***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)
Raspunsuri - Pagina 20
Alyna24 spune:
Haideti fetelor ca n-o fi foc!Curaj!Sociabila sunt si eu si uneori nu-i spun sotului tot ce vb cu altcineva despre noi, de ex, ca face urat !il imbarlig eu cumva!![]()
Asa sunt barbatii!Ei nu prea vorbesc asa despre viata personala!![]()

Alyna
28+cu
DAVID ANDREAS
andradap spune:
KAy, Costi este OFFLINE!!!! ![]()
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
28+ cu
Antonio
kay spune:
da alyna, mai ales al meu ca e si persoana publica... offf 
oana
22+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
andradap spune:

Alyna... mie nu-mi curge nimiik din san...
Chiqui, eu nu am o secretie mai abundenta... doar acea mancarime 

EU si TATI de Antonio 
Andrada
28+ cu
Antonio
chris27 spune:
amintrat in prenatal la 28 sapt,DPn meu e 7 mai...intrucat voi naste cu cezariana se va intampla mai devreme,dupa 20 aprilie,prima data cand e medicul meu de garda...Chiqui,sa fii cuminte...Hai,ca ce a fost mai greu a trecut!Mai e putin...
kay spune:
ahhh, pe messenger !!! lasam asa. si gata. da ce i-ai spus exact-exact??? ca sa stiu ce aparare imi construiesc !
oana
22+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
andradap spune:
Fetelor... eu ies.. .am facut destule boacane pe ziua de azi
si chiar ma simt prost
Sper sa nu fie nici-o problema, KAY, eu i-am mai dat un mesaj lui COSTI si i-am zis ca atunci cand vede mesajul anterior sa ma abordeze intai pe mine sa-i explic in amanunt cum a fost faza... si deci va fi ca in mesajul tau anterior...
PS: Eu zic sa-i zici si tu... ca uite peste cine ai dat pe net... ca eu chiar am in semnatura videoclipul... si ca dupa ce ati vazut voi videoclipul eu m-am laudat cu COSTI.... si asa m-ai abordat tu...
Oricum... nici nu stiu ce sa mai zic...
doar BAFAT la cumparaturi si azi si ... sper sa fie OK!!!
EU si TATI de Antonio 
Andrada
28+ cu
Antonio
mica0307 spune:
Chiqui am si eu scurgeri. Uneori tre sa schimb tamponul ca imi curge mai mult (de regula dimineata) si uneori aproape deloc. Poate sa mai curga si de la ovule.
Chris adica tu o sa deschizi listuta de bebei de mai-iunie??? 
Mica
28
Maya Alexandra
Poze
ELTEKA spune:
Chiqui, e asa ca acum vreo 2 ani (eram intr-o criza de facut abdomene, faceam vreo 300, si cred ca le-am facut prost) m-a apucat o durere in zona ficatului, pe la coaste...dar aveam si una clar de nerv sciatic, pe picior in jos...I-am innebunit pe doctori, mi-au facut analize - nimic la ficat! Am facut si tomografie, asa innebunita eram. Dar concluzia a fost ca e coloana.
Am inceput sa inot, si m-au lasat durerile. Apoi iar n-am mai facut exercitii pentru spate, iar m-au apucat. Acum cu sarcina, n-am mai facut, si am zile cind ma doare...Dar crize din astea de nu ma putea ridica n-am facut inainte, nuami acum de cind cu sarcina, vreo 3 (aseara inclus)...
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Sobi spune:
fetelor sunteti mortale cu telenovela voastra! kay nu te mai panica atat, ca nu o fi foc, astea sunt probleme?! vezi mai bine ce electrocasnice comanzi sa fie utile si de buna calitate si sa nu ti-a ochii cei de la magazin cu tot felul de accesorii inutile de design!
Andreea 22+
Vlad
POZE