***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)
Raspunsuri - Pagina 21
kay spune:
andrada, stai linistita !!! sper sa nu faca crize, ca avem antecedenta la faza cu net-ul !!! atat. stai linistita si spune-i ce am vorbit noi dupa, ce am stabilit, ca asa ii zic si eu lui Alex. si gata. am rezolvat-o !
oana
22+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
chiquitita spune:
andradap, aha, inteleg, nu e ok nici mancarimea.
chris, prenatalul l-ai luat de la ginecolog sau dr de famile? In jur de ce saptamana nasti?
mica sunt si ovulele, dar le pun cam rara, asa ca tot o candida cred ca e!
24+
andradap spune:
KAY... da-mi ID-ul tau de mess... pe PM... sa-ti dau discutia cu COSTI, care tocmai a intrat!!!
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
28+ cu
Antonio
kay spune:
AM PLECAT ! CA TREBUIA SA PLEC ACUM 40 MIN !!!
Sobi, chiar ca e telenovela !!!
v-am pupat si o sa va spun diseara daca a fost scandal, sau nu.
oana
22+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
chris27 spune:
Chiqui,ginecologul mi-a dat concediul...Mai era o fata programata la ceza,pe 25 aprilie...
chiquitita spune:
elteka, eu am avut coloana cam stramba pe la 6-7 ani si am facut exercitii de indreptare. O avea vreo relevanta?
Chris, in jur de ce saptaman nasti? Si ce anestezie faci? Totala sau rahie? In ce consta prenatalul? Il iei luna de luna?
24+
Sobi spune:
chris, chiqui eu traiam cu impresia ca doctorul de familie iti da concediu, nu ginecologul... ma gandesc ca doctorul de familie e cel care sa zic asa "administreaza" fondurile tale de asigurari din care se plateste concediu. fetele voi cum stiti?
Andreea 22+
Vlad
POZE
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by Sobi
chris, chiqui eu traiam cu impresia ca doctorul de familie iti da concediu, nu ginecologul... ma gandesc ca doctorul de familie e cel care sa zic asa "administreaza" fondurile tale de asigurari din care se plateste concediu. fetele voi cum stiti?
Andreea 22+Vlad
POZE
Asa stiam si eu si poate aflu maine cand ma duc la med de fam sa-mi iau CM 2 sapt !
Alyna
28+cu
DAVID ANDREAS
chris27 spune:
De la 37sapt e ok sa iasa bebe...asa a zis ginecologul meu...In principiu voi avea anestezie totala(daca nu ma apuca durerile mai repede).Si la mine o parte din placenta e jos ,chiar unde incepe taietura de la fosta cezariana...si medicul meu se teme de o eventuala sangerare inainte de termen...Sunt destul de ramolita,toata...Hai ca glumesc!Uitasem sa va zic de cireasa de pe tort...Acum cateva zile genunchiul meu a cedat de tot...se pare ca la prima operatie medicul a incercat sa salveze o parte din menisc...si ea s-a rupt acum cateva luni,cand eram deja gravida...si dupa cezariana va urma o operatie la genunchi...partea a doua...Nu-i nimic...eu tot dragutica sunt...Al meu zice ca nu sunt normala,ca vreau la schii,si cu burta si cu genunchiul in pioneze!dar eu am incredere in terapia raului prin rau!