Oat and raisin cookies

Oat and raisin cookies | Autor: scarmanus

Link direct la acest mesaj

Innebunesc dupa fursecurile astea. Aici sunt cam scumpe si m-am pus eu odata pe cocalit. Au iesit niste fursecuri patetice si uscate, numai bune de aruncat la gunoi. Exista printre voi vreo specialista in fursecurile astea?


pisici, flori si jucarele

______________________________
When the heart is full of love, the world is full of beauty

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Scarmanus, nu stiu cum sint la gust fursecurile de care zici tu, dar am o reteta de biscuiti cu fulgi de ovaz, in care poti pune stafide, daca vrei. Se fac usor si ies f. buni. Poate te intereseaza reteta.

quote:
Biscuiti cu ovaz

100 g unt (margarina) moale
o jumatate de pahar de zahar
2 pahare fulgi de ovaz
1 ou
1 lingura faina
2-3 linguri nuca macinata

Untul (margarina) se amesteca bine cu zaharul, se adauga fulgii de ovaz, din nou se amesteca bine, si tot asa cu fiecare component.
Se ia din compozitie si se formeaza cu mina turtite de forma ovala sau rotunda. Se pun pe tava pe care s-a asternut hirtie de copt. Se coc biscuitii la foc moderat cam 20-25 minute.
POZA




------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Balbina, fursecurile astea sunt tot cu fulgi de ovaz, au o textura faramicioaso-lipicioasa si sunt destul de clicoase cand le mananci. Reteta ta imi pare aproape de ce vreau eu, am sa incerc sa vaz ce iese. O intrebare am eu, ovazul se gaseste aici sub forma de fulgi, ca pentru porridge, si sub forma de faina, de care sa folosesc?

pisici, flori si jucarele


When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Scarmanus, eu folosesc fulgi pentru porridge, de altfel si reteta e pentru fulgi, nu stiu cum iese cu faina. Si sa stii ca biscuitii nu ies lipiciosi, doar crocanti si destul de sfarimiciosi. Vezi si tu, daca iti convin, oricum sint f. buni la gust.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput