***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)
Raspunsuri - Pagina 22
Sobi spune:
chris, draga de tine
, doua operatii una dupa alta! eu te-as sfatui clar sa lasi schiul pentru la iarna urmatoare...
in cate saptamani esti tu acum? poate iti scrii in semnatura nr de saptamani ca sa vedem mereu cat de avansata e mamica...
Andreea 22+
Vlad
POZE
chris27 spune:
Am 29 sapt si 3 zile...si rabdare nu mai am deloc!Bebelina mea draga e tot mai puternica...I-a tras cateva suturi in (3 litere)la taica-su cand dormeamtinandu-l in brate...Ne-am trezit binedispusi!...
alynta27 spune:
Din pacate nu pot sta mult pe forum , doarece intru de la serviciu! Citesc cu atentie ce scrieti!
Draga byu ma bucur ca te intelegi bine cu dr. Mihalceanu! Si eu la fel! Maine dimineata merg pentru eco morfologica la CV.Abia astept!
Am citit ca aveti scurgeri! Si eu am, dar nu exagerat! Si apoi nu-mi fac griji deloc! E normal in sarcina! Se curata organele genitale!
si 
Alina
22+
dianalaura spune:
quote:
Originally posted by ramsy
Ciao,fetelor,va citesc mesajele de mult timp si astazi m-am hotarat sa ma inscriu si eu in forumul vostru,ca doar prin aceleasi emotii trec si eu ca si voi.
Am UM 10.08 si DPN 17.06.2007 si un carut roz.
ramona virciu
Am gasit mesajul asta mai devreme la capitolul 29, dar era postat cu data de astazi
bine ai venit, Ramona!
diana
27+
STEFANbebe
poze
chiquitita spune:
chris, imi pare rau de genunchiul tau...
sobi si alyna poate sa vi-l dea si ginecologul. Cum eu am avut concediile numai de la ginecolog, tot lui vreau sa ii cer si prenatalul.
24+
eimotto spune:
Buna dimineata gravidute!
Eu am dat-o in depresie rau de tot, si de ce... ca tocmai vorbeati si voi... din cauza secretiei. Ieri mi-am luat analizele de la Sanador pentru secretie si cultura col, totul perfect, roz si frumos, nici macar o candida, acolo de samanta. In schimb tot de ieri fetelor am o secretie de groaza. Stau in pat si simt cum curge...

Si maa gandesc la toate alea rele.
Vad ca Andrada si Kay s-au "implicat" intr-o adevarata telenovela...
Concediul prenatal si postnatal (126 de zile in total) il da medicul de familie... Cris, poate tie ti-a dat concediu medical ginecologul (pe care trebuie sa ti-l vizeze si medicul de familie).
Concediul prenatal se ia luna de luna (pentru fiecare luna calendaristica) De ex daca vrei sa intri in prenatal pe 20 martie se va face un certificat de concediu pentru perioada 20 -31 martie. Apio la inceputul lunii aprilie iti va da pentru toata luna aprilie, etc.
Iulia - apropo de prenatal si concediu medical. Fa-ti si tu niste socoteli daca 75% din salariu inseamna mai mult decat cei 600 roni pe care ii iei in CIC. Daca 75% din salariu e mai mult, merita sa vb cu medicul tau sa iti iei intai un concediu medical si sa intri in prenatal cat mai tarziu. In acest fel o sa ai mai multe zile de postnatal (care sunt platite cu 85% din salariu dei mai mult decat cei 600 roni pt cic).
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
29+
Fasolica din burtica si Poze
mica0307 spune:
Chiqui daca secretia nu ustura sau daca nu te mananca e ok. Eu am facut candida si mi-a dat dr canesten. Sunt 3 ovule pentru 3 zile.
Chris lasa mama sportul asta pentru altii. Sau pentru iarna viitoare.
Dr. de familie da concediu. Mie el mi-a dat si adeverinta pentru reducerea programului la 6 ore.
Mica
28
Maya Alexandra
Poze
alynta27 spune:
Draga eimotto cred ca e mai bine pentru tine si bebe sa fii mai linistita! Daca scurgerea nu e cu sange, teoretic nu ar trebui sa te ingrijorezi! Organismul fiecarei femei reactioaneaza in felul propiu in sarcina. Si eu am scurgeri cum nu am avut niciodata, dar e normal atata timp cat bebele misca si nu-ti este rau! Rabdare! Daca totusi esti nelinistita suna-ti ginecologul!
ca sa fii mai optimista!
Alina
22+
Ipate A.