui la ce doctor mergi si la ce spital o sa nasti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Vai fetelor! . Stefy al meu cred ca renoveaza si el prin burtica pe la mine, ca vad ca nu are astampar deloc. Sau e nervos pe mine ca l-am trezit si ma ia la suturi...
Pana acum ma suta si vedeam cum se ridica burtica intr-un anume loc, de obicei pe stanga, un pic mai jos de nivelul buricului. Dar acum....de fapt si aseara am sesizat chestia asta, numai ca era noapte si nu am stat sa aprind lumina sa ma uit la burtica in ce hal se misca...acum vreau sa va spun ca se misca burtica si pe drepta, si pe stanga, face niste valuri..de saracu buricu meu zici ca e titanicul...nu stiu ce o fi cu bebe, cred ca ma loveste si cu fundu, si cu maini, si cu picioare...zici ca e cutremur!
Acum se da si el mare, zice ca de-acum, ca are 7 luni, imi arata el mie de ce e in stare...

diana 27+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Eu merg la Grigoras si o sa nasc la spitalul Odobesc,as vrea sa nasc natural cu epidurala,dar deocamdata nu am discutat despre nastere cu doctorul,astept urmatoarea vizita care va fi pe 19 martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

BUNA FETELOR
Alynta27 ai primit raspunsul meu la ultima ta intrebare? nu mai tin minte daca l-am trimis

Byu 24+ cu

Poze

Mergi la inceput