FIV 105

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Lachi,iubita felicitari sa fiti sanatoase.
Sheritra,mi-a venit in ziua a 13 dupa ET,in ziua 12 am facut testul si am intrerupt tratamentul.Apropo de ceaiul de cretisoara tu cate cani bei pe zi?

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Cris, de data asta sigur esti mamica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Adhnana, sa fi cumintica si sa ai grije de burtica

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Cris, doua cani mari la munca si o oala acasa, (cam trei cani) cu lamaie si miere, in prospect zice trei cani pe zi, dar daca-mi place, n-are ce sa strice.

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Criss86, tu stai in pat, da?

La Giulesti, exista o intilnire cu embriologul in timpul tratamentului? Ai ocazia sa discuti cu el(defapt EA)? sau doar apare "in fuga" la punctie si ET? iar pentru a discuta e in functie de ce noroc ai sa o gasesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

Moniland Eu la primul Fiv nu am avut nici o durere de burta, nimic, nici un simptom.La al doilea fiv m-a durut burta chiar din a treia zi de la ET de ziceai ca-mi vin uratii, chiar m-am speriat si ai vazut ca a fost sarcina.Nu vreau sa-ti fac iluzii desarte, dar eu zic ca e de bine, de data asta, dupa simptome.Eu am sunat dr atunci si mi-a dat nospa pana la 3-4 /zi, mi-a zis sa iau indiferent cat de mica e durerea pt ca alea sunt contractii ale uterului si nu e bine sa lasi sa se contracte.Mi-a mai dat si grabidinon, dar la mine n-a fost sa fie.Ai grija de burtica si sunt alaturi de tine.

Eu inca astept sa-mi vina uratii ca m-am programat pt interventie pentru miercuri, dar nimic, acum cand vreau sa-mi vina nu vin, Offffffffff.

Bafta tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

CRIS felicitari pt puiuti sa stea 9luni in burtik!!!
ALDOLINA ce zici o facem si noi in martie??????
MONI,SHERI aveti grija de puiuti presimt ca se lasa cu chef!!!

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Lachi,nu-i asa ca imi dai mie o fetita,pleeeeeeeeeeeeeeeez!!!!!SA iti traiasca si o sa vezi ca dupa ce le vezi mutrisoarele o sa te indragostesti iremediabil.Pfouai ce noroc,off,cred ca defapt erau fetitele mele si cineva a gresit....adresa.Hai,da-mi-le mie!Imi plac numele alese de tine si mai sunt si internationale...... si ca sa il impaci pe tati,pune-l si pe el sa aleaga cate unul pentru fiecare.

Danap,eu in 2002 am facut un driling pe ambele ovare caci aveau zeci de chistulete dediferite marimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Multumesc fetelor , asa o sa fac. De la no-spa ar trebui sa-mi treaca?
Si am gasit asta http://www.ivanbelchev.com/myembryo/embryo.htm si in fiecare zi ma uit. Tare-mi place

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Pana la urma nu am inteles raspunsurile voastre ca a fost plecata sau ca mai pleaca oricum multumesc.

Mergi la inceput